Komentari

lingua.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Bigi

    Sudeći po opisanim događajima i reakcijama iz zemlje vjetrenjači, rekla bih i da je tvoja borba zapravo borba s vjetrenjačama.
    NO ja (a znaš mene) ne bih odustala. Ma nema šanse.
    Čitala si onaj događaj iz busa kad je Tiji razbio čelo...e da mi moj mamlaz nije izgubio tu kartu (koja je jedini dokaz da smo bili u busu jer nas naravno "nitko" nije vidio), ma sudila bi ih do smrti, govna pokvarena frustrirana!!!

    Uf kako sam ljuta, idem popit persen...

    avatar

    07.03.2007. (23:29)    -   -   -   -  

  • Life in Amsterdam

    Draga Bigi, cini mi se da mi je ipak bolje odustat, jer kako kazes, borba sa vjetrenjacama je ipak borba sa vjetrenjacama...mozes im soli na rep stavit, oni tako voze svaki put, samo je razlika ako mozes sa djetetom bez kolica i torbi na vrijeme iskocit i spasit glavu...I ta famozna naljepnica je legalna, mogu to odredit. Pitam se samo kako ce tretirat jednu znanicu ovdje koja ima invalidnu bebu (spina bifida) koja je jos u kolicima - dakle djecja kolica + invalid. Ona ce valjda zaljepit djetetu naljepnicu na celo: beba-invalid, molim mjesta. Vec joj se dogodilo da ju je vozac autobusa sa djetetom izbacio van !!!! Smradovi jedni !!! :(

    avatar

    08.03.2007. (08:36)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Ja bih rekla digni revoluciju ali za to treba zivaca i vremena a tvoji te klinci trebaju.
    Znaci oni na vlasti to znaju i iskoristavaju to. Ne ide mi u glavu da su Nizozemci takvi, zamisljam ih kao jako liberalne ljude, koji svima daju sansu za bogat zivot. Zasto djeca nisu vazna mi nije jasno?
    Ljubi malu Pikulicu (sto su joj sve ti tramvajci napravili)

    avatar

    08.03.2007. (20:12)    -   -   -   -  

  • Life in Amsterdam

    Draga Zvrkica, ne znam zasto im djeca nisu vazna. Djecji doplatak je smijesan, sve me sram rec, porodiljski je 16 tjedana - odma djeca u jaslice, sa 4 godine u skolu umjesto da se jos malo igraju. Ma jesu oni liberalni, mozda malo i previse, ali na krivim mjestima.
    Zivaca nazalost nemam vise. A ne bih znala ni otkuda pocet, iskreno. Pikulinu i Pikulu ljubim ja i ovako i onako. Sve sam ja njoj to nadoknadila.
    Kako je Zvrku, jel ozdravio?

    avatar

    08.03.2007. (20:29)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Mislim da to treba napisati nekom tamo ko donosi razne glupe zakone u toj vašoj kretenskoj zemlji. Tužiti vozače i tražiti otštetu za pretrpljeni strah. Uh kako to mene izbezumi, ja bi mu uho odgrizla!

    avatar

    30.06.2008. (21:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...