Komentari

angelo1.blog.hr

Dodaj komentar (120)

Marketing


  • dome

    Pa čovječe, ne mogu podnijeti da me neko gleda, već me vrijeđa, a kamoli bi uzela donatora za spermu, nekog bolesnog drkađije. Oni su bolesni, fakat. Još malo pa će bit trijumf onog ko baci škovace bez apaurina. Moj Antiša je napravija više dice nego li taj Amerikanac, pa se o njem ne piše, a ne daj Bože da se okupe. Na_eba bi!

    avatar

    17.02.2007. (23:57)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Izuzetno kvalitetan blog.
    Kao netko tko sebe ne broji u vjernike (iako se nastojim ponashati prema katolichkim principima po kojima sam odgojen) mogu rechi da svojim pisanjem potvrdjujete izreku Sv. Tome "da razum moze nesmetano funkcionirati u religijskim okvirima".

    avatar

    17.02.2007. (23:59)    -   -   -   -  

  • homo seum et nihil humani

    moram priznat da ste mi pali u očima nkon obrisanog komentara!!! još jedan dokaz da katolička crkva i njezini svećenici ne podnose kritiku i da bi bili najsretniji da se vratimo u doba krvoločne inkvizicije.
    @hebatga- ovo je sve samo ne zdrav razum!!!!

    avatar

    18.02.2007. (00:13)    -   -   -   -  

  • Istina koja je glupost

    gospodin svecenik,
    svaka vam cast i sve to...
    al cini mi se da je crkva daleko pobjegla od dragog Boga...
    sto on zapravo jest.
    ljubav, a ne ni jedna kriva rijec...

    avatar

    18.02.2007. (00:51)    -   -   -   -  

  • Ivaaaa

    e gospodine anđelko,vi ste bili kod nas u crkvi...župa duha svetoga u slav. brodu...za onu duhovnu obnovu...hehe...strava...pola toga ne kužim što pišete ali nema veze...valjda sam još samo dijete...pozdrav

    avatar

    18.02.2007. (01:07)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Donorijadu ima okolo i populacija koja se drži stoljećima " celibata" i koja pripada Crkvi!!! Koji bi se dokumentarc o njima snimio i koliko bi se knjiga o njima napisalo..o njima, koji su u nečije ime posijali svoje sjeme. Isto tako i njihovi potomci osjećaju bijes, i famozna " kuća" u kojoj " pedofili" prednjače ipak siju eto na " tuđu djecu" svoje bobice okolo. Nikako da ih zadrže u sebi...:P..Progovori o tome!!!!! Iz kojih su oni septičkih jama isplivali?????!!!!!Sram te može biti!!!

    avatar

    18.02.2007. (01:18)    -   -   -   -  

  • Kristina

    E ovako blog vam je ok,meni je 14.g,i idem redovno u crkvu.....živim u Pločama....jeli znate vi našeg Don.Petra???Eto pozdrav iz Ploča,i pogledajte na internetu kako nam je lipa naša nova crkva.Veliki pozdrav.I da vas još pitam jeli znadete Don.Ivana Vrdoljaka iz Rogotina,taj čovjek svečenik je predobar,jedna prekrasna osoba sa kojim bi mogla razgovarati dan-noć,non-stop nebi mi dojadilo,nadam se da ste ga upoznali predavao mi je al je nažalost otišao kad sam ja pošla u 8.raz,voljela bi kao i svatko drugi iz mog razreda da nam opet predaje al što čemo sudbina je takva.Zaista svečenik je,al on mi je dao dosta savjeta i njegovi razgovori su mi veoma pomogli.Nadam se da Vam nisam dosadna.I od sada cu stalno i redovno posjecivat vaš blog.Svaka vam čast!

    avatar

    18.02.2007. (01:23)    -   -   -   -  

  • Kristina

    Veliko poštovanje!

