Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (67)

Marketing


  • opaljena

    pesto-spagetti.......imala prošli put....sad ću morati nešto izmisliti,ali ne znam što....malo mi je tjestenina dosadila u ovom danu.Ima li netko neki drugi prijedlog?

    avatar

    20.03.2007. (08:09)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    ajme, ja sam sad gladna od ove slike. @Opaljena, sigurna sam da znaš raditi bosanske pite ;).
    Ja koristim niveinu anticelulitnu i odlična mi je uz onu spravu drndusalicu. U prvom sam stupnju, utješila si me :))))

    avatar

    20.03.2007. (08:19)    -   -   -   -  

  • kornati53

    palenta sa šalšom.

    avatar

    20.03.2007. (08:22)    -   -   -   -  

  • Wanda

    a viš, @opaljena, a meni tako lipo legne pašta obična i na šalšu od pomidora, puno mi više prija nego, recimo, pizza.
    dala si si truda, @lori:-)) a kad je celulit u pitanju, ovo bi mogao ispasti post u nekoliko nastavaka:-)) ove prouzvode možemo sve pronaći iako su neki dosta skupi, ali zaista jesu kvalitetni. evo ja bih predložila i još jedan proizvod. malo jeftiniji. afroditin gel od cimeta ili onaj od cerkopije. u kombinaciji sa njihovim masažnim hlačama daje sjajne rezultate. hlače izgledaju kao deblje najlonke, mogu se nositi ispod trenerke i zaista su efektne u kombinaciji sa ovim kremama i gelovima. ali ne ako ih obučete a onda legnete sa sendvičem ispred televizije:-)))
    @demjan to je ona sprava s kojom stojiš na nogama? to je jedan moj frend kupio. kad bi se uključio i počeo tresti, žena bi mu se bacala po podu od smijeha i rugala mu se... toliko da ju je jadan nakon vrlo kratkog vremena proslijedio dalje.-)))

    avatar

    20.03.2007. (08:39)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    @Wanda, da to je ta. Ma da mi se smije cijeli svijet ja bi se i dalje drmala. Namažem se kremom, obučem trenirku, a bile bi dobre i te hlačice, i odvalim pola sata. Nakon samo tjedan dana vidljivi celulit prelazi u nevidljivi i obujam se smanji za cm do dva. Provjereno!

    avatar

    20.03.2007. (08:48)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Jedino što se treba pošto-poto izbjeći je drmati se sa punim želucem. Probala sam to jednom i bilo mi je jako slabo.

    avatar

    20.03.2007. (08:50)    -   -   -   -  

  • Wanda

    kolko to uopće košta? otprilike? i je li zauzima puno mjesta? ma neki dan mi je frend htio pokloniti orbitrek, ali jebate kad sam vidjela koliki je... pola dnevnog bi mi uzeo...

    avatar

    20.03.2007. (08:52)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Nemam pojma, jer je ovaj moj došao u kompletu sa stanom, a sama se nikad ne bi bila odlučila na kupovinu. Sad kad znam o čemu se radi kupila bih ga taj čas.

    avatar

    20.03.2007. (08:52)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Zauzima 1/6 kvadratnog metra. Ništa.

    avatar

    20.03.2007. (08:53)    -   -   -   -  

  • suza

    mmmm ja sam pastarka u dusi tako da bi mogla jesti pastu svaki dan. Jedino sto mi je umjesto spageta bolje idu taljatele ili baveti.
    Lori oprosti ali post necu citati jer MRZIM CELULIT :)) i ne zelim znati nista o njemu.
    Sto se tice ovih preparata; kad se ima para kupim od Vichia gel i stvarno je zakon, a kada se nema para kupim nesto jeftinije i opet dobro. Moja koza je izrazito suha tako da se moram uvijek nakon pranja mazati, jer inace mi je "broj manja", stoga recimo da se redoviti mazem.
    Imam Medisana hlacice do koljena koje su zakon i nosim ih kod aktivnosti, iznutra su od pamuka i upijaju znoj. Posebno su mi super za skijanje ili planinarenje jer me lijepo griju, a guza gubi celulit. Jedino sto su mi se lagano ofucale i ne znam kamo ih ima za kupiti. Ako netko zna molim sapnite. Puno hvala
    @opaljena: ma ti da ne znas sto napraviti za rucak, ne vjerujem! Bila sam u subotu u Zg i to na placi Dolac. Ja bi tamo sve kupila, placa vam je predivna i jeftinija nego u ri

    avatar

    20.03.2007. (09:03)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    @Wanda, drmusalica.

