Komentari

malenicavecernji.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • nažigač

    Dodir smrti mijenja ljude. Drastično.

    avatar

    25.03.2007. (12:58)    -   -   -   -  

  • crni pes s Cmroka

    Vuk dlaku mijenja, ali Tomac nikada.

    avatar

    25.03.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  • †Wishmaster†

    KOMENTIRAJTE NOVI ALBUM Hladnog Piva KOD MENE NA BLOGU... SKINITE MP3ce... MENI OSOBNO SE NOVI ALBUM KNJIGA ŽALBE JAKO SVIĐA...BUDITE POZDRAVLJENI

    avatar

    25.03.2007. (14:14)    -   -   -   -  

  • poštar

    Kako si se brže bolje uhvatila preobraženog Tomca. Dok si se vozila na promociju, "pitala" si se? Znaš Malenice, ima uzrečica, ako piješ ne vozi. Time kršiš zakon. Ja bi u tvome slučaju dodao, ako voziš ne "pitaj" se ništa što nije vezano uz vožnju. Drugim riječima, svojim "razmišljanjem" u vožnji dovodiš u opasnost druge sudionike u prometu. Tomcu bi bilo bolje da mu je naslov knjige "Moj obračun sa samim sobom". Primjetila si da je profa nekako smireniji, duhovitiji. Kako si ti pametna doktorice Malenice, još iz studentskih dana petljala si se u medicinu. Doktorice Malenice, kako si brzo primjetila (nakon par redaka čitanja knjige) preobrazbu Tomca, tako sam ja još brže primjetio da sa vama dvoma nešto nije u redu. Kako su se našle dvije srodne duše. Kako te "dirnuo" Tomac doktorice Malenice, dirnuo te suđenjem na Nebu. Bolje da te "dirnuo" malo po guzovima, možda bi počela nakon toga pisati nešto pametnije. Tomac ima te košmarne snove otkad se rodio. Nije mi jasno da se tek sada "uspio" preobratiti. Ja ga vidim kao nešto, što se vrti na ražnju. Jadan ovaj mladi naraštaj kojem uspjevaš (uvjetno rečeno) plasirati ovakve novinarsko-politološke tekstove. Jasno je da Tomac više nema načina obratiti se puku. Tomca bi na primjer Apaši zvali, Onaj koji se vrti. Od centrifugiranog Tomca neču nikada pročitati tu knjigu, jer je to gubljenje vremena. Hvala bogu da poštovani biskup Bogović redovito čita tvoj (nazovimo ga tako) blog. Vidiš i sama si se iznenadila. Nisi uspjela skriti to iznenađenje. Što si napravila? vrisnula, skočila, prdnula, plakala, razrogačila oči, kako si se to iznenadila? Promrmljala si, medvjedice mala, kako češ morati paziti što pišeš. Što, do sada nisi pazila? Velečasni Bogović je Božiji čovjek. On, on može, on mora primiti u svoje stado i takve poput Tomca (prevrtljivce), ali ti Malenice jedna? Velečasni Bogović će ovo pročitati, pametan je to čovjek, dobro je On to rekao, što je rekao. Kako si ti sigurna da i oni što su mu pljeskali nisu preobukli kapute? Kako si sigurna da su nazočni uvijek imali iste kapute? Vidiš, tu , tu se razlikujete ti i biskup Bogović. On je svjestan da su mu pljeskali i prikriveni poput Tomca, oni koji jedno rade drugo misle. Naši maheri kojima će samo Bog suditi. Vizavi poštovanog Bogovića neću završiti kako zaslužuješ (sa tekstom), ali onaj tko želi može se spustiti na moj komentar Carlina misija da vidi kako zaslužuješ kraj komentara.

    avatar

    25.03.2007. (17:25)    -   -   -   -  

  • Predsjednik općine

    Biskup se ulizivao Aniti, sad se Anita ulizuje biskupu. Nevažnog Tomca ne trebam spominjati.

    avatar

    25.03.2007. (22:18)    -   -   -   -  

  • Marginalna Društvena Kronika

    Volim gospodina dr. Tomca! Jedna od dražih političkih osoba i jedva čekam doći u priliku u kojoj će mi se pružiti mogućnost da pročitam njegovu novu knjigu. - Ukoliko je ova knjiga kao i prethodne, vjerojatno razočaranju nema mjesta, štoviše.

    avatar

    25.03.2007. (23:50)    -   -   -   -  

  • HSP Osijek

    Ma da Tomac se preobrazio u antikomunista isto kao što sam se i ja jutros probudio i preobrazio u žirafu.

    Zanimljivo razmišljanje jedne novinarke, očigledno ili volite Tomca ili jednostavno ne shvaćate da što je jeftini trik.

    Čovjek je malo ispao iz zanimanja javnosti pa sad tu piše knjige...

    avatar

    26.03.2007. (12:19)    -   -   -   -  

  • konzervativni

    Tomac je jedan or rijetkih koji je istinskih shvatio zablude komunizma i bezbostva. odrekao se privilegija i pozicija zbog svojih stavova,i naravno da ga oni zabludjeli crveni drugovi napadaju jer se osjecaju nelagodno pored takvog moralnog covjeka koji je shvatio i priznao svoje pogreske. Njima je Tomac crvena krpa i napadaju ga zbog svoje neciste savjesti.Svaka cast Tomcu!

    avatar

    26.03.2007. (12:33)    -   -   -   -  

  • Zoompolitikon

    Ljudi se mijenjaju, neki više, neki manje, na bolje ili lošije. Gospodin Tomac svoje obličje nije zamijenio(sličnim), on ga je kafkanski promijenio - od uvjerenog komuniste postao je gorljivi nacionalist. Gospodin Tomac političko je i društveno čudo. Kažu da su najbolji vjernici oni nevjernici koji su do biti vjere došli vlastitom spoznajom. Gospodinu Tomcu skidam kapu.

    Mislim da svojom vic parodijom biskup nije aludirao samo na zatvaranje i pritvaranje generala pobjedničke vojske, već na izdaju hrvatskog naroda, hrvatskog suvereniteta u svom punom opsegu kao državnu izdaju politike od 3. siječnja do danas, kojoj epilog tek slijedi!

    avatar

    27.03.2007. (00:40)    -   -   -   -  

  • blesača13

    Fora ti je blog. Ajd dođi do mog pa ostavi neki komentar. Pusa!

    avatar

    27.03.2007. (01:00)    -   -   -   -  

  • loparanin

    POZZ

    avatar

    27.03.2007. (02:26)    -   -   -   -  

  • loparanin

    POZZ

    avatar

    27.03.2007. (02:33)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    Pročitah sa zanimanjem... dala si mi razmišljati...
    Ostavljam iskren pozdrav!

    avatar

    27.03.2007. (23:45)    -   -   -   -  

  • Duh sa sjekirom

    ... ima svega imena napr kao moje, ali triper..tu treba , i streptomicin..pardon triptih..

    avatar

    29.03.2007. (21:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...