Komentari

berix.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • blog Sadašnjeg trenutka

    Savršeno kužim i slažem se sa svime :)

    avatar

    28.02.2007. (12:52)    -   -   -   -  

  • Vrag nosi Manolo

    Ja sam vec toliko popila da ne mogu uopce citati tvoj blog (utapam tugu jer mi fali moj Darling :D prava zenica, nema kaj) e ali kad nadjem vremena budem sve do u detalje ;))
    Ali evo - barem za vas 2-je uvijek mogu biti sigurna da cete biti iskreni (pa i prema sebi, a to je zapravo i najbitnije)...
    Pusa i voli vas Moki

    avatar

    28.02.2007. (21:47)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    Moki, ma ništa ti ne vjerujem :)))) (šala :)

    avatar

    28.02.2007. (22:38)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    I meni je Berix za sada simpa ;)

    avatar

    01.03.2007. (09:22)    -   -   -   -  

  • K@te

    Moki, i Darling je tužan bez tebe. Vidjela sam ga danas kako pokunjeno ide kući dok sam u Ciottinoj sjedila u autu i čekala da mužić završi s poslom.

    avatar

    01.03.2007. (21:06)    -   -   -   -  

  • Vrag nosi Manolo

    Pokunjeno -my ass- ;)) nego si misli što sad još i ta ljubavnica hoće - pa tko bi njima svima ugodio ;))
    Jao, imam misiju ~ unjeti malo perverzije na Berixov blog! jer bez toga ljudi će ga naprosto krivo ocijeniti. Kao nekog finog, ugladjenog, kao nekog ko ide van u cipelama!!!! ;))

    avatar

    05.03.2007. (17:22)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    Moki, moja misija je tebe učiniti čednom curom :)))

    avatar

    05.03.2007. (22:26)    -   -   -   -  

  • Vrag nosi Manolo

    Sretno ti!!!! ;))

    avatar

    06.03.2007. (00:42)    -   -   -   -  

  • K@te

    Vidim da si se totalno probarabila: pojavljuješ se na netu nakon ponoći!

    avatar

    06.03.2007. (04:52)    -   -   -   -  

  • azy

    sviđa mi se blog :D
    a pogotovo to što imaš curice iz indije i zambije -d-

    avatar

    18.04.2007. (09:41)    -   -   -   -  

  • Jefferson

    he he iskrenosta je cudna stvar a naci i imati snage za iskrenost prema samome sebi je tesko !! vjeruj mi ja pokusati ali!! pozzdravljam i svaka cast kul ideja!!!

    avatar

    29.07.2007. (18:23)    -   -   -   -  

  • dada

    Blog ti je odličan. Kliknula sam na stranice i nadam se nekome pomogla , Pozdrav!

    avatar

    28.03.2008. (12:15)    -   -   -   -  

  • Moj povratak u sadašnjost

    Moj povratak u sadašnjost

    srijeda, 04.02.2009.

    Prvi dan u sadašnjosti

    Novi blog, stari put i jedan jedini trenutak, koji će se ponavljati dok god bude čitatelja da ga čitaju. Ja sam samo jedan od Vas u istoj potrazi s nemirnim Bićem u sebi. Kao i Vi "zaražen" sam prošlošću, budućnošću, ljudima i svijetom i sam sam zaraza nekom drugom.
    Ja jesam promjena koju želim vidjeti u svijetu. Ali promjena nije trenutak. To je skup trenutaka, nagomilanih. Napor uravnoteživanja svog bića između budućnosti i prošlosti, ravan je naporu protiv neke zloćudne bolesti. I nema kraja. Konstanatan, veći i manji ili latentni napor za održavanje ravnoteže traje. Zauvijek. Do početka slijedećeg života mog Bića.
    Ne počinjem, nego nastavljam.
    Polagano pratim tri niti klupka bačenog u gejzir. Gejzir smješan od emocija, misli i tijela.

    Upoznavši se s razmišljanjima na blogu berix.blog.hr uzeo sam u ruke knjigu
    "Moć sadašnjeg trenutka" i u naslovu prepoznao ključ za otvaranje mojih mnogih zatvorenih ladica.