    avatar

    20.03.2007. (09:12)    -   -   -   -  

  • tyche

    1996 kupili moji starci drmusalicu... bila to revolucija, cak i za njih koji su vrlo osvijesteni kad je rijec o zdravom zivotu ( ne piju,ne puse,nema kave ) zdravoj prehrani ( stara vreba ko kobac sirotog starog koji voli obliznuti masni komad meseka ili komadic sumke koji ne smije, s jela se CIJEDI I ODLIVA MAST prije serviranja, kuha se u Zepteru i brsti travuljaga i zrnevlje ) uzimaju vitamine i minerale ( sretni su ko dvoje male djece nad novim igrackama kad naruceni paket dode - mi vidjeli, razvrstavaju bocice i tabletice i biljeze po datumima )...Kad su to cudo od stroja kupili daklem stara je bila 68 godina, a stari 70 godina ... i sve je bilo super, sve pet - stari je kao tehnicko lice u kuci objasnio staroj kako se stroj koristi i koji dodaci idu za bedra, koji za struk, kako moze i na rame, vrat s trakicom ... Sve bilo idila dok jednom kad je stari bio van kuce stara nije pogledala video vrpcu koja je dosla uz stroj jer nije znala vise kako tocno koristiti jedan dodatak, a onooooooooooo... TO TI GLEDAS DOK SAM JA SVAKI DAN U CRKVI!!!! SRAAAAAAAAAAAAAAAM TE BILO i stvori se belaj ucas ! Jedva se stari oprao i obranio, koriste stroj jos i danas aktivno sa svim dodacima i gugucu jedno drugom kako i treba, a video traka s atraktivnim i provokatvinim prizorima zgodnih polugolih teta koje demonstriraju rad stroja na svim dijelovima predivnih osuncanih lagano nauljenih tijela koja su obucena u minimalne bikince i trikoe sa fino oblikovanim batkicima i cuca bucama koji lagano podrhtavaju dok cure vrijedno rade - stoji netaknuta iza cijele kolekcije video traka u dnevnoj sobi...

    avatar

    20.03.2007. (09:43)    -   -   -   -  

  • jja

    Odlican tajming za temu!
    Svi navedeni proizvodi imaju gotovo identican sastav (onog sto djeluje, svatko ubaci pokoju sminku, da ima sto reci na reklami), probala sam sve s liste osim jednog. Zali boze novaca. Jedino sto mi je zaista pomoglo su bili oblozi GUAM-om u kucnoj radinosti, svaki drugi dan po sat vremena.
    Afroditing gel je isto dobar i ponavljam ne pati od nedostatka nekog vaznog sastojka, samo zato jer je povoljan. Svaki takav proizvod ce malo ucvrstiti kozu ali vas to nece rijesiti celulita.
    Od jeftinijih je dobar i Dove pa i onaj rellee od DM_a. Da ne idem u detalje taj Dior-ov Bikini, a dala sam mu sansu 4 mjeseca, ne izgara nista niti to moze uciniti sa svojom listom sastojaka, izgorio mi samo novcanik pored toga.
    U Makedoniji sam proslo ljeto kupila za smijesnu lovu neki brsljanov gel i to je isto bilo dobro (ali izvan granica cuda, bas kao i sve ostalo). Kafein sadrzi vecina proizvoda, nazalost moja briljatna ideja da se onda namazem kafe-socom nije upalila.
    Isla sam i na tretmane i drenazu i ovo i ono, nije to lose! Imam i onaj Philipsov masazer Cellesse na principu vakuuma, to sauga ko ludo!

    tyche me bas nasmijala!

