Komentari

carobnibrijeg.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    svidja mi se sve ovo sto si napisala. odavno me maroko privlaci.
    moja sestra je prosle godine bila na jednom vjencanju i mladenka je imala ukupno 7 vjencanih haljina, za 7 pojavljivanja na toj nosiljci. gledala sam fotke i to je sve bilo kao iz bajke.
    svidja mi se da se drze islama na normalan nacin jer kuran daje mogucnost pokrivanja glave i nije istina da ga propisuje kao obavezan. dobro je da se zenama daje pravo odlucivanja. jer, isto kao sto nismo npr. veci krscani ako nosimo kriz oko vrata, tako nece ove zene biti niti vise niti manje muslimanke ako ce pokrivati glavu. zar ne ?

    zeljno iscekujem novi post.

    avatar

    28.03.2007. (12:50)    -   -   -   -  

  • Ipanema

    Maroko - jedna od zemalja koju definitivno zelim posjetiti sto prije - i kupiti tamo namjestaj za svoj buduci stan :D

    avatar

    28.03.2007. (13:04)    -   -   -   -  

  • petar.pan

    Zanimljivo. Maroko mi je privlača otkako sam kao klinac imao onu narančastu Disneyevu knjigu u kojoj je bilo o plavim ljudima. Moraš stavljati fotke, ovako blog izgleda neprivlačno, a pogotovo kad radiš putopis.

    avatar

    28.03.2007. (16:07)    -   -   -   -  

  • Pinkdress

    Obozavam Maroko, moja najdraza destinacija ikad, vratila sam se iz Maroka krajem sijecnja.To mi je bio drugi put u Maroku, stavljala sam neke slije iz Essaueire i Marakesa na blogu, negdje ti je pod veljacom...Uzivaj na sukovima i popij jedan caj od mente za mene i zapali hasu:-)) i ne zaboravi na cjenkanje i ako ti treba dat koji savjet il adresu hostela slobodno se obrati.Znam maroko ko svoj džep.

    avatar

    28.03.2007. (18:07)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Tko ti reche da u Maroku nema pijeska. Slagashe te. Tamo preko Velikog Atlasa je vrlo, vrlo zanimljivo. Naravno pod pretpostavkom da nisi "suvremeni" turist koji trazi da bude stalno komodan i boji se neizvjesnosti koja stalno vreba u pustinji. Od "mog Maroka" najzanimljivije mi je bilo spavati s Beduinima u pustinji negdje na rubu Velikog Zapadnog Erga.

    avatar

    28.03.2007. (18:28)    -   -   -   -  

  • maks

    ...i mene zanima put za maroko....pitanje je moje...da li je bolje ici preko agencije ili solo?

    avatar

    01.06.2008. (23:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...