Komentari

tricenasesvakodnevice.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • GAJINE GLUPOSTI

    ma nije to tak dugi post, ali čak je i poučan!

    avatar

    24.02.2007. (12:11)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Usprkos dužini, pročitan u jednom dahu. Slažem se s tobom. Ja to ne bih nazvala ničim drugim nego terorom medija. I onda se dežurni dušebrižnici čude kad netko umre od izgladnjivanja, a takav brainwashing tim curicama serviraju da je to strašno..A i one i njihove mame puše te spike. Druga zanimljivost je da čim se žena uplete na nešto što je u 'rvata primarno muški teren, tipa politika, odmah se raspravlja o njenoj većoj ili manjoj atkraktivnosti pa tako imamo Vesnu Pusić, koju smatram izuzetno pametnom osobom proglašenu od jednog tipičnog homo balcanicusa spremnom za madrac, Vesnu Škare Ožbolt o čijem boljem izgledu se javno prepucava i sl. Dakle, opet ispada da je bitno kako izgledaš, a ne što si i tko si i koliko si se trudio doći do takvog nečeg.

    avatar

    25.02.2007. (15:59)    -   -   -   -  

  • tyche

    Iznimno dobar post, tocku po tocku secira stanje stvari - upravo je tako, zene su svedene na TIJELA, a sto je najgore - dobrovoljno svedene - njima to ODGOVARA ... Ispada da praznoglave kokosi ponosno nose svoje perje i to im je najveci domet, i dogada se neka neprirodna selekcija da muskarci biraju lijepe i glupe jer im je fino pokazati dobar komadic finog mesa kraj sebe, a i lakse im je izaci na kraj s njima - sto gluplja, to bolje... Nije lako zivjeti sa zenom koja si ne da propisivati pravila i koja preispituje muskarceve kvalitete - tad ONI moraju stalno biti na visini, a to nekad bas i nije lako. LLLOOOLLL ne bih ovu temu ni sama bolje obradila!

    avatar

    26.02.2007. (20:59)    -   -   -   -  

  • greentea

    ma, nije ti post dug...nego je dobar i...nevjerojatno... ne mogu naći ništa s čime se ne bih složila! što da kažem, nego da si apsolutno u pravu i sa svime se slažem.
    naše društvo ne odgaja ni žene i muškarce tako da se cijene prave ljudske vrijednosti.
    ta potreba muškaraca da dominiraju...meni pokazuje koliko su slabi. ali, nije to bitno.
    tužno je što svi stalno pokušavaju biti nešto što u stvari nisu...a, ono što jesu je toliko bolje i ljepše od tih glupih, lažnih i površnih ideala...otkud ta potreba da se uklopi u masu i bude kao drugi...bez veze. ono najbolje u nama je ono što nas razlikuje od te mase ovaca...oprosti, ja se raspisala.
    pozdrav.

    avatar

    03.03.2007. (13:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...