Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Rusulica

    nema kuhanja al ima dehidriranja na 105 stupnjeva! valjda ne misle na celzijusa. ma, najbolje se držat mediteranske prehrane: puno ribe i morskih plodova, puno raznovrsnog zelja, hladno prešano maslinovo ulje, umjereno vina..

    avatar

    01.04.2007. (10:11)    -   -   -   -  

  • Wanda

    thanks, but no way. ko voli, nek izvoli:-)

    avatar

    01.04.2007. (10:50)    -   -   -   -  

  • opaljena

    uf ova torta izgleda ko kalorijska bomba.....jedino sirovo što mogu to je mrkva i kupus....svi sastojci što čine salatu.....aligljive baš sirove i nisu mi baš nešto.....odo ja na Jarun na rolanje....pa čemo vidit koji ručak će past pizza ili manistra....

    avatar

    01.04.2007. (11:28)    -   -   -   -  

  • 101 dalmatinka

    @Rusulica to ti je nešto po principu kuhanja na pari, hrana je ipak termički obrađena ali na nižoj temperaturi i bez dodavanja vode u kojoj bi ostali svi hranjivi sastojci. nisu ludi naši stari kad nas pilaju da papamo juhice i čušpaze.
    al nebi ni ja baš jela sve sirovo. iako je koncept vječne ljepote zanimljiv :)
    @Wanda al Demi More ženo :P
    @opaljena torta je mrak! meni je nevista radi i moram reć da će mi ovo bit veliko iskušenje ne pojest cilu :)

    avatar

    01.04.2007. (12:27)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Cure drage, ma tajna Deminog eliksira mladosti je u konzumaciji onog mladog meseka koje mi ne izgleda ko neka sirovina :-)...mada osobno volim ponekad maznuti koju sirovinu, jelte...sve za zdravlje...:-)))...losos, tartar, pršutić, pa i slane ribice su valjda isto sirovina, jedino još nisam krenula na sushi, bojim se da mi štogod ne ispuže iz njega...A čuj, Wanda, posegnem ja i ptičicama u pijatić, ne samo pasu, sjemenke suncokreta i buće su odlične u salatama, a i kao zdrava zamjena za preslani i premasni čips i kikiriki, onako kao zanimacija za zube, samo su isto kalorična bomba. A ako smo ono što jedemo, znači da smo danas sve super slatke i preslatke i neodoljive, zato van na sunce i glavu gore, smajlić na slatka ustašca i ne dajmo da nam zlobnici kažu da nismo! Šta nas briga, ionako je prvi april! Oliti travanj.

    avatar

    01.04.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • Rubia

    Ja sam i dalje zaljubljena u ovu našu nedijetu :)
    Cure, jel nama pada vodeni dan nekad prije Uskrsa?

    avatar

    01.04.2007. (14:29)    -   -   -   -  

  • Kat

    Evo da se pohvalim,neki dan sam kupila hlače broj S. :)

    avatar

    01.04.2007. (14:31)    -   -   -   -  

  • piplica

    Nije to niti loše par dana sirovo povrće i voće, kao mala kura čišćenja organizma (možda poslije blagdana isl.), ali ne baš kao način prehrane... Uostalom, nismo baš tako glupe da mislimo da Demi ide sve mlađa i mlađa zbog sjemenki i salate, ma hajte molim vas...

    avatar

    01.04.2007. (15:23)    -   -   -   -  

  • gospe

    pozdrav.. i svaka čast jer izdržavate.. zanima me jel se smije piti mineralna voda na UN dijeti? Hvala..

    avatar

    01.04.2007. (15:50)    -   -   -   -  

  • fanny

    Ova torta izgleda tako fino, a prije dva sata sam ručala. No, sad sam umijesila buhtle - nije baš dijetno, ali je dobro. Pozdrav :)))

    avatar

    01.04.2007. (15:57)    -   -   -   -  

  • jja

    Sirovo je o.k. dok je u mjeri, kaj ja znam, svaki dan par komada voca, pa zdjela salate pa i fini carpacio nije za baciti. Dimljeni losos, za to se prodam odmah. Ali nas zeludac nije kravlji pa da bi imao vise odjeljaka koji bi svarili iskljucivo sirovu hranu. I Demi je o svojoj novoj mladosti najvaznije i presutjela.

