Komentari

kuzushi.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • running man

    ajde, bar ga nisu ubili.

    avatar

    24.03.2007. (20:19)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Jao odvratno :) Mislim, miš kao miš mi je slatka i dobroćudna životinjica, ali miš u prodavaonici prehrambenih proizvoda, u restoranima, kafićima, ma čak i prodavaonicama bilo čega drugoga - užas! Kao što kažeš, tko zna gdje se sve prešetavao, što je konzumirao u velevažnom Konzumu :) Možda im se omaklo pa je taj 1 samo zalutao, a možda stvarno ima kompiće koji su imali tu sreću da ne budu primijećeni :)
    Tu u Os se tako meni sviđaju samo 2 pizzerije u kojima su i hrana i interijer i osoblje i kvaliteta po nekom mom ukusu pa kad idem, idem u jednu od te 2. Nedavno sam saznala da u 1 od njih, pošto imaju onu pravu peć za pizzu, je jedna osoba nedavno našla žohara na pizzi, a njihov argument je bio da oni ne mogu protiv toga ako se u peći gore nađe koji pa padne ?!? Srećom da rijetko jedem pizzu, najčešće naručim neku tjesteninu, ali ipak - tko zna šta može dolutati i u nju. Sumnjam da ću više tamo zalaziti :)
    A ovaj miš i meso i eventualni drugi miševi će, kao što kažeš, ostati misterija kupcima :)

    avatar

    25.03.2007. (12:11)    -   -   -   -  

  • Holyfighter - vuk samotnjak

    A što se tek događa u skladištima? Samo živimo u prividu čistoće. Zagađenja su drugačija nego nekada.

    avatar

    25.03.2007. (23:45)    -   -   -   -  

  • alfavučica

    pobljuvat ću se! mogao si staviti upozorenje za sve koji su gadljivi i koji će o tome razmišljati sljedećih mjesec dana uz svaki mesni obrok.

    avatar

    26.03.2007. (00:46)    -   -   -   -  

  • Trenk

    To su ga ubacili Dukatovi aktivisti jer im je Konzum otkazao suradnju

    avatar

    26.03.2007. (11:44)    -   -   -   -  

  • experiance

    Ako moja žena ovo pročita (nadam se da neće) sasvim je izvjesno da od sutra konzum prestaje biti jedno od mjesta njene kupovine. Meni je članak super. Karlek je sigurno cool mice. Mislim nemam ništa protiv miševa, osim što mi je prošle god. uletio na tjedan dana u stan, ukakao i zapišao ga kompletno, prošao kroz sve pore, i ubio jedno moje odjelo. I to za vrijeme g.o. Bad luck.

    avatar

    27.03.2007. (02:09)    -   -   -   -  

  • Holyfighter - vuk samotnjak

    @experiance: čuvao ti je stan od žohara, zamisli što bi tek oni napravili. :o)

    avatar

    27.03.2007. (09:13)    -   -   -   -  

  • Filipa 12

    I u stanovima u centru Beograda (npr. u šestospratnicama) odnedavno su se pojavili miševi. Moj prvi sused potamanio je posebnim lepkom čak 13 komada. Ne znam da li izlaze ispod parketa (jer je između poda i međuspratne betonske konstrukcije zazor od cca 30-50 cm) odnosno uglova u kojima se spajaju lajsne parketa, ili nam uskaču iz dvorišta preko terase. Ugođaj, u svakom slučaju, nije za 21. vek! Čujem da na najdužoj beogradskoj ulici, Bulevaru Kralja Aleksandra (bivšem Bulevaru Revolucije) haraju PACOVI. Ako se tako intenzivno pare u urbanim sredinama, šta li tek rade u poljima gde vladaju prirodniji uslovi života....?

    avatar

    25.07.2007. (02:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...