    Zahvaljujem Berixu i Blogu sadašnjeg trenutka, koji je kako zapažam sve rijeđi i rijeđi.

    avatar

    04.02.2009. (12:46)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković, Bjelova

    PRIMITIVCI NAS VEZUJU ZA ROPSTVO I BIJEDU – TAKVA

    NAM JE CIJELA HRVATSKA



    Tajnik Bjelovarsko-bilogorske županije Nikola Varga je za vrijeme radnog vremena upravljao sa službenim automobilom pod vidnim utjecajem alkohola. Pa što je to čudno, kaže župan Miroslav Čačija: da je to njegova privatna stvar. Da se podsjetimo kako je gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić pobjegao policiji, jer u vožnji je zatečen kao pijandura. I još tom Bandiću Hrvati na izborima za predsjednika RH daju 900.000 glasova. Isto tako i tajnik naše županije Nikola Varga, kad je bio zaustavljen od policije u Gornjim Plavnicama nadomak Bjelovara, odbio je policijsko alkotestiranje. Na kraju je ispalo da Varga nije zaustavljen pod radnim vremenom, nego je bio na godišnjem odmoru. Kakvog imamo župana takva nam je i Županija. U Severinu se desio slučaj da je Mato Belak, načelnik Općine Berek dobio stolcem po glavi. Njega je Zvonko Kolenko udario jer ga je ovaj nazvao „selskim bikom“. Njih dvojica su se posvađali oko političkih stranaka i izbora. No, afera prati jednu aferu za drugom.



    U Velikom Grđevcu, izmišljen je nekakav program, a po fingiranom natječaju posao su dobile žena od Marijana Dautanca načelnika Velikog Grđevca i žena dožupana Zvonimira Karakaša. Zanimljivo je, da naša Županija grca u problemima, jer milijuni četvornih metara najljepše zemlje i dijelova stoje neobrađeni. Sve je zaraslo u korovu i draču. Naša sela su uništena, a mi uvozimo hranu. Dok se stotine milijuna kuna troše na županijske izbore, kraj toga su i visoke dnevnice za kartanje i pijuckanje po vikendicama. Sramotno je da imamo župana Miroslava Čačiju i to sa dva mandata. Isto tako i Josip Dekalić, godinama je nezamjenjivi načelnik Općine Šandrovac. Političke stranke HDZ, SDP, HSS,…, podijelili su vlast i njih je baš briga za „glupi“ narod. Kao što sam već i prije pisao, vijećnici u Županiji, gradovima i općinama su toliko korumpirani i štetni, da sve više kao društvo propadamo i trunemo. Dok oni su sebi stvorili „ljubavno gnijezdo“ u kojem ih veže novac, profiterstvo i kurveraj… Mi građani smo bez perspektive i posla.



    Mljekare „Sirela“ i „Zdenka“ do grla su u dugovima. Stotinu seljačkih traktora jurišali su na Zagreb, a ne vide, da im ovdje sjede glavni krivci. U Bjelovaru godinama su pronevjere teške i na 50-tak milijuna kuna. Ali očito je da nitko za to ne odgovara, ili je završio u zatvoru. Načelnik Općine Zrinski Topolovac Darko Brkić završio je pijan u kanalu… On je zadržan u policijskoj postaji do otrežnjenja. Znamo i za slučaj Zlatka Salaja direktora Bjelovarskog sajma Gudovac. On je pijan pogazio sa autom u Narti jednu ženu na biciklu. U Velikoj Pisanici, načelnik općine Fredi Pali, osvanuo je u bačenim lecima kao „lopov, a vijećnici kao rogonje i nepismene osobe“. U lecima piše da načelnik se je okoristio u osam godina mandata. Županija Bjelovarsko-bilogorska troši sve više na plaće zaposlenih.



    Bjelovarska bolnica pod vodstvom Miroslava Čačije je pokradena i ogolila u bijedu, a Čačija je prešao na još bolje radno mjesto, sa ravnatelja bolnice na mjesto župana. Zorica Šimunić Bojko sjedi u praznom i iznajmljenom uredu za stolom bez telefona i računala. A tako je završila i priča o Uredu za poljoprivredno zemljište. U županiji se izmišljaju radna mjesta. Ime Petar Lovčić nalazi se ispod imena vozača župana Miroslava Čačije, a dobio je i mali stol iza vrata. U Županiji je pred nekoliko mjeseci otvoren Ured za energetiku. Mnoge sumnje vrte se oko toga što je zaposlen muž od doktorice Vesne Lovčić, koja je prijateljica sa bivšim ravnateljem bolnice Miroslavom Čačijom. Bivši bjelovarski dogradonačelnik Zlatko Barila našao se je na sudu, jer je kao punac fizički nasrnuo na svog zeta i prijetio mu… Eto, to nam je politika koja nas vodi u Europu.



    U Bjelovaru, 09. 06. 2010.



    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    (bitka za Hrvatsku)

    Branko Stojković, predsjednik

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90 , 091/797-65-56

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    http://bjelovarskiklan.blog.hr

    avatar

    24.06.2010. (11:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...