Komentari

knifeedge.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • Dragonmuha Mahović

    uf, dobarrrr. 'oćem novi post'. go flush yourself down the toilet. to mi je općenito najdraži tip komentara.
    i uff opet. baš smo pričali o lovely days. i svakakvimnekakvim planovima za ljeto. biće europe! uf uf.
    pjesniča poruka? dvije mogućnosti. zajebi pjesničke poruke. nema pjesničke poruke.
    ouf goody. teška mi glava. idem tražit brigadoon. eep!
    vječno pitanje. vječni odgovor: don't ask any questions. life's much simpler. and if they try to ask you one, simply don't answer. smile and wave! :)
    puspapa!

    avatar

    23.03.2007. (17:35)    -   -   -   -  

  • Bijesna Kokoš

    nisam prva. al sam prije anje! jipi-ji-jii!
    ha! in your face, guzonosiću! *slatko malo, njiii :]*
    ok, dakle. lijepo sam rekla dolje u komentarima da te ne forsaju. nitko me ne sluša. izvolite poštovati moj autoritet. i rima je fakat a-b-a. čovječe. dijete mi je pametno.
    ah. to cvijeće zagrebačke mladeži.
    grčke drame su teške. ako lukrecia udara onda definitivno dolazi do nekih čudnovatih vibracija u mozgu, ako ne i do potresa.
    pus. liz. žvalj.

    avatar

    24.03.2007. (02:20)    -   -   -   -  

  • znas tko..

    prvo ja sam znala da ce bit novi post a jos mi je i dora rekla prije nego sto si ti ostavila komentar. nisam luda da cu ga ici ostavit kad dodjem doma mrtva u petak navecer. eto pobjedila si.. :( svi se ponasate kao da sAM KRETEN I NEKA GLUPACA PA NEK VAM BUDE!! ODITE SVI K VRAGU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOLI ME NOGA KOJU SAM UGANULA JAKOOO I SKORO DA JU UOPCE NE MOGU MICAT.. NEZGODAcija.. zez. dobar post dora. zabavi se veceras. sad idem slusat top10at10 od gunsa. in your face!! ha!

    avatar

    24.03.2007. (10:29)    -   -   -   -  

  • dora

    anja, jel tebe još uvijek drži pijanstvo od sinoć, a?
    nitko se ne ponaša ko da si glupača nego ti pokušavamo pomoć
    a i jesi glupa kaj si s uganutim gležnjem išla na rokov i još se zapila *clap clap*
    petrušićka, dobro jutro da ti je dijete pametno!

    avatar

    24.03.2007. (16:20)    -   -   -   -  

  • Krekky

    Još nismo razriješili. Šta sam ti ja?!
    BTW, dugujem ti pusetinu, jer te nisam vidla u petak.
    :*****************************************************

    avatar

    24.03.2007. (17:06)    -   -   -   -  

  • znas tko..

    ma idite svi u kurac!! nisam bas raspolozena za ostavljanje pristojnih komentara.. ne drzi me pijanstvo i nemojte se vrijedat samo sam to imala potrebu napisat.. zanemarite. aaaargggggggggrhhh. zakurac je sve. i nisam glupa nek vam to bude jasno. prokleta longeta. uzivajte u zivotu..

    avatar

    24.03.2007. (19:05)    -   -   -   -  

  • znas tko..

    radi se o tome da ja sad nakon svega necu reci da ne znam na kavim sam drogama bila kad saam ostavila komentare, nego se rdai o tome da cu se ispricat sto su bili, pa eto, pinkicu nepristojni.. jednostvano sam imala potrebu tako nesto napisat. dora, rekla si da ti je post malo ogorcen, sto se vidi iz prilozenog, pa eto, doslo mi je i da ja ostvaim takve komentare. oprostite svi koji ste se uvrijedili. i da, ne znam tocno oko cega biste mi vi to zeljeli pomoci. imam mozak i mogu sama donositi svoje odluke. ako smatram da nesto ne bi trebala napraviti onda to ni necu napraviti. sve sto napravim, svjesna sam toga i ako sam se odlucila to napravit, znaci da mogu snosit i moguce posljedice. oprostite na pretjeranom koristenju glagola u infinitivnom obliku napraviti. jer.. zivot je los al izbor je tvoj.. i na kraju, dori najdrazi dio svakog mog komentara: PUSA. ;))))))

    avatar

    26.03.2007. (09:26)    -   -   -   -  

  • le vent de l'hiver

    piše o tome tako da to zamisli. :)

    avatar

    26.03.2007. (17:07)    -   -   -   -  

  • znas tko..

