Komentari

lornadoone.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • gocet

    To je uobičajena situacija! Ja sam neki dan išla sređivati participaciju i poludila sam. Pola sata sam slušala isfrustriranu babu kako se svađa na telefon i na koncu mi je rekla kako mi dokumentacija nije odgovarajuća!

    avatar

    12.04.2007. (23:47)    -   -   -   -  

  • Jana

    Imali smo vrlo sličnu situaciju kad je glava naše obitelji, nakon što smo uplatili avionske karte, ustanovila da je izgubila svoju putovnicu :)
    No, nakon nekoliko dana i sati čekanja u MUP-u, nakoliko neprospavanih noći i teških riječi, objavljivanja nestanka u Narodnim novinama i sličnih ljepota, sve je dobro prošlo, pa se nadam da ćete se i vi jednog dana ovome samo slatko nasmijati.

    avatar

    13.04.2007. (00:25)    -   -   -   -  

  • MadDog™

    ... ajme, stvarno znaš pisat', svaka čast! skoro da sam osjetio kako je kipkelo negdje u tebi!!
    Aaaaa, a i mene to čeke negdje tamo u 10. mj. Jel' mogu već sada se poslikati? Jadan "micek",
    pa nije on kriv? Ahhh uppsss, bolje da šutim, jer bi mogao dobiti i ja svoje za "solidarnost". Malo me čudi da ti nisi bar malo poželjela provjeriti kolke fotke trebaju biti, nego odmah, može!
    Ok, sad ozbiljno :) držim fige da dobijete na vrijeme putovnice. Pusss :-* D.

    avatar

    13.04.2007. (00:33)    -   -   -   -  

  • levant

    Da to je uvijek tako.
    Ja kad idem u MUP ili doktoru ne očekujem da ću biti gotova brzo. Pa se onda ni ne razočaram. Ako tako napraviš neće biti razočaranja. Ne očekuj!!
    Ovo sa slikama mislim da ti nije kriv muž. On je rekao nešto. Ti si ga poslušala.
    Budi ljuta na sebe što slušaš njega a ne sebe. Znala si , vidjela si što tamo piše a ipak si poslušala njegove "argumente". Zašto?
    :)
    Nadam se da će ti biti sve gotovo na vrijeme.

    avatar

    13.04.2007. (08:11)    -   -   -   -  

  • levant

    p.s.
    Kako ti je ispala ona crvena vesta za prijateljicu?

    avatar

    13.04.2007. (08:12)    -   -   -   -  

  • Lorna Doone

    @goce - ja sam ipak sve sredila, ljutnja me prošla...idemo dalje
    @Jana - DOBRO NAM SE VRATILA!
    @MadDog - pročitaj ti sve lijepo ponovo!!! Znala sam ja kolike slike trebaju, ali se on onije dao krstiti!Nije mu se dalo printati nove fotke.
    @levant - ma ne gori nama za putovnice. Uvijek obavljam takve stvari prije vremena tako da nije frka, i nije meni tako teško čekati (kao njemu), ali kad misliš da si čekao uzalud... Da, lijepo sam svalila krivicu na boju kose još u postu...imaš pravo!
    Majca još nije gotova jer se u međuvremenu upleo Uskrs pa su akcije bile preusmjerene, ali heklanje polako napreduje i rezultati - uskoro ;)

    avatar

    13.04.2007. (08:42)    -   -   -   -  

  • tyche

    Ja od srca i predano MRZIM cekati po cekaonicama, uzaludno je sto se opremim usput pa uvijek imam sto citati - svejedno! Ali sve je dobro dok me ne pocnu nasetavati od saltera na kojem cekas do nekog drugog saltera na kojem isto cekas, da bi se ustanovilo da je netko propustio nesto reci i meni nedostaje neki od elemenata za uspjesno okoncanje muka i ishodenju potrebnih dokumenata ; pa idemo redaljka ponovo !!! Radujem se nekoj sf verziji u buducnosti kad cemo jednog dana mozda moci neke stvari barem dijelom raditi putem interneta.