    avatar

    18.02.2007. (01:26)    -   -   -   -  

  • Josip Bozanić

    Što je tu perverzno? Meni je mnogo perverzniji celibat, jer on ne nudi nikakvu budućnost. Celibat je najveće svetogrđe otkad postoji DNK. Nije mi jasno kako u ozračju odricanja za presvetu ideju može bujati pedofilija? Najveća sramota civilizacije je postojanje ovakvih kao što ste Vi u današnje vrijeme. Vidim da imate mnogo protiv Oprah i sličnih, a niste svjesni da između konzumenata katekizma i konzumenata tračerskih emisija nema velike razlike. Jednima će mozak ispirati crkva, a drugima TV. Pitanje je samo slučaja, no oni su rođeni kao ovce i kao ovce će umrijeti. Najgore je kada si ovca počne umišljati da je vuk, a takvi ste upravo Vi.
    P.S. Namjerni komentiram kao anonimac, jer mi se ovakvi i onako previše ljepe za blog. I Vi ćete vjerojatno navraćati, no želim da se to dogodi što je kasnije moguće.

    avatar

    18.02.2007. (01:38)    -   -   -   -  

  • Otvori svoju krletku

    ..."svoj identitet otkrio je javnosti dotad anonimni (dakle potpuno nepoznati = za medije nitko i ništa, s mnogo zasluga a obična nula!)..."

    Don Kacunko, znades li Ti za Boga? Sramotno je da Ti, Bozji sluzbenik, jedno ljudsko bice nazivas "obicnom nulom"! U Tvojem licemjernom svijetu, samo "medijski uspjesni" socio-patoloski likovi poput Jerry Falwella, Bill O'Reilyja, Dr. Dobsona, i ostale televangelisticke bagre, mogu biti vrijedni vise od nistice. Tvoje vidjenje svijeta nije katolicko, nego kalvinisticko, jer je za Tebe covjekov uspjeh na drustvenoj ljestvici odraz ljubavi Bozje: sto si vise na toj ljestvici - to si blizi Bogu. Oni na dnu su, po Tebi, "stoka sitnog zuba" na koju ni Bog nece baciti pogled, a kamo li Ti, sa svoje moralisticke visine pravovjernog.

    Ti zaboravljas, don Kacunko, na cijim je plecima Crkva ponikla i jos uvijek opstoji: sirotinje, obespravljenih, kurvi, i ostalih nesretnika sa dna ljudskog roda. Ja nisam vjernik, ali su mi draze kurve sa ulice, od Tebe kurve pred oltarom, koji okreces ledja i Bogu i onima kojima je potreban.

    avatar

    18.02.2007. (01:42)    -   -   -   -  

  • ilustrator

    Evo još jedan dokaz da je ljudska kretenarija popločana isključivo umnim degenericima kao vi gospodine Kaćunko.
    Dobra je namjera jednog svećenika voziti luksuzni automobil sa isto tako skupim jedinstvenim oblikom registarskih oznaka "angelo"?
    Kaćunko, dečec moj dragi kad te čovjek pogleda na šta ličiš još i nađe razumjevanja za takve pohotničke ispade. Međutim dok te se čita ne nalazi se nimalo želje za ući u crkvu u kakvoj ti služiš.
    Hm, iako takvim ljudim više crkva služi nego oni njoj.
    Ne sudim te ja, niti proklinjem....više žalim ljude koje tlačiš svojim beljezgarijama.
    Iskreno govoreći.......imam feeling da persone poput tebe imaju svrhu na ovom planetu.
    Vi ste muhe što ih je Bog poslao da maltretiraju ljude.

    avatar

    18.02.2007. (01:43)    -   -   -   -  

  • Žavijer

    Imate pravo: ako se kojim slučajem pronađu i seksualno spoje djece tog istog slobodoumnog, slobodovoljnog oca - nastat će nova de-generacija.

    Zato je, predmnijevam, sreća po ljudski rod što je Bog - osim Adama i Eve - stvorio odmah još stotinjak parova,
    kako se djeca ne bi razmnožavala incestuozno...

    avatar

    18.02.2007. (01:53)    -   -   -   -  

  • poznajem_bibliju

    U Bibliji postoji prica o izrealskom kralju Ahabu koji je imao 70 sinova (pa pretpostavljam i kceri, samo sto se one ne spominju). Znaci jedna biblijska figura, nikako negativna, ima isto toliko potomaka koliko i ovaj donor. Znaci li to da je taj izraelski biblijski kralj degenerik???