    neke stvari se ne shvacaju ni u trenutku kad se rade, ni ikad poslije.. neke stvari se nikad ne shvate.. jednostavno, ostanu neshvacene.. zalosno, jer mozda imaju odredeni potencijal da postanu zanimljive ili vazne, za shvatiti, dakako, ali zauvijek ostanu neshvacene jer ih je tesko shavtiti, zapravo, nemoguce.. dakle, i ja sam napravila neke stvari koje su ostale neshvacene dosad, i mozda zauvijek.. tko zna? mislim da sudbina zna.. ali tu nam se misljenja mozda i razilaze jer koliko god ja vjerujem u sudbinu, toliko ju netko od vas vjerojatno prezire.. na kraju svega, zelim se zahvaliti vlasnici ovih drkotvorevina koje ona tako naziva - trademarkom, ali smatram da ne bi trebala, no to je samo moje skromno misljenje.. dakle, zahvaljujem joj sto mi je posudila stake nakon mojih prekrasnih ispada koji su krasili komentare njezine najnovije drkotvorevine preko proslog vikenda, i nakon svega, zelim joj reci da je jedna izvanredna osoba o kojoj mislim sve najbolje i moje misljenje o njoj ce bilotko tesko promijeniti.. samo sam zeljela da to zna..

    !#$#(ÝampersandDD(/)$%=) e sad, welcome to d reality: ne znam sta mi je doslo da ovo napisem ali jednostvano sam imala potrebu.. sjeti se svog ispada sa fireballom. mada, on je bio malo osobniji i nedostupan svima jer se odvijajao preko sms poruka, no eto.. ne sramim se svoju ljubav prema tebi podijeliti sa svijetom. mozda i drugima padne napamet voljeti, tko zna.. pusa

    avatar

    26.03.2007. (22:53)    -   -   -   -  

  • znas tko..

    i narvno oprosti ako sam te ikada zagnjavila ili forsirala da napises novi post ali to je bilo samo zato jer volim citati stvari koje pises i jer vec dugo nisi prije ovoga posta i jednostvano zato!!! htjela sam novi post!! i rekla sam to! slobodna smo drzava i imala sam potpuno pravo na to!! i book! osim toga, iz nasih razgovora o stvarima u tvojem zivotu, imala si puno materijala za napisati nesto novo, no ocito si odredila neke granice privatnosti.. ili mi se mozda samo cini.. no u svakom slucaju, mozda bi ti bilo lakse da si neke stvari napisala, stavila crno na bijelo.. no dobro, necu te vise gnjavit.. dosta sam mljela danas.. tipkovnica cvili da ju pustim da ide spavat, a lektire vriste iz torbe da ih procitam, tako da: zbogom svijete!! volim vas

    avatar

    26.03.2007. (22:59)    -   -   -   -  

  • dora

    dakle, da, iako ne znam točno na kaj misliš pod materijalom za pisanje, ali nakon one nezgodacije s postom na balkonu i zadnje osobe koja je to trebala pročitat..definitivno stavljam gradnice privatnosti i neke tabu teme ipak postoje!
    i ja tebe volim, švrćo.. :*
    (kako ljigavo, sunce ti žarko)

    avatar

    27.03.2007. (09:12)    -   -   -   -  

  • Bijesna Kokoš

    majčice ti ćelave...
    koji komentari. tj. koliko komentara.
    gle, anja, ne moraš snifat ljepilo. samo reci ne kad vidiš UHU.
    :P

    avatar

    27.03.2007. (21:29)    -   -   -   -  

  • znas tko..

    -zamisli da ti se obracam na dalmatinskom narjecju-
    ca uhu? ca mi tu sad neka sranja brijes? o cemu ti uopce pricas? a daj da ja tebe nesta pitan, ocemo mi sutra na srdele, ha petrunjelo?? ocemo li, ocemo? i kako si to misla da ne vidim u-hu? i koji vrag fali lipilu? lipilo je zakon!!! :))) i nemoj mi dirat moje komenatre jer cu te.. ne znan tocno ca, jos moram smislit.. ajde big vas blagoslovija (ja sam ateist :)) molti bacci

    avatar

    27.03.2007. (23:38)    -   -   -   -  

  • znas tko..

    a ja misla............... :) misla sam bog vas blagoslovija!! jebate, pisen po ovoj tipkovnici ko da krumpire po polju sadin, svaka druga slovo mi je pogresno. a eto, jebem ti cavle isusove, ca ces da uradis?? a nista, eta, nista se tu ne da uradit..
    -adrov polugrleni nacin govora- ae book idem u krpe!! oni koji znaju adriana pelca vjerojatno znaju na ca mislim a oni koji ne, na velikom su gubitku!! naime, kazu da mi slici.. :)))

    avatar

    27.03.2007. (23:42)    -   -   -   -  

  • dora

    adr-IN, ne adr-OV, tikvo.
    inače. mislim da ću studirat filozofiju. ovaj voltaire mi jako dobro leži. 450 riječi. a eli eli!
    anja, ti si kreten ;)