    avatar

    01.04.2007. (16:15)    -   -   -   -  

  • Anna Lee

    "da ne spominjemo vitamine koji se samim rezanjem metalnim priborom uništavaju nepovratno"
    jel se smijem grohotom nasmijati, vecu glupost tesko da sam u zivotu cula

    avatar

    01.04.2007. (16:33)    -   -   -   -  

  • BMI 37

    @Anna Lee: Na zalost, moram se s tobom sloziti. Isto tako, moras shvatiti da je to filozofija, nacin zivota ili ludosti, kako god zelis. Imam prijatelja koji je vegetarijanac, koji je oprao noz nakon sto je netko odrezao snitu zimske, jer mu je trebao da nareze sir. S mojeg stajalista suludo, s njegovog sasvim normalno.

    avatar

    01.04.2007. (16:59)    -   -   -   -  

  • 101 dalmatinka

    @Anna Lee kao medicinski radnik koji je te informacije dobio u školi moram reć da je to istina. osim ako ne želiš reć da ugledna doktorica koja je stalni predavač na medicinskoj školi i medicinskom fakultetu u krivu?

    avatar

    01.04.2007. (19:21)    -   -   -   -  

  • Napokon slobodna u životu

    Super ti je blog.
    ja sam nova pa mi trebaju koji savjeti.
    Ajd navrati

    avatar

    01.04.2007. (19:29)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Ja se radje biljezim za ovu tvoju tortu ;). Od sirovog mi nesto lose, cak i voca, sve mi tesko pada. Cudan neki taj moj zeludac isto ;)

    avatar

    01.04.2007. (19:42)    -   -   -   -  

  • BMI 37

    @101 Dalmatinka: Ja kao znanstveni radnik ne mogu ne preispitivati stvari koje mi zvuce suludo. Mnogi znanstveni prodori se naprave nakon sto se posumnja u uvrijezene dogme. Meni suludo zvuci da se rezanjem metalnim priborom (po mogucnosti od visokokvalitetnog nehrdzajuceg celika) desava kemijsko interagiranje sa vitaminima. To da rezem sa necim sto reagira sa vitaminima, ajde. Doduse nisam siguran koliko nehrdzajuci celik (ili drugi metali npr. srebro) reagira sa vitaminima. Da interagira, mislim da bi i sam noz isto tako vrlo brzo postao prosupljen - prestao bi biti cvrst i vrlo brzo bi se slomio ili barem savinuo. Posto se to ne desava, onda mislim da je tu nesto sumnjivo. Razuvjeri me molim te. Navedi reference gdje se to moze procitati (znanstveno relevantne - Zagorski glasnik ili bilo koje druge novine ne dolaze u obzir) i povjerovat cu ti.
    Nikada ne uzimaj sto te uce zdravo za gotovo. Jer ako uzmes, tesko da ces ikada nesto novo pronaci.

    avatar

    01.04.2007. (20:48)    -   -   -   -  

  • ŠTIT BJELOVAR

    11.01.2013., petak
    PROGLAS - HRVATSKOM NARODU

    POBUNITE SE !

    Samo ako se pobunimo možemo riješiti probleme i živjeti dostojan život čovjeka.

    Uključite se u hrvatski pokret ŠTIT

    1. Tražimo ostavku predsjednika i vlade RH.
    2. Borbom protiv birokracije i kolonijalne vlasti
    3. Ovo je prosvjed protiv lošega stanja u zemlji

    Ono što je stvor-eno na umjetni način ne može opstati. Od te umjetne tvorevine imali su samo određeni ljudi koristi. A riječi od Branka Stojkovića su istinite i nisu lažne. Onaj tko ih čita neka ih razumije.

    Da li je ovo stvorena Hrvatska? Bivši partizani, komunisti i UDBA preobukli su se 1989., u hrvatske demokrate. Pitam vas: Kako sad živimo nakon 24 godine - vidi se iz priloženog: nezaposleni, bijedni i osiromašeni,.., dok određena elita dobro živi... Zadužili su nas na sve strane i učinili nam pakleno skup životni standard.

    Gotovo je! Problemi su dosegli do neba u okupiranoj Hrvatskoj, oni su prava pošast... ŠTIT daje proglas i poziva Hrvatski narod da se organizira u borbu protiv nepravde, i vrlo lošega stanja u zemlji. Neće nitko riješiti vaše probleme. Žele nam oduzeti do kraja Hrvatsku. Kriza je njima samo izgovor.

    Vaša djeca biti će jeftina radna snaga. Svaki dan što smo mi (ne)odlučni sve više propadamo. Ulazak u EU će nas dokrajčiti. Za stvarne promjene trebamo se izboriti.

    - Mi smo ŠTIT
    - Mi smo Legija
    - Mi ne opraštamo
    - Mi ne zaboravljamo

    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    Branko Stojković

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    http://stojkovic1958.wordpress.com

    avatar

    11.02.2013. (03:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...