Komentari

namu.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Hal v4

    Ej, namu, ti to kao slaviš godišnjicu od zadnjeg posta? :)) U svakom slučaju, nisi zakasnio s temom, još jedan glas više. Pozdrav!

    avatar

    02.03.2007. (17:01)    -   -   -   -  

  • Bitter Sweet, on the rocks

    Pa i mislio sam pričekati još mjesec dana ... pa da stvarno proslavim cijelu godinu apstinencije :)) ali i 11 mjeseci je prilično impresivno, zar ne? ;)

    avatar

    03.03.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • Marginalna Društvena Kronika

    Ajme, što sam ja pizdio ( evo, i sada pizdim nakon što pročitah tvoj iscrpni post ) na tu odluku!!! Zaista nije u redu da se dako bahato ponašaju prema potrošačma. Osobno smatram da je to kršenje potrošačkih prava! A i ruku na srce, ono što si napisao o našoj glazbenoj kremi je zaista veoma blizu istine. Pozdrav!

    avatar

    03.03.2007. (18:45)    -   -   -   -  

  • globabloga

    Svaka čast na originalnom postu, svidjelo mi se čitati. Daj još nešto nabaci, ili, možda bi bilo bolje da nema takvih tema o kojima bi mogli pisati, no, otom-potom...slažem se s tobom, tj. svakodnevno se susrećem s takvim pitanjim*

    avatar

    03.03.2007. (18:52)    -   -   -   -  

  • Kreteni na djelu

    Uf, ti ZAMPovci su stvarno govna... Baš me zanima kolko para (inače od onoga što uzmu od raznih gluposti tipa javno izvođenje, i tako to) ode glazbenicima, a kolko ode njima u džep... Sa nekih 10-12 godina sam kupio par hrvatskih CD-a (ne bi baš rekao kojih, sramota me :)) ), a zadnje što sam kupio je bio CD od Lollobrigide i CD i DVD od Hladnog Piva... I naravno, više CDova DIY bendova... Ma to ti je... Zanimanje "profesionalni lopov".

    avatar

    03.03.2007. (19:11)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Potpuno se slazem sa tobom !!
    I ja sam prije izvjesnog vremena pisao o tome i objasnio sam da ja na CD glazbenika vec dugo gledam samo kao na katalog KONZUMA ili BILLE koje oni ne naplacuju.
    Ali mi imamo Skoru, Huljica........ i sl. kojima nikada nije dosta novaca.
    Spominjes Severinu. Ja mislim da ce ona od toga imati naj manje koristi.
    Pitaj Misu Kovaca kolike sramotne sume dobiva od autorskih prava. Prije nekoliko mjeseci kad je bio gost kod Stankovica donio je i listu da su mu uplatili mislim oko 3000 Kn na autorska prava za proslu godinu :)))) Pa on je covjek koji je prodao naj vise ploca i CDa na podrucju cijele bivse drzave. Milionski tirazi su izdavani. Pa da na svaki ima samo jednu lipu bilo bi puno.
    Sve je to smijesno prijatelju moj.
    Pjevaci ionako ne zaradjuju od CD nego od svojih nastupa koje i te kako debelo naplacuju, a za vecinu i ne prijave porez.
    Dok god su Skoro i Huljic vodeci placat cemo mi jos i sto recimo gledamo Jelenu Rozgu na HTV :)))))

    avatar

    04.03.2007. (08:20)    -   -   -   -  

  • moje stajalište

    taaako se slažem sa svakim slovom!!

    avatar

    04.03.2007. (11:13)    -   -   -   -  

  • Pegaz

    Da, ovisi o kojim se glazbenicima radi. Mislim da znaš što mislim, i na koga mislim. Uostalom, ne sijećam se kad sam zadnji puta kupila neki domaći.
    Uštekana mama

    avatar

    04.03.2007. (12:11)    -   -   -   -  

  • guardianangels

    bok!!!
    evo čitan post i nisan moga odolit da ne komentiran...