    A sad na ono sto radi - meni je najvise pomoglo plivanje. A ne znam dobro plivati. Pa si sad zamislite kako bi to dobro radilo kod nekog tko zna. I voznja biciklom. Svaki dan.
    Sad nemam celulita. Dapace posto imam kila viska, na voskanju se zena redovito iznenadi kak glatko i utegnuto izgledam za osobu s tom kilazom. Da se mene pita - ja bih rado dobila celulit natrag u zamjenu za manje kila.

    avatar

    20.03.2007. (10:45)    -   -   -   -  

  • jja

    E da probati cu i taj jedan. Neutrogenin. Kud svi tud i mali mujo.

    avatar

    20.03.2007. (10:46)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ups, znaci vec sam 3. stupanj :-(. probala sam nekoliko ovih krema ali sam se zadrzala kod vichy-a (grozno, u medjuvremenu kupujem 70% njihove kozmetike :-()). moja iskustva s celulitom su pocela stresnim poslom i vrlo nezdravom prehranom. prvi sam dobila tek u 26. godini ! u medjuvremenu se on i vidljivo topio, a najbolje upravo ovim svim navedenim u clanku - zdravom prehranom (puno vode), vjezbanjem i masazom (s naglaskom na ovo zadnje !!!). jer ako se ne prakticiramo sve nabrojano, onda nam niti krema nece pomoci. ona ipak moze samo izgladiti gornji dio koze ali cuda ne moze napraviti.

    netko mi je rekao i da je tusiranje (naizmjenicno) hladnom i toplom vodom takodjer odlicno za ubrzavanje topljenja celulita. nisam isprobala.

    avatar

    20.03.2007. (10:58)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    tyche - bas ti je sladak komentar. imas bas simpa starce :)

    avatar

    20.03.2007. (11:01)    -   -   -   -  

  • izazov

    navečer na mom blogu slijedi post "stokilaš has left the building"... idemo dalje! još jače

    avatar

    20.03.2007. (12:03)    -   -   -   -  

  • red sonja

    dobar dan svima...

    drage moje (dragi moji), ja sam vam u komi sa svojim pms-om... u nedjelju zgriješih samo malo, ali sinoć zato gadno! našlo se tu meda, čokolade, sira, kikirikija... a, j...ga nisam si mogla pomoći... :(
    pravim se da se ništa nije dogodilo i idem dalje! ako ništa drugo danas su kolači za večeru... a planiram napraviti dupli voćni dan, da se iskupim sama sebi...

    a celulit? ma danas sam tako jadna da me strah razmišljati još i o njemu...

    avatar

    20.03.2007. (12:49)    -   -   -   -  

  • Angie

    e sad u kojoj sam od tri nemam pojma tek kad se jako štipnem ko teta na slici vidi se i moram priznati da sam "pošast"dobila tek u trudnoći dakle poslije 35 i to gdje na trbuhu i butinama.mackam se ovim avonovim čudom i kotrljam neke kotačiće.još kad bi samo bila redovna.dobar mi je i afroditin cimet al cerkopijin mi nije nešto pomogao.ja baš nevjerujem previše tim mazalima al eto kad je ukući neka se potroši vidim ovo što imam smanjuje se svakim danom sve više sad brijem da je to prije radi puno voća i povrća i vodurine naše svaggdašnje nego od pomade.vježbati ,samo vježbati nesta će garant.
    lor -poučno ,opsežno ,sa stilom onako kako samo ti znaš.
    ps-navečer će past kava pa makar na glavi dubila.

    avatar

    20.03.2007. (13:53)    -   -   -   -  

  • Angie

    @opaljena-probaj iz meksičkog naručiti buritose s povrćem ili ako ti se da imaš moj recept negdje u uh danu.

    avatar

    20.03.2007. (14:33)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Good morning ladies, odvalile vi vec pola dana dok se ja razbudim ;)). Nego, da vam ne trkeljam svakoj posebno. Sto se krema tice, one su, kako sam i napisala, za kucnu upotrebu, dakle just pomoc. Nece vam one napraviti cuda ako ne pazite na prehranu, ne vjezbate, ne masirate zeljenu zonu i sl. Dakle, ako samo natrackate kremu na nogice, onako jednom tjedno reda radi, zaboravite rezultate. I sad ce ljeto, pa plivajte sto vise, zato se ja i davim u bazenu medju baba s gerijatrije ;)))
    Zaboravila sam spomenuti afroditinu kremu s cimetom da, no ona je vise profi strukture zato i pomaze bolje posebno u dodatku s hlacicama koje je wanda spomenula. O tome nesto vise next time, uz kozmeticke tretmane ;)))