    avatar

    13.04.2007. (09:14)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Dobro ti je prošao mužić s obzirom na komociju - nije mu se dalo printati nove fotke....
    Ja sam se toliko nahodala po MUP-u u posljednje 2 godine (prvo za sebe, a onda za Vitu), da me tam više niš ne uzrujava.

    avatar

    13.04.2007. (09:55)    -   -   -   -  

  • nymphea

    evo, da te utjesim, nije ni u Americi nista bolje - hihihihi No, ja sam sigurna da ce sve biti u redu od sad pa na dalje. svoje si negativne bodove potrosila ;-))

    avatar

    13.04.2007. (12:58)    -   -   -   -  

  • Lorna Doone

    @tyche - da sam ponijela hekleraj!!! Koliko sam toga mogla napraviti, bar bih imala osječaj da sam bila korisna...no, i ovako sam bila!!!
    @Champs - istina i ja sam se bojala svakakvih injekcija i vađenja krvi pa me, nakon 2 tjedna torture, prošlo! Treba se češće izlagati mrskim nam situacijama da očvrsnemo.
    @nymphea - Ne tješi me kak je amerikancima isto kako njih živo boli guzica gdje je hrvatska i kak je nama...imaš opet emajl!

    avatar

    13.04.2007. (13:57)    -   -   -   -  

  • Magrit

    Bogovi, a ja mislila da se ovakve stvari desavaju samo kod nas ..... elem, u takvim situacijama se ne treba nervirati, jer stetimo samo sebi. Ljudi na salteru boluju od vrlo teske bolesti, i moramo pazljivo sa njima. Prvo duboko udahnuti, pa zamisliti kako drzimo povelik mac u ruci, i kako smo kraljevi neke vrlo fine zemlje. Ja tako... ako tebi ne pali, moraces naci neki svoj fetiš :) ...p.s. kad ti mene savjetujes, moram i ja tebe :)

    avatar

    13.04.2007. (16:50)    -   -   -   -  

  • tita

    nevezano uz post, jesi dobila moj mail?

    avatar

    13.04.2007. (17:46)    -   -   -   -  

  • bodulka

    A koja je putna destinacija kad vam trebaju putovnice?
    PS ja mu ne bih pecivo kupila, otisao bi na spavanje bez vecere i seksa da je moj.

    avatar

    13.04.2007. (20:37)    -   -   -   -  

  • Lorna Doone

    @Magrit - hvala na savjetu, ja ti imam izgrađen stav o ljudima na šalteru i izuzetno sam strpljiva...ali kad dođem na red, onda je samo moja i imam je pravo zagnjaviti koliko ja to trebam da dobijem po što sam došla!
    @laprdava - fhvala, dobila sam ga, ali nisam stigla ovaj tjedan ništa rješavati po tom pitanju
    @bodulka - Austrija, Nassfeld. Neki od produženih vikenda u lipnju (imamo ih 2), onog drugog ćemo vjerojatno na more...ma ja sam slaba na njega...zna on da se prosrao. Da sex će malo pričekati...

    avatar

    13.04.2007. (20:46)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Mi smo to obavili lani prije Italije, bila je gužva al smo zdurali i jedno i drugo čekanje (drugi put sam bil sam jer smo prvi put bili svi). Jedino sam popušil izradu fotki: mala se slikala u Sigetu za iskaznicu Odmorka i pita mene teta kakve hoću a ja uzmem 6 istih - malih... Drugi put smo manje platili izradu jer su imali sliku al svejedno...

    avatar

    14.04.2007. (14:14)    -   -   -   -  

  • doroti-iva

    poznata situacija.... najgore mi je kad dječicu moram povesti a to je mučenje za nas a kako li je tek njima. fora je što onaj tko jepredao za pravljenje putovnice ne moze ju podići nego onaj drugi roditelj.... eto imaš priliku da mužu dopustiš da ode po te putovnice i neka malo izvede djecu...........

    avatar

    14.04.2007. (15:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...