Komentari

bdsm.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


 • Illuminata

  Dragi..... ;)
  Ja bih molila par naputaka sto i kako rade domine. Vidis, htjela bih iznenaditi jednu osobu koja to voli, a nismo jos probali i ne bih se htjela zbrukati. Nekakav kratki programcic, ako moze? U glavi imam puno ideja i igara, ali vezano za blagu dominaciju samo par ideja. Sva pravila znam, to mi nije strano :) Ako moze pomoc...od bilo koga, bit cu i vise nego zahvalna. A-ha ;) :)
  Pusa!

  P.S. Blog ti je super, Master! Citam ga cesto i uvijek procitam nesto novo. A ja volim nove stvari.

  avatar

  26.02.2007. (11:16)    -   -   -   -  

 • Kinky Kolumnistica

  Hmmm.. odakle da počnem? Od kraja? Iskreno, namjeravala sam pisati o BDSM-u naširoko, u nekoliko navrata, s ciljem da obuhvatim svaki aspekt i da onima koji nisu upućeni predočim svu lijepu stranu takvog odnosa (doduše, loše strane ni nema ako je u pitanju Prava Osoba). Naletila sam totalno slučajno na tvoj blog i - odustala od svoje zamisli. Naravno, tek sad sam naletila, pa nisam stigla ništa pročitati (a hoću, od prvog posta, pa do zadnjega), ali sam preletila nekoliko mjeseci unazad i... ne znam bih li imala što dodati. Osim možda vlastitog, osobnog viđenja tematike.
  Meni se BDSM sviđa u modificiranom obliku. Što znači da me komplicirana vezivanja, klasična SM odjeća, mučenja spravama i spravicama, pa i upotrebom nekih medicinskih metoda itd ne privlače. Nisam mazohistica, pa mi je bol u svrhu kazne, a ne užitka, nužna je i mora postojati, ali nipple torture, samo radi primjera, mi uopće recimo nije privlačan. Što mi onda jest privlačno? Psihološka komponenta. Naravno, ona mora uvijek postojati, ali meni bi bilo puno teže, a ujedno i privlačnije, biti kažnjena tako da moj G bude totalno hladan prema meni, da moram poslušno ležati pored njegovih nogu dok on nešto radi, umirati od želje da ga dodirnem, a On mi to ne dozvoljava, nego da me cijelu poveže užadima i drži tako fizički onemogućenu u kretanju. Može i to biti posebno i lijepo ponekad, ali taj psihološki dio mi je puno uzbudljiviji.
  Mogla bih esej napisati, a ne želim dužiti toliko, uglavnom - sve mi je to privlačno kao čitav lifestyle, unutar veze, a ne samo kao predkoitusna igrica. U kojoj mjeri? U mjeri da sam Njegovo vlasništvo - do kraja. I uz određene limite, od kojih je 1 od najvažnijih da moja osobnost, stavovi, afiniteti, planovi i dalje egzistiraju u takvom odnosu.
  Vjerojatno si sve to već spomenuo, pa uzmi uobzir činjenicu da nisam još počela čitati tvoj blog :)
  Ali već sad mi se čini kao odličan kandidat za cool listu. :)

  avatar

  26.02.2007. (14:04)    -   -   -   -  

 • Kinky Kolumnistica

  Tek sad vidim iz ovog zadnjeg posta da si napisao da ti je misija završena :( A ja sam tek danas prvi put ovdje :) Koja šteta, promisli imaš li što još za napisati :)
  I, baš naprotiv, BDSM je jedna od malo tema o kojima mislim da se doista može nadugo i naširoko raspravljati, pa makar i uz pomalo filozofiranja. U sveopćoj ljudskoj zatupljenosti, malo filozofije ne škodi.

  avatar

  26.02.2007. (14:10)    -   -   -   -  

 • bdsm_bloger

  MOžeš se ti skrivati pod meni nepoznatim nickom ali ja ću uvijek prepoznati Tanju :). Sad bi malo dominirala... budemo ti već objasnili. Sutra. Danas je pre kasno za filozofije :)

