Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Berini dnevnici

    Zanimljivo je što Večenji list, prekjučer navečer, piše TEK o nevinoj zainteresiranosti N.P. za Hypo C. To bi se kazalo: Time delay mechanism. Ima još vremena dok stvar ne dođe u medije....

    avatar

    31.03.2007. (10:20)    -   -   -   -  

  • pulicer

    Ako se ne varam, cini mi se da si jednom davno na svom blogu stavio fotku tog Pavica i Suvara ( ?!), Racana i sl. Pa onda, ako se zna da je EPH rastao stabilno i u vrijeme HDZ i SDP, namece se logican zakljucak da je to sve isti k...c. Dogovorni politicki duopol.Odnosno ne vidim nista cudno u toj "poduzetnickoj" prici.
    Ovdje se na prste jedne ruke moze nabrojiti par vecih poduzetnika, koji se nisu "izlegli" iz politickih inkubatora.Zato je sva sreca da ce nas EU jos dugo drzati za usi da nas takvi bezveznjaci ne odvedu u totalnu propast.Spasavajuci svoje podijeljene kredite i uvodeci kakvu takvu pravnu drzavu, milom ili silom, mozda dozivimo jednog dana priblizno jednake uvjete za poduzetnistvo za sve.Ovi najkrupniji ce ionako morati prodati to sto su dobili na cuvanje, strancima.Oni ne funkcioniraju van nasih granica. Svi koji su si umislili da to mogu su popusili. Od Plive, Podravke pa do Agrokora. Falilo im je ono nesto malo politickog vjetra u jedra ;).
    I ne zaboravi da zapravo strane banke upravljaju Hrvatskom.Svi ostali samo plesu kako im oni kazu.Znaci pokazu prstom sto da im se preda ( proda) i poslusni ali nesposobni to odmah prodaju ( INA-u, HT, sutra HEP ) sve dok se izlog ne isprazni ;) U suprotnom bi ih pomeli odavno.Banke drze 65% glasaca podalje od kontejnera, dozvoljenim minusima i kreditima. Drugim rijecima spasavaju te iste glasace od njihovog samoubilackog politickog ukusa.

    avatar

    31.03.2007. (14:20)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Čuj, Žac, a zakaj misliš da su te statistike ikome važne?

    avatar

    01.04.2007. (04:16)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..zato jer jesu !

    avatar

    01.04.2007. (11:05)    -   -   -   -  

  • NF

    misliš da može biti moćniji od zagorca, austrijanci sad kažu da je bilo u austriji 77 tajnih računa, a on jedini živi slijednik (http://www.networld.at/profil/)

    avatar

    01.04.2007. (16:54)    -   -   -   -  

  • Zabrinuti

    NF - to ne kazu Austrijanci, nego drzavno odvjetnistvo RH, odnosno zamjenik drzavnog odvjetnika Lazo Pajic, a Austrijanci su to prepisali iz hrvatskih novina i izjava doticnog drzavnog odvjetnika ! Gotovo cijeli clanak iz "Profila" se bazira ne prici Laze Pajica i zahtjevu za pravnu pomoc koju su uputili Austrijancima (osim dijelova koji se ticu Hypo banke, a ona im je posebno interesantna iz jos jednog razloga (njihovog domaceg!), a ne samo navodnog pranja love !) ! BTW: Racuni koji se spominju uopce nisu tajni, ali kada ih tako nazivas onda to zvuci interesantno, tajanstveno, a po potrebi i pokvareno ! I potpisnici tih racuna nisu bile osobe iz Hrvatske, jer ih one nisu ni otvorile, nego su vlasnici tih racuna bile osobe i firme od kojih se kupovalo oruzje i oprema ! To ti je kao da ti nesto platis nekoj firmi na racun, pa ti kad se nadje potvrda o tvojoj uplati na taj racun, neko kaze da je to tvoj "tajni" racun ! Ima jos puno toga oko toga, ali tko bi sve pisao, ali ipak ce to drug Pajic najbolje rijesiti, samo jer pitanje kako ce dokazati sve to o cemu daje izjave ?

    avatar

    02.04.2007. (00:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...