    avatar

    28.03.2007. (09:16)    -   -   -   -  

  • Dragonmuha Mahović

    a ti bi addison! a-ha! ha! ha! i to nije smijeh. to je poklik. kao: ha! naravno da je nema, pa to je iz prve sezone. duh! ali loša si, loša! nisi skužila ko još fali. pfs! sjećaš se kad je meredith jednom rekla kak je addison lijepa da izgleda ko 'friggin isabella rossellini' i u pretprošloj epizodi onaj likac 'ko catherine deneuve'. a lijepa je žena. iako je malo muškasta. mannish je. a znaš kog naaajviše volim? ono naj naj naj? denny. onako je..nekako. ouf. i trebaš se sramit i nek ti bude žao kad sam došla prošli pon do vas da ti nisi došla s kokom i eliom. a one su dobile pez. a-ha! :P
    'i ja tebe volim švrćo'. nisam ja uzalud gledala 'parent trap' 84. puta da to sad ne prepoznam. i sinoć. tsk. in jor fejs! :P
    denny će se pojavit u još 9 epizoda. sad sam našla. ha. i uspjela sam pročitat sve što će se dogodit do kud su snimili. :P

    avatar

    28.03.2007. (09:48)    -   -   -   -  

  • Dragonmuha Mahović

    e i još nešto. ne znam hoćeš li tj kad ćeš ponovo navraćati na theoutsiders.blog, pa da ti kopi pejstam ono što sam tamo napisala. :)
    'pleasantly blue misli na ACDC. to s acodisi je i prije našeg draaaagog i naaaaajdražeg benda bila općepoznata sprdačina. :P'.

    avatar

    28.03.2007. (10:22)    -   -   -   -  

  • dora

    ahaaa dankeschoen. znači, ipak nije "the" bend. huh
    bezveze, čitat kaj će se desit unaprijed! zanimljivije je gledat. denny je zakon *slin*
    fali addison. fali denny. fali ona tikva torres. i ko još??
    mmm

    avatar

    28.03.2007. (11:32)    -   -   -   -  

  • znas tko..

    dakle stvarno.. ovisnici o sugavoj kutiji s ekranom po kojem se vrte razne slike uglavnom morbidnih tema!!! rekla bi da to prezirem, ali to je adrIN stav pa bi to neki mogli protumaciti kao da mu se uvlacim u supak sto stvarno nemam potrebe, ali dobro.. - ne mislim na nikoga posebnog ako se netko slucajno nasao u opisu da se ne uvrijedi..
    da, ne kazem ja da na telki nema bas nista dobro i da ju ne pogledam nekad, ali kad u vecini slucajeva ni nema.. p.s. parent trap samo napola jer sam bila do 22.15 na talijanskom.. siteka ti ali dobro nije da sam gledala film prvi puta. samo, sad razmisljam na ovaj nacin: omg sta je ova slatka mala djevojcica odsebe napravila?!

    avatar

    28.03.2007. (21:36)    -   -   -   -  

  • Dragonmuha Mahović

    "the" band XD
    a samo par epizoda unaprijed. ono, maalo, mrvicu. dovoljno da popi* na nastavak radnje. psmsfs!
    slin slin sliin za dennya. 'unconventional rugged manly looks'- good god, rečenica iz knjige iz eng. za prvi raz. :D (da,mi smo jučer počeli radit po knjizi za 2. raz:D)
    tikva torres? misliš, fizički ili? :D 'što još postoji! pitala je: je li ljepota sve?, a ti- što još postoji!? napiši knjigu- kako uvrijediti ženu u 5 slogova.' ah. jedan od boljih citata iz labuđe prín-céze 1. nisam mogla ne asocirati se. :) heh, tko? najmanje troje. :P

    avatar

    28.03.2007. (21:41)    -   -   -   -  

  • dora

    ne drži me u neizvjesnosti, ti muho jedna -_-

    avatar

    28.03.2007. (23:57)    -   -   -   -  

  • šipšank

    Curo.

    Pipsi.

    Svršiču.

    ______

    avatar

    30.03.2007. (08:14)    -   -   -   -  

  • Dragonmuha Mahović

    dobrojutro. doručkujem mousse od čokolade i slušam hush i baš mi se spava. :D
    nego. paaaaa... xp
    mark, npr. ili ellis grey, npr. ili olivia, ona georgeova nesuđena, npr.
    tusk tusk. i ti si mi neki fan. :P

    avatar

    31.03.2007. (12:42)    -   -   -   -  

  • dora

    marka ionako više nema, ellis samo nekad, a olivia je bezveze.
    mislim, oni su nevažni.
    SVI su nevažni...uspoređujući s addie :P

    avatar

    31.03.2007. (18:07)    -   -   -   -  

  • Dragonmuha Mahović

    svi su tebi nevažni maj diir jer ne znaš šta će dalje bit. :P al ajde, ak makneš ellis i oliviu, mark IPAK ostaje mwahahaha
    smatraj to hi(n)tom. xp

    avatar

    01.04.2007. (15:12)    -   -   -   -  

učitavam...