Komentari

blogamimoga.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • zimska šema

    i da znaš, da se nisi usudila makniti se iz ove rupe od grada. jasno!!!
    šta se tiče izložbe kako je vidit sa tvoji slika svi važni su i bili. mislim na medije. dobro jutro grade!!

    avatar

    15.03.2007. (09:44)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    Ako je vjerovati sudbini, izgleda da mi je suđeno ostat ovde. Šta je najbolje - ne znam. Možda upravo to što je. Danas sam baš nešto low energy. Valjda je to kad odlučim otić sređivat neke papire (onda mi se uvik vrati taj osjećaj beznađa, ah ta administracija. Vizija pojma administracije mi je labirint s jako uskim hodnicima i jako visokim zidovima. Klaustrofobija!). Ali kad sam došla tamo - ne rade sa strankama četvrtkom. Aj, dobro. Idem uzet svoju dozu kisika i sunca. I pravit se da je sve OK.

    avatar

    15.03.2007. (13:01)    -   -   -   -  

  • pedesetplus

    Ona primjedba se odnosila na uvodnu "priču" poslije metropole, vidiš da ti škodi kad putuješ. A vidiš da i zimska šema misli ko ja. Da nije tebe ne bih znala što se u gradu događa, nadam se da će iskopane kamenice negdje instalirati umjesto što postavljaju novokomponirane spomenike.
    Što se tiče spomenika, aj reci bi li bilo lipše da Šime Lafer sidi ne jednoj koloni na Rivi i lovi ribu nego što šeta Čehinju isprid Općine, pa Pero Mravičić da krpi mriže na Plišćevcu,
    a Drago Mateškin da čini "lastu" na početku mula. Šodu bi prebacila na plažu da pluta u plićaku pa da ga more oplahuje, čas ga ima, čas ga nema - dici bi služio za skakanje, a umorne babe bi se malo mogle odmorit , sjedeći bi se mogle i tri-četiri odmarat - na glavi, štumku, onoj stvari i nogama, a moglo bi se i prileć. Na donjoj strani Rive bi tribalo instalirat naše političare kako u stranačkim grupicama šetaju s rukama na guzici - nek buduća pokoljenja znaju ko je zaslužan
    za image i brand grada.
    Daj uslikaj "bužu", ja već odavna tu vidim dvoranu kako leluja ko Taj Mahal a oni je zatrpavaju šutom-sad će vjerojatno one ratove s plaže prebaciti amo. Kad nas već čitaju možda uprišimo radove. Ako ništa poštedit ćemo ih ponovnog iskopavanja.
    Uslikaj molim te i Palaču Ivanišević da svi vide kako njegujemo kulturnu baštinu.

    avatar

    15.03.2007. (14:09)    -   -   -   -  

  • D

    Fora mi je ona prva fotka s izložbe, jel ono dr. Pivac uzima narudžbu?!? Znači prekovremene piči u Pink Panthera...

    avatar

    15.03.2007. (14:49)    -   -   -   -  

  • borut

    Vesna
    ...i kazes: dogradonačelnik izjavljuje za Kroniku kako njegov Odjel za informiranje pomno prati makarske blogere - jeli i one iz diaspore? pitam ja. Ako jeste, neka mu prenesu da kaze , Ruzi neka mi se javi emajlom!

    avatar

    17.03.2007. (18:20)    -   -   -   -  

  • Istina koja je glupost

    a scena u nasem malom mistu..
    strasno..
    ko bi reka...
    hmm...
    neka !

    avatar

    19.03.2007. (21:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...