Komentari

holyfighter.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • mizzida

    svaka čast...

    avatar

    10.03.2007. (03:33)    -   -   -   -  

  • Toni Aničić

    pa dragi moj holyfighter, moj savjet ti je da s adsenseom ni ne pocinjes.

    AKo su te odbili, oni imaju razlog, do gresaka dolazi zato sto tvoj sajt ne pregledava osoba nego njihov speeder a taj speeder je ocito krivo shvatio koncept tvojeg bloga. U svakom slucaju, AdSense u Hrvata ne radi dobro.

    Ja sam u prvom mjesecu koristenja adsensea na portalu zaradio 120 dolara ali problem je sto su to njima bile nekako pre velike cifre pa su mi bannali account. To se dogodilo i novcu i jos mnogima.

    AdSense ce ti biti samo gubitak vremena i oglasnog prostora ;)

    avatar

    10.03.2007. (18:37)    -   -   -   -  

  • modra iluzija

    ti pizza griješniče! hehehe nego
    dizajn bloga je savršen, djeluje više nego asketski.rekla bih ti mijenjaj odmah ali zaista nije potrebno ovakav kakav jest savršen je...vučje jednostavan..
    nego inspirirala me tvoja rečenica znaš o onoj ženi i prirodnosti i onda kasnije rečenica kada veliš da je primamljivo sramežljivo u ovom današnjem dobu, pa sam u jednom stihu nove pjesme inspirirana baš tim tvojim riječima odlučila biti onako malo recimo pokorno ženstvena poezije radi i servirati nekome doručak hehe...eto vidjet ćeš i sam kada navratiš..i hvala ti što me redovno pratiš...

    avatar

    11.03.2007. (10:40)    -   -   -   -  

  • Holyfighter - vuk samotnjak

    Problemi s komentarima. Napišeš, pošalješ i nikad ne vide svjetlo javnosti.
    @mizzida: Welcome.
    @web blog vlasnika...: tvoja dijagnoza je vrlo vjerojatno točna. Poslao sam drugu stranicu i ona je prošla. Ne mislim ulagati previše vremena. U pitanju je više radoznalost i istraživanje novih tehnologija, nego glad za novcem na ovakav način. U svakom slučaju hvala na trudu.
    @Immacolata: granica između ukusnog i pretjerivanja je tanka i obično je subjektivna. Želim imati zanimljiv dodatni sadržaj, ali moram paziti da ne pretjeram. Najozbiljnije razmišljam da izbacim dnScoop. Potpuno bezveze stvar.
    Kao što si rekla, sve je više "tough" žena u mojoj okolini i to postaje dominantno ponašanje. Ljupkost je u različitosti. Nekad su mi "jake" žene bile privlačne, sada ljupkost nalazim u podatnosti. :o) Pa, makar to bila igrica (role playing). :o)

    avatar

    13.03.2007. (10:12)    -   -   -   -  

  • Ic Pbimpohviit

    dobar ljudi te im pokazuje kako klik od puske, i oblik cetveronoske, i refurbished laptops mini

    avatar

    25.09.2009. (09:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...