Komentari

srebrnosiva.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • starmen

    ehhehe pa najbolje se samo slatko nasmijeti što ne?
    recimo bio je jednom neki film, neznam koji, neka sprdancija, ugl. stoje tri čovjeka razapeti na križ, i nisu znali što raditi, valjda im je bilo dosadno i počeli su pjevati:''always look on a bright side of life!'' -iliti: uvijek gledaj na svijetlu stranu života ehhehee, a oni razapeti na križeve hihihiii..
    aj pozdrav!

    avatar

    14.04.2007. (16:28)    -   -   -   -  

  • limerick

    da vidimo...posižem u svoj crni duboki šešir...čarobnjački šešir...i vadim...vadim...šic zec, ti sad ne trebaš...ček, ček...vadim...čitaj: lim je jednog sunčanog dana pisala zadaću i crkao je kompjuter, ostala lim bez zadaće zbog koje je mogla izgubiti godinu, jer nema zadaće, nema potpisa, nema izlaska na ispit koji je uvjet i ostala lim bez kompa, što znači štrošak za studentski džep :P zatim da se malo smiri lim je išla upalit liniju da posluša glazbu, ali je linija crkla dok si rekao keks, naravno garancija je istekla par dana prije kao i za komp. Lim je pobjedonosno ustala kao da je oslobodila svoj grad od ljutih neprijatelja i mašila se walkmana i rekla: nećete vi mene...mrmgrph!! Ali od walkmana ni traga ni glasa, promijenila je lim baterije, ali i dalje na monitoru na kom je bio prikopčan walkman vidjela se samo ravna crta...biiiiiiiip....u vječnost...dakle, crknuo je walkman, naravno par dana nakon isteka garancije. Kako bi pomogla lim da se makne od crnih misli mama joj je dala da pegla robu. Lim je od prevelikih razmišljanja spalila majicu i pegla je nakon nekih pola sata peglanja zgorila! Lim se više ničeg nije htjela doticati (i tad još nije gledala x-mana pa se nije ni sjetila da je možad mutant sa sposobnostima da sve oko sebe kvari), ali mama da je uvjeri da to nije tako, jer se bojala za mentalno zdravlje svoje kćerkice dala joj je da gleda tv. Lim nije htjela, ali stvarno nije htjela mijenjati programe, ali eto mama ju je uspjela nagovoriti i lim je okrenula program i ekran je bljesnuo i zacrnio se. Da bi se smirila lim se otišla otuširati, međutim nije uspjela ostvariti tu svoju namjeru pošto je bojler također pregorio, a njoj je bilo prezima da se okupa hladnom vodom. Mama također već na rubu živaca spremila im je objema meda i mlijeka (koje je bilo pokvareno, ali poslužilo je svrsi, iako poslije to nije bilo baš točno jer lim nije mogla spavati od bolova u trbuhu) i spremile su se spavati. Rano ujutro lim je oprošteno što nema zadaće, ali ju je ona išla pisati na računalu fakulteta, međutim kompjuter je počeo bljeskati i krepucnuo je i on. Prijetelji su tješili lim, ali ona više to nije mogla podnijeti te je prekrižila ruke i nije više ništa htjela doticati. Rješenje se pronašlo tako da je lim diktirala, a prijatelj je tipkao...zadaća je bila napisana! :)))) life stinks I know, but think pink (uzmi rječnik ;) ajmo, sat engleskog kad već imaš vremena ;) ) pozz

    avatar

    14.04.2007. (22:21)    -   -   -   -  

  • Little...Miss...Strange :)

    hey... koji peh! eh, da... tko se meni zna desiti... začudo, nije već duuugo! i strah me toga... ali najvažnije da nastaviš tako sa svojim stavovima i svojim osmijehom i sve će biti ok! don't worry, be happy! pozz =)

    avatar

    15.04.2007. (14:26)    -   -   -   -  

  • Alenitsu

    Svaki dan je razlog za veselja, pregorena pegla je samo komedija ;) Pusica...

    avatar

    15.04.2007. (18:15)    -   -   -   -  

  • @n@liza iz bliza

    Kako mi je drago čuti svu ovu vedrinu i pozitivu! Uspjela si me nasmijati i uliti mi dašak veselja...hvala ti na tome :))
    A ti moja mila i dalje ostaj nasmješena :))

    avatar

    15.04.2007. (20:00)    -   -   -   -  

  • limerick

    i što ima novog? s čim si se danas zabavljala? :)

    avatar

    17.04.2007. (19:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...