Komentari

visinapadanja.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • IvanovaSlatkica

    suze su mi krenule citajuci..Znam kako je tesko nekoga imati i nemati u isto vrijeme. Zajedno patiti bilo bi lakse. Patnja bi se pretvorila u iscekivanje tih prekrasnih trenutaka.. suze u osmijeh zbog tih dviju rijeci kojih nam nikad nije dosta. Zasto im nije stalo kao nama? Mozda samo ne zele to pokazati..tko zna. Ali znam da zasluzujemo barem malo vise za svoju predanost.
    Ostavljam ti veliki zagrljaj za snagu da izdrzis sto god bude. Pusa od mene!!!!!!

    avatar

    17.03.2007. (14:58)    -   -   -   -  

  • modra iluzija

    ajme, prelijepo je to napisano,
    tvoja duša je duša umjetnice poetese
    i to je divna poezija
    ...ispovijed, tako nježna i ganutljiva,
    nešto mi se steglo u grlu
    kada sam čitala ove stihove...
    odjednom...
    prebacila si me u neko drugo
    zaboravljeno vrijeme
    kada je zvonik pun morske soli
    pjevao nešto drugo osim samoće i gorčine
    a zvijezde izgledale tako dohvatne
    kao mravoliki tragovi nadanja
    odjednom...tako je lako prepoznati
    dio sebe u tebi
    dio tebe u sebi
    grlim te draga
    u potpunoj tišini...
    jer teško je kada se pojavi to
    "ali"
    poput noža pluta srcem
    zabadajući sve dublje
    ranu ljubavi...
    puno ljubavi ti stoga šaljem...
    pusa velika :****

    avatar

    17.03.2007. (21:18)    -   -   -   -  

  • modra iluzija

    i hvala ti na posjeti na drugim mjestima :))

    avatar

    17.03.2007. (21:19)    -   -   -   -  

  • Amon Jester

    cak su i meni dosle suze na oci, zao mi je sta je to tako, ali znaj moramo se sta prije rjesiti tih teskih okova koji nas toliko dugo stezu... i nema veze sta je osobne tematike jer je jako umjetnicki izrazeno, veliki pozdrav ti saljen

    avatar

    18.03.2007. (12:13)    -   -   -   -  

  • Inventura mozga

    oprosti na ovakvom komentaru, ALI meni bi takva veza bila samo mučenje. kolko si često mislila na njega da bi ga vidjela tako kratko i tak 20 mjeseci. sam ti želim uliti malo pozitive. misliš si lako meni kad sam objektivan, ALI nisam jer meni je bilo gadno bez drage na mjesec dana. :) valjda smo se razumjeli?

    avatar

    19.03.2007. (17:12)    -   -   -   -  

  • Anaris

    IvanovaSlatkica-hvala ti na zagrljaju! ne znam odgovor na sva tvoja pitanja..i ja sam u potrazi za istim odgovorima, kao što i sama znaš..pusa
    Immacolata-hvala ti na ljubavi i na ovim stihovima nadovezanima na moje :) oduševila si me, i ovaj put :)
    zaboravljeno vrijeme
    kada je zvonik pun morske soli
    pjevao nešto drugo osim samoće i gorčine
    e to vrijem se ponavlja na dva mjeseca u cijeloj godini..je li vrijedno ostatak godine provesti usamljen u gradu zagušenih zvona i samoće?..ne znam, više kao da nemam odgovor niti na jednom pitanje..ali ostavljam ti veeliku (zbunjenu) pusu!
    Amon Jester-drago mi je što misliš da sam ipak uspjela svoje emocije umjetnički pretočiti u ovu pjesmu/ispovijed..trebala sam sve ovo izbaciti iz sebe, i nisam bila sigurna kako će to ispasti.. tako da-veliko hvala :) a što se okova tiče-napisala sam ti kod tebe na blogu komentar..okovi su strašna stvar jer u jednome trenu ne znaš da ih imaš, a u drugome trenu te vuku na dno..pozdrav veeliki :))
    InventuraMozga-nikada, ali nikada se ne ispričavaj ako daješ svoje iskreno mišljenje..cijenim iskrenost :) mučenje, da, tako zvuči..ali kada dođu zajednički trenuci veoma brzo/lako zaboraviš na one dane kada bi najradije VRIŠTAO od samoće i ogorčenosti..pokušavaš cijeniti svaki zajednički trenutak, a kad odvojenost opet dođe ostaju sjećanja na .. dobra, stara vremena.. eto, to je moja iskrenost :) naravno da se razumijemo, nema ljutnje :) pozdrav!

    avatar

    19.03.2007. (20:31)    -   -   -   -  

  • modra iluzija

    zbunjena moja draga :)), nas dvije se čudesno nadovezujemo stihovima,istina je, eto ti jedna velika pusa i znaj da mislim na tebe draga moja :D :)) kod mene danas indijanski plesovi pa svrati :)) ima nešto novo za tvoje oči :D big hug i kiss :****

    avatar

    19.03.2007. (21:05)    -   -   -   -  

  • ___-sve je gotovo---

    hmmm...čitam, shvaćam..uviđam kako se osjećaš! ...tvoja ispovijed, tužna i na neki način mučenička...S druge strane, sviđaju mi se tvoje riječi, tvoja poezija..navodi me na razmišljanje, da preispitam neke stvari koje i mene muče...pusa, malena...

    avatar

    20.03.2007. (08:54)    -   -   -   -  

  • Inventura mozga

    :)

    avatar

    20.03.2007. (11:03)    -   -   -   -  

  • IvanovaSlatkica

    Eh to sto si rekla, kada dodju ti zajednicki trenutci, zaboravis na sve ostalo. Nevjerojatno kako je lako zaboraviti suze koje su samo mozda par sati prije tekle u potocima niz lice. Neki puta mi se cini da mozda vise uzivamo u tim trenutcima nego oni koji ih imaju svaki dan. Ako ne vise uzivamo, onda ih barem vise znamo cijeniti. Pusa velika, nadam se da ti je bolje :)))))

    avatar

    21.03.2007. (00:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...