Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (40)

Marketing


  • opaljena

    uf..ako išta mrzim to je tjestenina sa krušnim mrvicama......mislim da sam to zadnji put jela prije 30 godina.Ne znam samo kako kapare tu pomažu?
    Danas ću se počastiti kolačima.

    avatar

    23.02.2007. (08:10)    -   -   -   -  

  • ono drugo ja

    kako je furam neku svoju UN dijetu tako i za sada, 1 dan kaskam za vama, jučer su mi bili proteini .. pojela sam 4 pureće hrenovke, malo posnog sira i pola male crne perece, i bilo mi je i prekoviše poslije vodenog dana .. kako je najčešće za radnog dana ne dođem prije 20 h kući, večerala nisam ništa,jer jedna od mojih odluka je da poslije 19 ništa ne jedem, nego sam samo suknila onu groznu juhu iz šalice .. danas ću otići do mekića i marniti one njihove domaće krumpire i salatu .. jedino me malo bed, iako se ne osjećam ni slabo ni loše, da se ne skljokam danas kada budem davala krv .. ali zato me sutra čekaju krpice sa zeljem, i 3 baš moje mađarice ;-)))

    avatar

    23.02.2007. (08:50)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    ja sam očito UH tip..ja bi samo taj dan, cijeli život..moram priznat da dragog jedino muči probava, stalno se vrti po kući i kruži oko WC-a ali bez uspjeha..dodali smo i Donat, ali stanje se ne miče..uvalila sam mu i one suhe šljive, pa ništa.. mislim da kad ga jednom uvati, neće danima izlazit :)

    avatar

    23.02.2007. (09:17)    -   -   -   -  

  • Wanda

    @pupa... sir i hrenovke ni u ludilu ne smiju skupa. ne smiješ miješati. ili meso ili sir ili jaja. to ti je osnovno praqvilo proteinskog dana. pazi za ubuduće.

    avatar

    23.02.2007. (09:58)    -   -   -   -  

  • debeljuca_97.3

    hm, hm, mislim da se ipak sir i hrenovke mogu miješati! piše u knjizi da se DIO mesa može zamijeniti sirem ili jajima, a isto tako treba to onda kombinirati za večeru! :) pozdrav!

    avatar

    23.02.2007. (10:06)    -   -   -   -  

  • Wanda

    vidiš, onda ne znam, ali u uputama koje sam ja dobila piše da ne smiju. ali knjigu nemam, pa zaista ne znam, možda sam dobila krive upute. a može li se onda kombinirati i jaja?

    avatar

    23.02.2007. (10:08)    -   -   -   -  

  • ono drugo ja

    vidiš, sada sam išla provjeriti .. u knjizi piše da se ne smije kombinirati, a u uputama koje imam od prije nekoliko godina kaže to što debeljuca kaže .. ja na sve to gledam ovako : da mi je cilj smršaviti, je, ali veći cilj mi je kada to napravim ne udebljati se .. ako mi se nešto jede, jesti ću samo znatno manje, poštivajući dane u kojima jesam .. iskreno i ja bi kao što Jani29 kaže mogla tako cijeli život i mislim da bi to u biti rješilo moj najveći problem .. ne vratiti kile nazad ..
    sve u svemu mislim da svako od nas treba, poštivajući naravno neke osnove, ići za intuicijom u dogovoru same sa sobom .. jer cilj nam je biti vesele i zadovoljne sobom, razočarenja tome ne pomažu, kao i u svemu treba raditi kompromise .. eto :-)))

    avatar

    23.02.2007. (10:29)    -   -   -   -  

  • mama bahama

    Ja vam moram priznati da sa tjesteninom nikada nisam imala problema. Mogu ju jesti ama baš sa svime,i li ni sa čime, u svakoj mogućoj kombinaciji, tako da mi je taj dan, zapravo kao i ovi drugi ( osim voćni) pjesma.
    Šta fali krpicama sa kupusom, tjestu sa makom, sa orasima .....
    Mogu jesti i samu tjesteninu. Napravim si zdjelu salate (najčešće je to svježi kupus + ama baš sve svježe povrće koje nađem doma) začinim sa barem dva limuna, masl. ulja i malo soli i Bog te veseli!
    Ja se samo užasavam voćnog i vodenog dana.

