Komentari

obsijana.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • NY

    Po kojoj cijeni ste nasli unutarnja vrata i od kojeg materijala ? Imas kakvu preporuku sta (ne)uzimati ?

    avatar

    14.03.2007. (08:40)    -   -   -   -  

  • Šijanac

    Prva stvar koju moraš uzeti u obzir je tržište. Ja vjerujem da kod tebe postoji daleko veća ponuda, pa i konkurencija. Pogotovo što od Zagreba do Varaždina (pa i Sračinca) i nije toliko daleko (puta i vremena). Ovdje postoji značajnija ponuda najniže klase vratiju iz razloga što je veliko tržište za uređenje apartmana za iznajmljivanje (i renoviranje istih), gdje ekipa gleda što jeftinije proći.

    Jedinu preporuku koju sam dobio i onda je mogu prenijeti je ne uzimati vrata sa štokom od iverice. A sada koliko je to točna preporuka ili ne, tko zna. Sigurno je to najjefitnije rješenje.

    Mi smo se odlučili za vrata sa štokom od medijapana, kao nekakva sredina i dobili smo cijenu od 1800 kn (sa PDV-om) za štok, vrata, ugradnju i kvaku u nekakvoj sivoj boji, a to je za širinu štoka do 17 cm, a nekih 500-550 kn više je za štok širine 24 cm (dodaje se neki proširivač), a kako imamo i dva vrata sa štokom od oko 34 cm, mislim da će biti ista cijena, je r se koristi isti proširivač (ploča širine 22 cm). Cijena za krilo sa otvorom i mutnim staklom je 700 kn skuplje.

    Naravno, vratna krila u svim ponudama su od iverice.

    avatar

    14.03.2007. (12:19)    -   -   -   -  

  • Reggie

    A tako sam ti fino objasnio da zbog Borisa ne stavljati Cat6 :-)

    avatar

    18.03.2007. (19:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...