Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • nitko nije otok

    nema dugo moja Lavica je odrasla i otišla. Nisam se ni okrenula a ona je postala žena, tako je to proletilo. Nisi svjestan dok ti se to ne dogodi, spreman nisi nikad. Zato sa mlađim rastežem svaku sekundu, i uživam, uživam. O tome sam nema dugo mislila i pisala. Uživaj svaku sekundu doslovno. Laku noć

    avatar

    11.03.2007. (02:59)    -   -   -   -  

  • gogoo

    I mene ponekad 'uhvati'. Lijepi pozdraw s burom

    avatar

    11.03.2007. (03:01)    -   -   -   -  

  • Maškarada

    Odu... ma, da... pa prirodni tjek stvari... Zar i mene to čeka?...

    avatar

    11.03.2007. (07:33)    -   -   -   -  

  • katrida

    ..........isto bi ja deset dana godišnjeg od uživanja...haha........

    avatar

    11.03.2007. (13:40)    -   -   -   -  

  • varosanka

    Rastu li ga rastu...moja najstarija ce uskoro pet godina, a kao da sam juce trcala za njom po parku.Da je samo malo vise vremena da uzivam u njima!

    avatar

    11.03.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Hm... da, svjesna sam i ja toga da će to doći. Jako mi se sviđa ona izreka: Djeci dajemo dvije stvari: korjene i krila.
    Nedavno su mi se "čudili" kad sam rekla da će moj Buntovnik najvjerovatnije ići studirati u Varaždin i da će tamo morati stanovati.
    Pa, onda će ti otići od tebe, rekli su mi začuđeno. Da, znam i teško će mi pasti, imamo samo njega, ali nemam ja pravo natjerati ga da studira nešto bezveze samo da bi bio samnom!
    Zato se trudim uživati dok je tu pored mene.

    avatar

    11.03.2007. (16:44)    -   -   -   -  

  • amarcord

    Kada bi barem sve u životu bilo tako jednoznačno, jednostavno i bezuvjetno, što se tiče ljubavi, kao što je to u slučaju sa djecom. Gledaj samo tu krasnu djecu, u njihovim se očima i osmjesima vidi tvoja ljubav, istinska čarolija života, zar ne :)

    avatar

    11.03.2007. (18:26)    -   -   -   -  

  • amarcord

    Tko bi ga znao zašto nam trebaju bure da bi se "razbistrilo", a zapravo, da bi se povukli u sebe i sebe odrekli, svojih misli, svojih želja, svojih snova, svojih nesuđenih ljubavi. Tko bi ga znao zašto nas toliko boli biti to što jesmo, a samo ljubav želimo, tako jednostavno i ljudski. Zašto nam trebaju toliki slojevi na masci da bi izgledali onako kako to drugi očekuju, odlučni, čvrsti, snažni, a zapravo smo tako često ranjivi, slabi i samo želimo da nas netko zagrli kao ljude, ni više, ni manje. Ti znaš da kada govorim o ljubavi ne govorim samo o tjelesnim dodirima muškarca i žene, ljubav je toliko širi i prisutniji osjećaj, stanje duše, i isto znaš kada govorim tebi da dobrim dijelom govorim sebi. Ti si izuzetna osoba, ja to znam od prvog trenutka kada sam te osjetio, makar i ovako, virtualno, jedino nisam nikada uspio dokučiti zašto ti to sebi zapravo ne želiš priznati, a možda se i varam, ne bi bilo prvi puta, mada ne bi bilo ni puno više od prvoga puta. Ne mislim na dvojbu oko toga da si izuzetna, meni je to neupitno, nego na dvojbu da li si toga i sama svjesna. Možeš ti brisati postove koliko hoćeš, možemo si i ne dolaziti na blogove, možeš i potpuno nestati, meni si to što jesi, a hvala Bogu jesi, i to puno. I za kraj kada bi se to smjelo i kada to ne bi svi redom sasvim krivo shvatili, mirne duše bi ti mogao reći da te volim, ali nikada više neću preći preko toga mosta. Iskreni naklon i pusa ljepoti :)

    avatar

    11.03.2007. (18:27)    -   -   -   -  

  • umorno_oko

    ... a pari mi se da san jučer iša po nji u rodilište, i kad se sitin da malu šest miseci nisan smija poljubit radi mononukleoze. Moje, a ne božeprosti njezine ... a još malo pa tri godine ... kako vrime leti! I ne boj se, guštan u svakome momentu. Je da diko zavičen, ali se gledan ča pri brenzat ...

    avatar

    11.03.2007. (19:03)    -   -   -   -  

  • family

    Da vrijeme stvarno leti, moja starija ima 3 godine, a mlađa 3 mjeseca, i već me frka ...
    Ma uživam u svakom danu, ma kojem danu, svakoj minuti provedenoj sa njima!

    avatar

    11.03.2007. (20:03)    -   -   -   -  

  • redea

    hay!!!

    avatar

    11.03.2007. (22:12)    -   -   -   -  

  • kvadar

    da proleti vrijeme,za nevjerovat kako brzo...moji vec pozavrsavali skole...ali jos su doma:))i vec me hvata panika kad se sjetim da ce jako brzo doci dan kad ce odletit...to smo znali od prvog trenutka kad smo ih dobili,ali na to nikad ne mozes biti spreman:(((

    avatar

    12.03.2007. (12:18)    -   -   -   -  

  • pegica

    Mama moja još pišeš.....šalim se......samo Te želim pozdraviti.....djeca....uf.....moja dva so več velka al jako ih volim....poljubček mama!

    avatar

    12.03.2007. (19:01)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Ja zadnje doba često ovo isto govorim, uživajte u njima dok su s vama.

    avatar

    12.03.2007. (23:03)    -   -   -   -  

  • fanny

    Što dalje vrijeme ide, sve mi je napornije, pubertet je strašna stvar, pa se onda zaletim do njenog bloga i pročitam joj misli, pa se sjetim svojih razmišljanja u to doba života - pa ju shvaćam bolje. Znam da ni sa mnom nije bilo lako - mojoj majci. A kad mi se stisne i pruži ruke... Jednom smo se posvađali svi troje - i muž i kćer i ja. Zapela je oko neke posve bezazlene stvari, koja se njoj činila kao najveći problem na svijetu. Pa se rasplakala i na kraju rekla : pomozite mi kad si ne znam sama... To je nas dvoje - odraslih toliko pogodilo, da smo je stisnuli k sebi i tu noć smo spavali svi troje u bračnom krevetu uz naše malo pače - stisnuto između nas. I danas kad me naljuti i kad se posvadimo, sjetim se uvijek toga i nastojim da prevladamo trenutak. Biti roditelj je teško, ali ipak - najljepše. Pozdrav :)))

    avatar

    13.03.2007. (00:51)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Sad prakticiram to na drugoj generaciji. Prva veli da oni sve mogu sada sami:)))

    avatar

    13.03.2007. (07:07)    -   -   -   -  

  • bilova tvorica

    bok fora ti je blog navrati na moj i komentiraj!!!!!

    avatar

    13.03.2007. (12:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...