Komentari

kuzushi.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Muškarci kleče na kukuruzu :)))))))) Šalu na stranu, doista ima zlostavljanih muškaraca, a znamo da zlostavljanje ne mora biti samo fizičko, nego i verbalno. Nitko ih, kao ni žene, ne tjera da ostanu u takvim vezama, ali da ima žena zmija otrovnica, ima itekako.
    Ja se slažem s tobom, doista da. Evo, npr, nisam neka glupavica i, da hoću, mogla bih naučiti formatirati komp i staviti ponovno na njega Windowse i sve ostalo, ako može moj dečko to, onda mogu i ja. No ne želim. To mi je dosadno, neda mi se i radije to prepuštam njemu :) Kao i nošenje mojih teških torbi, mijenjanje osigurača kad iskoči, pa čak i vožnju u autu. Ne pada mi na pamet voziti ga, ni u svom ni njegovom autu, jer mi je to neprirodno i degutantno. Mislim, drugi parovi neka se voze kako hoće, njihova stvar, ali ja volim kad vozi On, a i pali me kad vidim kako samopouzdano upravlja autom :)
    Nekako sam zaključila da to žensko forsiranje ravnopravnosti i isticanja svojih sposobnosti i inteligencije pod svaku cijenu ima korijen u iskompleksiranosti. Ja ne sumnjam u svoju pamet i vještine pa ne moram dokazivati muškarcima čitavo vrijeme da sam pametna ili vješta. Ne osjećam se ugroženo pa ne moram dokazivati da sam ravnopravna nekome. I većina stvari koje pojedini muškarci za mene rade mi laskaju kao ženi i čine me sretnom što sam žena. I to ona vrsta žene koja voli pored sebe imati samosvjesnog alpha-mužjaka koji je baš to, mužjak, a ne prijateljica u muškom tijelu :)
    Bravo za Kuzushija i njegov post :)

    avatar

    19.03.2007. (13:10)    -   -   -   -  

  • 4pištolja

    kleče ne kukuruzu? hm... to je da se očeliče! :) :) :) žene vole jake muškarce. jednako kao što oni vole krhke žene :)

    avatar

    19.03.2007. (13:38)    -   -   -   -  

  • Trenk

    Ne znam da li je bio Tom C, ali je rekao: "Ja te ispunjujem"

    @ana: žene vole jake muškarce koji podnose udarce bičem i njihovo gaženje ;)

    avatar

    22.03.2007. (09:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...