  Kinky kolumnistica...bdsm ipak nije baš jako široka tema, ali tuđa mišljenja, viđenja i iskustva uvijek su zanimljiva i dobro došla. A ponekad ti drugi omoguce i da pogledaš neke stvari iz malo drugačijeg kuta. Promjene ti perspektivu, što je također za svaku pohvalu. Napiši neki malo duži post ako želiš... otvori blog ako imaš volje, rado ću ga posjetiti, ako nemaš daj nam neki svoje doživljaj bdsm-a. U globalu ili konkretno :), kako ti drago. Pošalji na mail i objavim kao post, bolje nego u vidu komentara, pogotovo ako je malo duži.

  avatar

  27.02.2007. (01:08)    -   -   -   -  

 • :(

  sad sam tuzna...

  avatar

  01.03.2007. (22:02)    -   -   -   -  

 • bdsm_bloger

  zakaj si tužna?

  avatar

  05.03.2007. (19:48)    -   -   -   -  

 • Illuminata

  Pa...svaka cast :) Prepoznao si me, ha ha. Da, ja sam Tanja (za one koji ne znaju neka prosecu na sam pocetak ovog bloga......negdje u Srpnju 2005te). Master, imam feeling da je ovo nekako i pocelo sa mnom ;)
  Istina, malo bih dominirala. Iskreno, probala sam, bilo je dobro....ali izgleda da sam bila previse vanilla za njega i onda mi je pokazao sto znaci biti dobra sex robinja. Bah...opet sam se nasla u poziciji razmisljajuci sto je to sa mnom. Ja ovako dominantna, cvrsta.....mda. Ti si za sve kriv, Blogeru, samo da znas :))
  Pusica.....

  avatar

  07.03.2007. (14:55)    -   -   -   -  

 • bdsm_bloger

  Znam da sam ja za sve kriv :) i ponosim se time :)))

  Pa i ja mislim da je ovaj blog nekako s tobom poceo... definitivno je prva seansa koju sam ovjde opisao bilo ona naša... bome je bila dobra :), i danas je se sjecam do u detalje.

  Nice :)

  avatar

  11.03.2007. (23:09)    -   -   -   -  

 • Illuminata

  I ja se sjecam te seanse u detalje, Master :) Iskreno, ponekad me nasmije do suza moja tvrdoglavost kad citam ponovo nase osvrte. A i ona druga seansa, usred bijelog dana, mi je fresh u glavi. Bilo je jebeno dobro, uh :)

  Ja kazem, dok je poticaj dobar i pozitivan, onda ga ne treba ignorirati!

  Pusa :)

  avatar

  14.03.2007. (09:39)    -   -   -   -  

 • Kia

  Ok...a da se vi ponovno nađete kad iskre još uvijek žare i pale ;)

  avatar

  16.03.2007. (11:39)    -   -   -   -  

 • malena_bdsm

  I po koji put ovaj blog prestaje raditi? (da se tako izrazim) :). No, nema veze. Ionako sam previše toga naučila... Al ipak, imam neki filing da ćeš se vratiti, tj. da će ti faliti tvoje filozofiranje ;). Ah, tko sam ja da išta govorim? :) Uživaj

  pozdrav!

  avatar

  17.03.2007. (14:53)    -   -   -   -  

 • bdsm_bloger

  Tanja... da, i ja se sjecam one seanse usred bijela dana... :). Kaj drugo da velim nego mljac :))

  A dali cu se vratiti svojem filozofiranju... iskrneo malo sam zgubio ideja za pisanje. Nešto vas možda posebno zanima? O necemu bi baš željeli citati? Recite, pitajte... javno ili na mail... dajte mi materijala da se opet raspišem :)

  avatar

  17.03.2007. (17:05)    -   -   -   -  

 • inhibitor

  Prepusti mi tvoju robinju na obuku i bit ćeš zadovoljan.

  avatar

  22.03.2007. (14:43)    -   -   -   -  

 • dejmon

  Interesantno, možda opet navratim.

  avatar

  11.04.2007. (20:53)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...