Komentari

1971.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Socijalni Slučaj

    naklon, care :)

    avatar

    14.04.2007. (22:09)    -   -   -   -  

  • goga bjondina

    Zivotinje uzgajamo za hranu. Zauzvrat smo im duzni pruziti adekvatnu brigu, uvjete zivota i dostojanstvenu smrt. ljudi su to nekad znali i toga su se drzali. Danas se stvar malo otela kontroli, pa zivotinje uzgajamo u nemogucim i nepotrebno okrutnim uvjetima samo da bismo ih bolje iskoristili. Grozno je kako izgledaju neke farme ( nagledala sam ih se, to mi je posao) i kolika bescutnost je sve to izmislila. otprilike kao hitlerovi konclogori. nema nikakve potrebe za tim. Sve ima svoje granice. Ne samo da mozemo, vec moramo pruziti zivotinjama na farmama bolje uvjete zivota. Nemam apsolutno nista protiv toga da ih nakon toga pojedemo. Ne podrzavam ekstremne ideje o oslobadjanju zivotinja natrag u prirodu, ali mislim da je dobro da postoje i takva stajalista. naprosto da potaknu inertnu vecinu da malo preispitaju svoje stavove.

    avatar

    15.04.2007. (23:08)    -   -   -   -  

  • whatsinaname

    Slažem se s Gogom. Ključna riječ u životu je POŠTOVANJE, a to se odnosi i na one koje , eto, jedemo. Meni se npr. sviđa stav nekih indijanskih plemena koji se nakon što ulove životinju pomole i zahvale za njenu žrtvu. A ne ova prevladavajuća bahatost u stilu:"pametni jedu glupe".

    avatar

    18.04.2007. (10:20)    -   -   -   -  

  • darjica

    Ja NE jedem životinje,ali nikog ne maltretiram time.I užasno mi ide na živce kad mi se soli pamet kak to nije okej,kaj je koga briga hoću li ja jest meso (i usput pojest nečijeg pesa podvaljenog u čevape).Pa jebiga,tko hoće nek jede!Ali nek me pusti na miru da ja isto tako ne jedem.

    avatar

    18.04.2007. (20:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...