    avatar

    23.02.2007. (10:38)    -   -   -   -  

  • BezAzLenA

    zašto ja ne mogu na listu? :( smrc...

    avatar

    23.02.2007. (11:09)    -   -   -   -  

  • red sonja

    dobar dan želim! meni je danas odličan dan! ćim je tjestenina na meniju... a i veselim se palačinkama za večeru... :)

    malo me frka voćnog dana... jel se smiju banane jesti?

    avatar

    23.02.2007. (11:17)    -   -   -   -  

  • izazov

    sve je u glavi, neće te biti strah ako si to definitivno odlučila, najvažnije je da ti to postane normalno a ne da cijeli dan razmišljaš kako bi pojela nekakvu čokoladu,keks ili kolač. sama najbolje znaš što si i da li si "zgriješila" :-) isto tako potičem sve na barem laganu svakodnevnu vježbu.. i nemojte odmah vaditi izgovore da nemate vremena.. jer ako ga ne nađete za sebe ovo će sve biti uzalud na kraju.. a to ne želimo, zar ne :-)

    avatar

    23.02.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  • mama bahama

    Drage moje cure ( i dečki,naravno ) ,

    pošto sam vam ja danas na zrnovlju, lijepo sam si na posao ponijela zdjelicu riže na povrću.
    I.... s obzirom da sam strašno proždrljiva, i jedem največom žlicom koju nađem, ovaj puta sam si ponijela kineske štapiće. I mogu vam reći da sam doručkovala valjda 20 minuta. Na pola sam skoro prestala, jer sam mislila da sam sita, a i bila sam silno umorna od HEKLANJA zrnovlja.
    Sad mi je jasno zašto piše da recimo bananu treba jesti malom vilicom, u malim zalogajima. Ha, probajte pa ćete se uvjeriti!
    Inače, bananu pojedem u tri zalogaja.

    avatar

    23.02.2007. (12:37)    -   -   -   -  

  • mama bahama

    red sonja - ja po prvi puta neki dan probala na voćni dan pećene banane,uvaljne u cimet, ispečene na vrlo malo maslaca (samo teflonku malo pomazati), pa kad su se prepečene, odozgo prošarati sa par niti meda. Ispeklo mi moje dijete, a ja se raspametila. I mogu ti reći da je jako sito. I živa je istina da voće treba biti toplo (kuhano, pečeno) kada ga konzumiraš, jer imaš osjećaj da si sitiji . Probaj!

    avatar

    23.02.2007. (12:44)    -   -   -   -  

  • ledena

    @ opaljena..vidiš, meni se to činilo kao sasvim dobar recept. Nikada nisam jela tijesto sa krušnim mrvicama, pa mi privlačno izgleda. Za kapare ne znam što doprinose, no ja sam si sve posula sa cimetom i malo tekućeg natreena. Nije baš najzdravije (natreen, mislim) ali mi je sasvim ukusno:)
    @ pupa...knjiga kaže - nema miješanja. Ili meso, ili jaja, ili sir. Još nisam dokučila zbog čega, ali neke stvari moramo vjerovati a priori, bez pitanja. Za ovo sam tele:)
    @Jani 29 - meni obično za poticanje probave pomogne Donat Mg, mlak, ujutro, natašte. I poslije njega barem pola sata ništa, da ima vremena počet raditi;)
    @mamabahama - što se tiče užasa od voćnog i vodenog dana - i meni je to bilo, na pokušavam se u glavi uvjeriti da je to sve zdravo. Obično mi pomogne neko toplo pripremljeno voće, ispečeno u rolu sa malo orašastog voća ili skuhano, onako na gusto. Čak počinjem i uživati. Vodeni dan sam nekad davno već proživjela, i lakše mi je kad sam van kuće sa puno nekakvih aktivnosti. Tako planiram i ovaj put napraviti. Tada dolazim kući samo spavati
    @Bezazlena - sad ću te provjeriti. Najbolje da na mail pošalješ godine starosti, visinu i težinu, pa ćemo raspraviti:)
    @red sonja - banane smiju na voćni dan. Prečeprkaj malo po našoj arhivi, ima zgodnih i jednostavnih recepata za voćni dan, i nije uopće teško.
    @izazov - samo tako, tjeraj nas na gibanje, ništa bez toga, potpuno se slažem:)

