Komentari

shegrthlapitj.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • 16

    ej draga, falila si nam.. čestitam na svim lijepim stvarima koje su se dogodile ili koje će se dogoditi. tako mi je drago za vsadbu i da će te ipak sami živjeti.. ipak je drugačije kad živiš sa još nekim ljudima, nije to to. pusa, i baš sam sretna zbog tebe i dragog! piši nam češće..

    avatar

    31.03.2007. (21:28)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Naravno da te nisam zaboravila, znaš, kad komentiram blogove, uvijek, bez iznimke otvorim i tvoj, samo rijetko što novo bude pa nemam što komentirati, ali nikako te nisam zaboravila :)
    Isuse, koliko novosti kod tebe, stvarno ti je zanimljivo i veselo :) Sviđa mi se ova misterioznost oko vjenčanja, čekaj, mislili ste totalno sami otići matičaru da nikome ne kažete? Samo s kumovima? To mi se jako sviđa u navali pompoznih i neukusnih vjenčanja :) Ovo za kupnju stana je pametna odluka, uvijek na kraju ispadne najbolje kada živiš sam, neovisno o ikome. Ja bih prije živjela u podstanarima, nego s mojima ili njegovima, ne zato što su loši ili nešto, nego čisto zbog iskustava drugih i zbog svoje slobode i mira :) Na plaći i godišnjem čestitam, a sreću želim na vozačkom :)
    I da, nemoj molim te prestati pisati blog. Ovaj uvod je zvučao nekako konačno, ali nemoj otići :(

    avatar

    01.04.2007. (12:46)    -   -   -   -  

  • dinamitna

    Ajme super je doći ovdje i vidjeti samo dobre vijesti:)))Bravo!!

    avatar

    04.04.2007. (02:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...