Komentari

portkey.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • 5 digit disco

  jao uprskala si mi radni dan! već dva sata čitam overheard. fav so far: Teen guy to two pals: Think about an 80-year-old woman. How many dicks has she seen in her lifetime? A lot.

  avatar

  29.03.2007. (11:35)    -   -   -   -  

 • elektrokuhinja

  I ja se zarazila. Zakasniću na posao. Dobar sajt, dobar!

  Guy: Look, Jen -- I'll fuck you, I'll spank you, I'll tie you up, and I'll piss on you, but I am not getting back into a relationship with you.

  avatar

  30.03.2007. (07:16)    -   -   -   -  

 • Feisty Kitten

  oooo, ovaj je dobar! btw, ne prihvatam odgovornost sto se vas dve zezate na poslu umesto da radite.

  avatar

  30.03.2007. (17:33)    -   -   -   -  

 • elektrokuhinja

  Feisty, ti zaboravljaš da ja živim u kamenom dobu. Mi nemamo internet na poslu. Rad, rad i samo rad!!!

  avatar

  31.03.2007. (09:47)    -   -   -   -  

 • Feisty Kitten

  da, nisam lepo procitala tvoj komentar. mislila sam na tebe i 5 digit disco, ona ima. a nema ni ovde bas svako. npr. u mojoj banci samo direktorka i ja imamo internet ali ne mogu da citam postu.

  avatar

  31.03.2007. (19:00)    -   -   -   -  

 • elektrokuhinja

  Wow, samo ti i direktorka. Pa ti se neka opasna faca;)

  avatar

  01.04.2007. (08:33)    -   -   -   -  

 • Feisty Kitten

  ne, ne, naravno, samo mi tako dopalo.

  avatar

  01.04.2007. (19:01)    -   -   -   -  

 • Evil sister

  Ni ovde nista novo!?!

  avatar

  04.04.2007. (19:05)    -   -   -   -  

 • Evil sister

  http://www.blogthings.com/quizzes/
  tu je lista svih "testova"

  avatar

  10.04.2007. (14:58)    -   -   -   -  

 • Piše - Branko Stojković

  KOVANJE ANTI-HRVATSKE UROTE (3)

  Ne trebamo slušati ove novinarske "protuve i SDP-e kukurikovce" koji kažu da trebamo da živimo i s drugim kulturama. Ako ne možemo da živimo u ovakvom raju sami, kao što je Hrvatska, treba onda da nas nema! Što nama uvijek netko treba "soliti pamet"? Korumpirani novinari više vode računa da ova "bagra" ostane na vlasti, nego da počnu se poštivati ljudska prava i slobode čovjeka. Upravo oni su duhovni trovači novih generacija mladih naraštaja. Sjetimo se; Stipe Šuvara, kako on nam je drsko nametnuo: idejni socijalizam u izgradnji...

  Danas, mogli smo gledati na prvom programu Hrvatske radio televizije (HRT), emisiju "Nedjeljom u dva" koju vodi novinar Aleksandar Stanković, bosansko-hercegovačkoga pjesnika, prozaika i filmskoga scenarista Abdulaha Sidrana., koji je prije Hrvate, nazivao "Ustašoidima". On se je na svoj govor mržnje izvinuo, hrvatskim gledateljima, kazavši da je to posljedica neznanja i popijenoga alkohola u životu... Ja takvim podlima ljudima ne vjerujem, koji te prije "popiša" pa te onda poslije liže...

  Abdulah je između ostaloga kazao da postoji puno novinara i voditelja u BiH-a na televiziji, koji ne znaju hrvatski jezik, i da nema nikoga da ih opomene... A on sam je u emisiji kod Stankovića, od 14,00 do 15,00 sati, ponovio bez potrebno oko 100-tinjak puta riječ "ovaj". Stanković je snimio taj zajednički intervju u Sarajevu, očito Abdulah, nije pristao da dođe u Zagreb u Hrvatsku. Abdulah Sidran se je zakleo da neće nikada otići u Beograd, a otišao je pijan s taksijom kod Gorana Babića.

  Abdulah Sidran je za sebe kazao - da "roba sam - kupi me!", i da živi teško bolestan i da ima malu mirovinu... Novinar Stanković, teško rabi državnu televiziju za "gluposti", dok ista ta UDBA.ška televizija sakriva svu bijedu i siromaštvo u Hrvatskoj. Svako veće gledamo jedne te iste likove i fingirane* forume. U njihovom planu urote sudjeluju; glumci, pjevači i serijski novinari.... Zbog toga u Hrvatskoj, gotovo se ništa promjeniti na bolje.

  Ovo su novinari i publicisti koji ništa lijepo ne pišu o Hravatima. Miljenko Jergović, Dejan Kožul, Dejan Jović, Martin Beroš, Karolina Hrga, Zoran Popović, Branimira Lazarin, Gudžević Siniša, Igor Lasić, Bojan Munjin, Dario Grgić, i Marina Jasić. Sve su to nečiji plačenici,.., oni rade protiv istinske demokracije u Hrvatskoj. . Uređivačke novinske, televizijske i radio kuće, to prave su "sotonske" rupe. Time je ubrzan proces "nova EU sodome i gomore... U kojoj to državi bivši predsjednik živi doživotno u državnom uredu, kao što je Stjepan Mesić.

  -------------------------------------------------
  Branko Stojković
  ---------------------------------------
  http://crostojkovic1958.blog.hr
  28. lipanj 2015.
  BJELOVAR, 43000
  brankostojkovic152@yahoo.com
  Članaka; 2642.
  ++++++++++++++++++++++
  095/814-8-290 (Štit)

  avatar

  28.06.2015. (17:46)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...