    avatar

    23.02.2007. (12:49)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    svidja mi se ideja da se sve jede kineskim stapicima. stvarno se jede dulje, pojede manje..zalogaji su puno manji....
    mamabahama - ti si na svom blogu spomenula da se drzis ravnije i da se osjecas mrsavije sto me sjetilo na jedan dobar trik. naime, kad sam se borila sa bujnim obujmom nakon prve trudnoce, nosila hlace 44 (!!!) i neke od mojih trudnickih stvari, sam negdje procitala da se u takvim slucajevima bolje NE skrivati u siroku odjecu. vec treba obuci uske traperice, sto uze majice, da se vidi linija tijela pa makar i deblja itd. poslusala sam ovaj savjet i mogu reci da su se i kile brze topile !!!

    avatar

    23.02.2007. (13:20)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Hvala bogu, pasta! :). Ja sam jedva prezivila jucerasnji dan. Mislim, prvo sam se veselila grahu ko malo dijete, a onda kad sam krenula jesti, nisam mogla zinuti nakon dvije zlice. Tako da sam lijepo jucer bila gladna samo tako. Nadam se da se danas nece ponoviti isto jer pastu ipak vise volim, kakvu god. Jer ako se ponovi, jadna mi majka onda sutra s vocem, pobenavit cu:)). Bas me pocela neka kriza lovit, a nije ni pms, ni nista, valjda odbrojavanje prvih mjesec dana pomalo:))). Bazen je sinoc spasio stvar, pa je glad prosla, inace sam sva jadna izmedju 21-23h, sve mi neki sendvici lete pred ocima:))))), pa fitness tada spasava stvar. Ali lijepo je cuti komentare...wow, you look tinny! :)
    Ovo s vitaminima je stvarno i vise nego korisno, bravo ledena, sjedni 5 ;)

    avatar

    23.02.2007. (14:32)    -   -   -   -  

  • dream girl

    meni je danas isto uh dan,jucer sam se malo preracunala pa sam mislila da mi je danas vocni,kak sam tek ujutro bila sretna...
    danas sam se pocastila sa krpicama sa zeljem,uff sta su mi bile fine... bogme sam se i previse najela...
    a navecer nesto slatko,jedva ,jedva,jedva cekam,posto me usput pere i pms, bogme mi i nije lako....
    od svega mi najvise fale sendvici sa salamom,sirom i kakao uz to... uff..ali nedam se ja....

    avatar

    23.02.2007. (14:50)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Nadam se da se zbilja dobro držiš i da ćeš izdurat, uz tebe sam dušom i srcem, a moram priznat da se nasmijem kad čujem kuknjavu kako je ko gladan jer sve sam prošla i dok u glavi čovjek ne raščisti neke stvari đaba sve okolo.Mene evo smlatila gripa i izgubila sam dva kila u pet dana a da nisam ni promislila na dijetu.