    @Tender, posalji nam malo vise podataka o sebi, pa cemo odluciti, gracias!
    @tyche, starci su ti otkace, riknula sam ;))

    avatar

    20.03.2007. (14:38)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    o celulitu svaka od nas bi mogla nešto dodat, po svojoj mjeri.. ja vjerujem u genetsku predispoziciju, moja mama ga ima jako puno (nekada aktivna sportašica, pa trudnoća, pa druga trudnoća..), moja sestra od ranog puberteta ima onaj vidljivi, narančin :(.. a ja ga imam isto od 20te..mršava sam, ali to ne znači da ga nema..ono što mi je najzanimljivije, odkako vježbam 2-3xtjedno, zadnjih 4 mjeseca, iz nevidljivog celulita, postao je vidljiv..pravi školski primjer narančine kore..nikada nikada nisam bila tako kvrgava ! isto se desilo mojoj kolegici..pretpostavljamo da su se mišići aktivirali, otopilo se salo koje je "skrivalo" kvrge i sada su one izvirile..ali koji bed! umjesto da on nestane još je gore ! nikad do sad nisam koristila kreme (žali bože novaca koje je progutalo mojoj mami npr..), ne vjerujem baš u njihovu efikasnost, ali ovo je postalo očajno..stvarno je demotivirajuće vježbati, znojiti se ko luđak, osjetiti tvrđu i jaču muskulaturu a da se kvrge vide nadaleko..kao da je sve uzaludno..zadnji korak je dat šansu kombinaciji : kreme + vježbanje + prehrana +profi-tretman..a ako to onda ne upali, e onda ću stvarno poludit..

    avatar

    20.03.2007. (14:49)    -   -   -   -  

  • lorraine

    @Jani, sad uz sve to kreni na masaze da se razbiju te kvrge ili na neki anticelulitni tretman, o kojima cu pisati sljedeci put pa mozda nadjes koji prikladan za sebe. A zamisli koliko bi ti se jos celulita nakupilo da ne vjezbas i ne pazis...godine nakupljanja celulita cine svoje pa ga je kasnije tesko rijesiti, posebno iza 30-te kad se metabolizam uspori. Dakle, polako, ne sizi, i samo nastavi tako i rezultati nece izostati ;)

    avatar

    20.03.2007. (15:38)    -   -   -   -  

  • Wanda

    blaženi onaj ko je izmislio pareo. taj mi je riješio sve komplekse na plaži:-)))

    avatar

    20.03.2007. (16:13)    -   -   -   -  

  • babaipo

    dakle ovu sam temu čekala:-)
    naoružala sam se anticelulitnim masažnim gelom za tuširanje, cimet gelom i hlačicama od afrodite pa ću vam kroz nekoliko tjedana javiti rezultate. inače unos kave sam dovela na minimum, zamijenila sam je zelenim čajem, gazirano uopće ne pijem nego redovito pijem puno najobičnije vode, o gomilama voća i povrća mi je smiješno više i pisati, slatkiši, čipsevi i ostalo je izbačeno. eto nadam se do ljeta popeglati narandžinu koru po nogama i guzi... nego jeste vidjele vi one manekenke na Liscinoj reviji donjeg rublja - ono me zbilja utješilo, ako imaju petlje onakve izaći na modnu pistu, a nije da su samo obložene celulitom nego se nekima vide i lijepo zaobljeni trbuščići... što još reći... kamo lijepe sreće da ima više kampanja kao što je ona koju je pokrenuo Dove - nešto kao za stvarnu ljepotu, ono se meni dopada! kažem kamo lijepe sreće, možda i ova djeca, a i neke odrasle žene, ne bi imale toliko kompleksa i opterećenja iluzijama ljepote koju nakon vizažista i vojske raznih drugih još na kraju finišira foto-shop...
    uglavnom javim vam svakako kako rade ovi proizvodi...
    pozdrav svima

    avatar

    20.03.2007. (16:19)    -   -   -   -  

učitavam...