Komentari

kreteninadjelu.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Kažeš da pauk već dugo ne vozi, jesi li ti možda iz Os? Ovdje pauk nije vozio duže vrijeme, ali mislim da je počeo. S parkiranjem je rasulo u gradu, neovisno o pauku, doduše, jer svatko parkira gdje stigne, što je totalno primitivizam.
    Inače, nisam znala da te zanima modni dizajn ;))

    avatar

    19.02.2007. (14:46)    -   -   -   -  

  • Admiral Pauss

    pa zabio bi ti taj letak u guzicu da ga vidim kako ga stavljas. pauk ne vozi? zasto onda imam suocavanje sa zg-parkingom jer su mi nepotrebno digli auto dok sam ga na pol sata ostavio u nekom kutu. isti taj zg-parking se hvali kako su prosirili broj mjesta za par stotina ove godine i sada imaju nesto manje od 4000 u gradu. megasuper. za 300000 auta kolko je u gradu. i onda konacno piknem mjesto negdje i onda bi mi ti dosao i stavio letak da moram zauzeti kolko je to 1.6*0.6m.. kvadrat vise? pa da svi to rade onda nebi bilo mjesta nigdje. zato postoje pjesacke zone. bas za invalide. i posebne institucije.. jebemti licemjerje i lazni moral. kolica nemogu proc.. isto ko i oni penzici sta moraju izac van al nemogu proc u pothodnik nego pretrcava cestu od 4 trake. penzic pretrcava. hah oksimoron.

    avatar

    22.02.2007. (11:38)    -   -   -   -  

  • Kreteni na djelu

    @Pauss - Fali ti zdravog razuma ili inteligencije? Ili treba posebno boldat neke dijelove teksta za one maloumnije? "...ali to u našem gradu baš i ne pali, pošto pauk ne vozi već jaaaaako dugo..."
    Evo, da ti olakšam. A gdje si našao da sam iz Zagreba, ne znam. I vjerojatno ti nisu nepotrebno digli auto... Nekako sve nešto mislim da ćeš uskoro naletit na svoj auto na ovom blogu. Da ti je neko od bližnjih u kolicima, vjerojatno bi odmah okrenuo ploču, sad se samo preseravaš.

    avatar

    22.02.2007. (21:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...