    avatar

    23.02.2007. (14:51)    -   -   -   -  

  • Angie

    ja ću se upravo kako kažeš počastiti domaćom pizzom s paprikom ,svježom rajčicom,šakom gljiva .Pećnica se grije samo još ubacim picu i njamiii.
    Nisam sretna radi slatke večere ,ne volim slatko pa ne znam bi li prošla šnita raženog kruha i ajvara,što misliš

    avatar

    23.02.2007. (15:56)    -   -   -   -  

  • red sonja

    evo me opet, nakon ručka! tjestenina s umakom od paradajza! i nisam pojela čitav tanjur! ali mi se jelo nešto slatko, pa sam s večerom počela malo ranije... šnitica torte je pala! a niš... idemo dalje!

    avatar

    23.02.2007. (16:22)    -   -   -   -  

  • mamamiaaaaaa

    ljudi moji...današnji dan baš ono strašno želim zaboravit...jer sam nadobudna krenula sa dvije naranđe u sebi u grad..a tramvaji -KOMA..smrede..meni vruće..i eto sad me boli glava...uvijek je tako...no ugl..uzela sam si bio jogurt prutić i zaključila da nisam osoba koja bi se po nekim pravilima mogla hranit..isto tako zaključila da mi je zanimljivo posjećivanje vaše stranice..al da ja po toj djeti jednostavno ne mogu jer vremenski nemam kad jest..a i ak jedem ručak..to je obično oko 3 il 4..pa nema smisla nekaj poslije 5 jest..tipa večera...pa onda ostanema na tom jednom obroku...što mislim da je katastrofa za nekog tko želi smršavit bez jo jo efekta..tak da sam odlučila..što bolje kombinirat hranu..bez slatkog..bez ulja..samo kuhano...i naravno navečer trčanje ( 5x po 4 minute :D-za početak )
    nego da pitam..jel mi je i koliko pametno jest recimo naranđu oko 8 sati navečer? HVALA

    avatar

    23.02.2007. (17:08)    -   -   -   -  

  • jja

    Povhala za danasnji tekst, odlican! Odlican! I slazem se sa lipom mare. Plus ljudi s viskom kila meni u prevelikoj odjeci koja im otuzno visi zaista izgledaju jos deblji.

    avatar

    23.02.2007. (17:17)    -   -   -   -  

  • ledena

    @Angie - mislim da možeš bez problema raženi sa ajvarom. Ako u knjizi tako raspoređuju, i daju mogućnost, možeš i ti.
    @slatkogrko-hvala ti na podršci. Pusu ti šaljem.
    @mamamiaaaaa-ako nisi na UN dijeti, zašto ne bi smjela voćku za večeru. Bolje to nego recimo čevape:) Pa i ja, ponekad, umjesto propisane večere pojedem voćku, jer imam isti problem kao i ti...ručak u 16 sati.

    avatar

    23.02.2007. (17:19)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Ledena, jako mi se sviđa ovaj tvoj edukativni post. Trenutačno po vlastitoj procjeni patim od previše a i premalo d vitamina. Šalim se, naravno, ali sam svejedno danas vadila krv pa ćemo vidjeti u ponedjeljak što kaže :)))

    avatar

    23.02.2007. (17:27)    -   -   -   -  

  • Sultanija's world

    Svašta ja nauči iz ovog današnjeg posta, nisam znala da cedevitu ne smijem piti ko' luda :-). malo ćeš mi objasniti šta ona nezdravo sadrži. Imam još par pitanja, danas mi je proteinski dan, meso sam jela, znam da se ne smije mješati meso sa sirom ili sa jajima i takva kombinacija, ali kad sam poslije ručka pojela jabuku prijateljica je vikala da to ne smijem. Ja sam pročitala da svježe voće i povrće može se jesti u neograničenim količinama svaki dan. Ovo neograničenim količinama ne mislim sad da ću pojesti kg nekog voća, ali ja volim voće pa me baš interesuje smije li se voće jesti i drugim danima osim voćni dan. Molim vas ako ko zna pouzdano da mi kaže.

    avatar

    23.02.2007. (17:47)    -   -   -   -  

učitavam...