    a nešto smo se uvatili Severine, meni je ženska zakon....

    a mislin ono zašto nebi kupija originalni cd hrv. glazbenika, kupin ga ako mi se
    sviđa...

    pozz!!!
    burka

    avatar

    04.03.2007. (16:54)    -   -   -   -  

  • vanilla

    da baš sam jučer komentirala ka je Dora postala sranje, općenito hrvtske pjesme, oni stari hitovi, koje još i dandanas rado poslušam, koji još dan danas vldaju, a ne ove napirlitane frajlice i gejkasti frajeri koji zavijaju... ja samo starno slušam, i pokoju domaću, stariju naravno.
    najbolji dio ovogodišnje Dore je bio dok je Vanna pjevala dok su se glasovi zbrajali,..

    ko je uopće pobjednik ovogodišnje Dore?

    avatar

    04.03.2007. (17:04)    -   -   -   -  

  • ponosna čudakinja

    Ni ja ne slušam domaču glazbu. Mislim da je jadna zato kaj nitko talentiran ne može postati (pravi) glazbenik, nego su svi to postali jer su im starci nemampojmakaj i nikog nije briga kaj su netalentirani (čak sam i ja veči talent za glazbu od nekih od njih, ubiti večine takvih, ubiti svih nijh!). Mislim da su se za te glazbene namete izborili njihovi starci jer su skužili da im od tako netalentiranu djecu neće nitko slušati, pa onda slušaju to smeće od narodnjaka, svi se čude kako to, to je zato jer su ti koji pjevaju narodnjake talentiraniji od te razmažene bogataške gamadi!
    Slušajte stranu glazbu,bolja je od domaće(tisuću puta)

    avatar

    04.03.2007. (18:08)    -   -   -   -  

  • Ratnik paorskog srca

    Dobro napisano, svaka čast. ni meni ne bi palo na pamet snimit išta od domaće tzv estrade. A ako mi se nešto sluša, uglavnom kupim original. A od domaće glazbe slušam 80-te i Ibricu, kojeg imam u originalu

    avatar

    04.03.2007. (21:36)    -   -   -   -  

  • Filozofiram non-stop

    Wow, wow, wow... Privucena temom posta, navratila sam, procitala i sad je red da skomentiram... Vec dugo nisam procitala tako mastovito doradjen post, tako da sam ostala fascinirana- kako lijepo baratas rijecima i slikovito se izrazavas na pojedinim dijelovima teksta- sjajno! Imala sam se priliku nasmijati.. Bas zgodno.
    A za namet nemam kaj pametnog reci osim- slazem se!

    avatar

    04.03.2007. (22:00)    -   -   -   -  

  • sve o filmovima

    Definitivno nebi trebalo dizati cjene praznih medija i ostalih vezanih stvari. Ono sto bi trebalo napraviti je smanjiti cjene originala i to dosta i prodaja bi im definitivno porasla.

    brtw. super blog. Bok

    avatar

    05.03.2007. (00:11)    -   -   -   -  

  • ogulin

    Svaka čast, vrhunski post, i jedna zanimljiva tema.
    Posljednji domaći CD koji sam kupio? Čini mi se Filigranski pločnici, a od toga autor i onako nije imao nikakve koristi zbog spora s Croatia Records.
    Ali, generalno mi se čini da su svi CD-i, ne samo domaćih ništarija, preskupi, i da je to isto tako velik problem. Obzirom na cijene LP-a pred 20-ak godina, CD-i su barem dvostruko skuplji, a proizvodnja im je ipak puno jeftinija, skladištenje i baratanje jednostavnije, osjetljivost manja.
    Tako da je ovaj namet na prazne CD-e, koji navodno vani postoji već godinama, samo kap u moru kako nas pljačkaju kad kupujemo bilo kakav CD. Slažem se da treba zaštititi autore i njihova prava (barem tamo gdje su to autori a ne plagijatori), ali cijene CD-a su sramotno visoke.

    avatar

    05.03.2007. (10:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...