Komentari

miculin.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Suncokreta2

    Ka prvo zašto je samo Furba u naslovu
    ka drugo zašto pišeš više o vjeronauku nego o kavi
    ka treće , jebate, zašto je samo furba u naslovu?!!!

    avatar

    24.03.2007. (14:46)    -   -   -   -  

  • lipota zore

    @suncokreta2: Stara, nisi me se dojmila, ti si me se dojmila odavno kad san došla prvi put u tvoj stan radit za tebe, a tada nisan vodila blog. A da jesan, svaki naslov bi bija tvoj!!!
    Jel ti sad lakše? Ili ti se moran još štekat da bi se iskupila? :-)))))))))

    avatar

    24.03.2007. (20:07)    -   -   -   -  

  • furba

    @Suncokreta2- nadimak ti je predug pa ne može stat u naslov:D
    a Lipoto zore - slažemo se...meni(tj. mojin pajdašima vjernicima) u srednjoj školi vjeronauk nikad nije bija ni prvi ni zadnji sat na nastavi, nego uvik između, pa bi se ja skita tih 45min po gradu...:) i sad zamisli, neko me moga i otet i opljačkat i štajaznan za to vrime, i ko bi onda bija kriv:D ...eto...rekli bi stariji - faljen Isus u komoru, vazda budi u konobu :))

    avatar

    24.03.2007. (23:59)    -   -   -   -  

  • Suncokreta2

    E lipoto oprosti, ali furbi moram kontrirat. Koje su to pizdarije, da će te neko u srednjoj školi ukrast ili nešto tome slično.Bitno je da mala dica, u manjim razredima imaju vjeronauk zadnji ili prvi sat tako da oni koji ne idu na vjeronauk nisu zakinuti. Daj furba nemoj mi reć da ti je bilo krivo šta si ima 45 min. pauze za kavu...Da se razumimo meni je isto glupo šta se vjeronauk forsira u školama jer se vjera na taj način omalovažava. To je osobna stvar ,a ovako oni koji su prije bili u partiji sad su se samo prišalatali. Ali da baš sad tražimo dlaku u jaju za svaku pizdariju nema smisla. Osim toga, prije si mora mučat i drčat a sad možeš i na misec lajat, ako ti se laje...I nemoj me živcirat jer ću ti poslat jehovine svjedoke a, još ćeš me ti ćut. Jesi me razumija.Lipoto skužaj za uzurpaciju prostora... Otvori jedan blog di ćeš samo mene hvalit, tako bi ti i mogla oprostit:-)))

    avatar

    25.03.2007. (11:04)    -   -   -   -  

  • riba

    Sve to stoji šta ti kažeš, ali kakva su vrimena došla reci ti meni ko bi iša više u crkvu na vjeronauk, krenila bi dica, i skrenula u prvi parkić udrit trubu, jer onda kad mi još nismo ni znali da nešto takvo kao truba postoji, oni već uredno sami motaju. A ovako u školi će dobit neopravdani, možda i past vjeronauk, ali vjerovatnije da će i doć. Opet ni to nije rješenje, ja sam mrzila svoju šasnu u srednjoj školi, veće zlo nisam odavno vidila, i imala sam 1 iz vjeronauka jer sam uvik prkosila... ma ja sam za to da se dica odgajaju unutar obitelji katolički, a da svoje opredjeljenje biraju sa 20 godina kad počnu nalikovat odraslim osobama, jer do tada ionako rijetko tko od nas razumi o čemu su to nama pričali kad su pričali o crkvi... Nemam pojma jesam li ti uspila misli svoje opisat.. Nadam se da da. Ipak taman udaram trubu umisto da pijem kavu posli mise ;)

    avatar

    25.03.2007. (13:57)    -   -   -   -  

  • furba

    e lipoto skužaj, moran i ja odgovorit ovoj biljci koja se okriće kako sunce puše:D dakle, ja u tih svojih 45min slobodnog vrimena nikad nisan iša na kafu, jerbo san bija jedini antikrišta u razredu, a na kafu nikad nisan iša solo...a ja san svoj školski sat nadoknadija na drugome predmetu koji se zove - etika... zato san ispa ovako pošten, dobar, moralan..:D ovo drugo ti sve stoji, a jehovine svjedoke moš komodno poslat vamo, naučija san ja već na njih...iman utakmica u nogama:))

    avatar

    25.03.2007. (21:34)    -   -   -   -  

  • lipota zore

    @suncokreta2 i furba: ma bižite u svoje prostore pa se karajte i vriđajte, ma kako ste se samo opustili, pih.... Ne sumnjan ja da tebi, Furba, nije bija gušt imat 45 minuti za kavu ili već šta, ali svejedno san ja protiv toga, slažen se ja s tobon, za vrime škole ti nisi u školi, ma gle one stvari... ako moraju bit drugi, onda moraš i ti, a jel tako? E!Suncokreto, može li da te hvalin kroz komentare na tvome blogu? Pisat ću o tome kako si divan prijatelj, divna mama, sestra, ćer..... i to bi moglo upalit, a?
    @riba_ka: Je, uspila si ih opisat. I složila bi se ja, to nije loša ideja, unutar familje. A ko oće trubu će zapalit i onako i ovako. Pozdrav!! Guštaj :-))

    avatar

    25.03.2007. (21:46)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Ja bi rađe da si ti malo detaljnije opisala tu vašu blogersku kafu odnosno dvije, :)) joj što sam kuriozna.
    Meni se ne sviđa da se vjeronauk uči za ocjenu, po meni ako dijete vjeruje pa ako i ne zna ništa osim Očenaša, dobro je, jer važno je da vjeruje, da se u tome nalazi, a u vjeri neće ništa loše naučit. Ja strogo odvajam crkvu od vjere, mislim da razumiješ o čemu govorim, a imam i prijatelja ko furba koji su ateisti, apropo tega sad sam se sjetila da jedna knjiga, mislim od Erice Jung( ako se tako piše) počimnje ovako " U avionu koji pada nema ateista":)))

    avatar

    25.03.2007. (23:57)    -   -   -   -  

  • lipota zore

    @slatkogrko: I ja strogo odvajan Crkvu od vjere tako da te totalno razumin. I ne slažen se ni ja da se vjeronauk uči za ocjenu. Je li to "Strah od letenja"? To čitan već dugo, dugo, pored ostalih knjiga koje se izmjenjuju...
    Drugu ću kavu provat detaljnije :-)) tebi za gušt
    Pozdrav :-)))

    avatar

    26.03.2007. (00:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...