Komentari

vstsi.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • steta i gotovo

    zao mi je sto je do ovoga doslo. kako mozemo pricati o moralu privremenih kad ni mi ne igramo na postenu kartu. ovakvo namistanje nije cak ni u saboru. JAD I BIJEDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    30.03.2007. (20:12)    -   -   -   -  

  • ADMIN

    "Namistanje?"

    Kolega, ili tko već jesi, kad nešto takvo kažeš onda to potkrijepiš činjenicom, dokazom. To je plod tvoje mašte ili si neki od kandidata koji ne podnosi poraz kao opciju?

    avatar

    30.03.2007. (21:05)    -   -   -   -  

  • steta i gotovo

    kako je moguce da osoba koja ima 15 stak bodova manje nego PRAVI pobjednik na kraju izbora, dakle 20 00h na kraju pobjedi 10 tak razlike. pa ti sad govori o pravdi

    avatar

    30.03.2007. (22:01)    -   -   -   -  

  • Ptičar

    ja ne vidim crno na bijelo

    avatar

    30.03.2007. (22:10)    -   -   -   -  

  • ss

    a kako #steta i gotovo# ti znas kakvi su bili rezultati na kraju izbora.

    avatar

    30.03.2007. (22:33)    -   -   -   -  

  • ADMIN

    @steta i gotovo

    Sad samo još pojasni kako znaš u svakom trenutku koliko tko ima (kako ti kažeš) "bodova"?! Ti to odokativnom metodom rješavaš? Ili si jedan/jedna od kandidata pa su te kolege iznevjerile?

    avatar

    31.03.2007. (00:21)    -   -   -   -  

  • ofca

    @steta i gotovo

    Prilozi dokaz kojim ces potkrijepiti svoju izjavu da je do namjestanja doslo. Na koji ti nacin znas koliko je tko u kojemu trenutku imao glasova ?

    avatar

    31.03.2007. (00:48)    -   -   -   -  

  • Student II

    Ma ne slusajte "steta i gotovo". Cestitke izabranima!! Ipak,prilozite crno na bijelo da se zna,da ne budete kao privremeni po kojem pljujemo svi i verbalno napadamo na sve sto on izjavi. Eto... I da,ljudima je vjerojatno "sumnjivo" to što se "vrte" uvijek isti ljudi,a i kolege u izbornom povjerenstvu su prijatelji,poznanici,ljubavnici,šta god, izabranih ljudi. Što se mene tiče,zadovoljan sam izborom,ali ostalim kolegama priložite crno na bijelo.

    avatar

    31.03.2007. (12:26)    -   -   -   -  

  • student I

    IZBORI SU LAŽIRANI I NAMJEŠTENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    TREBA PONOVO POBROJITI GLASOVE!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    avatar

    31.03.2007. (19:32)    -   -   -   -  

  • ofca

    glasovi su ponovno i pobrojeni i za one koje pise da su pobijedili - jesu.

    avatar

    31.03.2007. (23:06)    -   -   -   -  

  • Organizator izbora

    A za koga se to "kralo"? Za Šimu, Hrvoja ili Ivana?
    U redu je ljutiti se ako se izgubi na izborima, ali takve optužbe zaista nisu potrebne. Amo biti malo zreli za promjenu.

    avatar

    01.04.2007. (13:24)    -   -   -   -  

  • studošica 2.god.

    inace nemam naviku komentirati necije postove al ovaj put zbilja imam potrebu...steta i gotovo? dude? get real...ne bez zafrkancije..get a life...pazi,nema teorije ni prakse da su izbori namisteni,da se odma razumimo...tebi hrvoje svaka cast na pobjedi, zbilja si puno tog napravija za ovaj fax i sve studente,i sta si triba i sta nisi, da tebe nije bilo propali bi odavno,tebe i ljudi koji su radili skupa s tobom da bi svima nama bilo bolje. i onda se neki tamo "so called" studenti smatraju slobodnima iznositi takve besmislice i lazi. ja sam malo duze na ovom faxu i mogu 100% reci da izbori NISU namišteni.a svim studentima koji smatraju da je bilo sta lazirano il namisteno..molim vas lipo dame i gospodo, ostavite svoje osobne podatke i iznesite dokaze crno na bilo jer ako ste vi tako moralni i tako cijenite pravdu onda se lipo i predstavite tako da svi znaju tko se to toliko zdusno bori za pravdu..ako nemate nikavih dokaza lipo vam savjetujem da se pokrijete usima i sutite da ne bi i dalje ispadali budale.sta se mene tice,meni je svejedno ko je dobija izbore,bitno da se taj neko bori za prava studenata..al sta je da je drago mi je sta je mali hrvoje dobija jer je po mom misljenju on prava osoba za to. i nije dobija izbore kako neki misle zahvaljujuci manipulacijama il namistanjima neg je dobija upravo zato jer je svojim radom i zalaganjem zasluzija pobjedu. napravija je puno vise neg sta bi vi koji sebe nazivate studentima ikad bili u stanju napravit...a to sta vi imate potrebu nekog javno lazno optuzivati iblatit iz samo sebi poznatih razloga smatram da jako puno govori o vasem karakteru i pravoj prirodi. hrvoje tebi jos jedanput cestitam na pobjedi i nastavi kako si i poceja a ovakve navodne studente jednostavno ignoriraj.istina i pravda su an tvojoj strani.ti znas ko si i sta mozes...cheers

    avatar

    01.04.2007. (16:30)    -   -   -   -  

  • Ptičar

    ovoliko hvala ti nije trebalo, sad ce nam se mali H. umisliti!!!!

    Inace, nemojte se zivcirati oko par njih kojima je dosadno i zele provocirati...

    avatar

    01.04.2007. (18:07)    -   -   -   -  

  • mali H.

    Hvala svima na podršci.... naročito tebi studošice... :)

    Što još reći - ništa, idemo dalje!

    Pozdrav!

    avatar

    01.04.2007. (23:18)    -   -   -   -  

  • 4.god.

    Tooo Leaaa

    avatar

    06.04.2007. (18:08)    -   -   -   -  

  • desert_eagle

    Nisan siguran da znam tko je Hrvoje Štajduhar. Jel to možda onaj bucmasti, malo feminizirani lik? Može li mi tko pomoći?

    avatar

    06.04.2007. (23:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...