    avatar

    18.02.2007. (02:26)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Na veliku zalost, gornji komentari pokazuju koliko je pisac bloga ispred svojih chitalaca, tj. publike koja je uglavnom veoma sitna (i u dushi i mozgu) pa ne moze razdvojiti bitno od nebitnog i odbija uchiti jer bi time srushila svoje manje-vishe debilne predrasude.
    Kvaliteta pisanja/razmishaljanja nema nishta s time je li pisac pop ili fratar, ili sekretar CK Juznog Shangaja, ili plemenski vrach iz Kameruna, nego s time koliko je kvalitetna i u skladu s osnovnim principima humanosti. A ti principi, koje se vechina ochigledno trudi zaboraviti, ne pripadaju ni crkvi, ni drzavi, ni politichkim uvjernjima nego ljudskom rodu i bez njih taj rod nikada ne bi doshao ovdje gdje danas jest. Isto onako kako njihovim unishtavanjem pochinjemo tonuti.

    avatar

    18.02.2007. (02:58)    -   -   -   -  

  • Sadako's apprentice

    posve shvaćam gađenje prema "oprahiziranju" ovakvog slučaja. opet će bogate gošće u studiju klimati glavama i brisati suzice i gutati romane i što ja znam.
    međutim, nešto mi pada u oko, a to je potencijalno neslaganje s umjetnom oplodnjom i doniranjem sperme (i recimo jajnih stanica).
    ne znam jesam li dobro shvatio, možda mi se učinilo, a to ne govorim sa sarkaznom.
    te stvari su plemenite, i dijete nema zbog čega biti povrijeđeno i govoriti da mu je život laž. Ako je imalo dobru obitelj, kakve veze ima tko su biološki otac i/ili majka? Oni su dali građevni materijal, a oblikovali su ga roditelji.
    nije darovano dijete. darovan je genetski materijal. dijete je nastalo od njega, socijalnim oblikovanjem.

    šteta samo što se ovo pretvorilo u posranu filmsku dramu.

    avatar

    18.02.2007. (03:21)    -   -   -   -  

  • franc

    ovaj kačunčarić je veča bagra od četnika i ustaša zajedno. taj bi klao da može

    avatar

    18.02.2007. (04:00)    -   -   -   -  

  • Toni Aničić

    iskreno, dosao sam na ovaj blog da te popljujem, ali procitao sam post i sve sto ti mogu reci je SVAKA CAST. Nadasve zanimljiv post. Ja cu kao medij pokusati popratiti dogadaj ;)

    avatar

    18.02.2007. (04:29)    -   -   -   -  

  • Drzavnik Novog Kova

    @ pea hmm opet se susrecemo :) Trebala bi vjerovati u Boga a ne u Crkvu kao instituciju.

    Moje je misljenje da su se u Crkvu odavna uvukli masoni koji rade na unistenju Crkve. Prije mjesec dana sam razgovarao s jednim svecenikom kojeg znam od djetinjstva (ali se promijenio na gore, a to svi kazu) pa mi je rekao da ne treba bjezati iz Crkve nego djelovati iznutra da se promijeni. Koliko je u nasoj moci da ista mozemo promijeniti. Danasnji svecenici su daleko od onoga sto bi trebali biti. Znam za one koji imaju djecu (a i biskup ;)), one koji voze luksuzna auta... Rekao je Papa Paolo VI da se vrag uvukao u crkvu. Neki katolici osudjuju drugi Vatikanski koncil, "malo" se zna o umjesanosti IOR-a u pranju mafijaskog novca povezanog sa masonskom loggiom P2 o cemu nesto mozes procitati na mom blogu a u buduce cu pisati bas o ovome.
    Kasno je pa mi se ne da citati teksove don Kacunka. Mislim da bi crkva trebala rijesiti neke stvari unutar sebe same. Bas sam downloadirao jedan video u vezi pedofilije u crkvi. Moje je misljenje da bi crkva trebala exkomunicirati takve ljude bili oni obicni svecenici ili biskupi i vratiti dostojanstvo Crkvi a tek onda ukazivati na tudje griejhe. Moze li Papa ljubiti Kuran, posjecivati i biti posjecivan od clanova Skull&Bonesa, masona obucenih u njihove odore, paliti svijece u sinagogi, dopustiti da ga blagoslivlje paganka... NE IMAJ DRUGIH BOGOVA UZ MENE!
    Papa Ivan XXIII je u Turskoj (gdje je bio Papin nuncij) primljen u masone, najavio je II vatikanski, Papu Pavla VI je navodno zamijenio dubler, poslije njega je dosao Ivan Pavao I koji je otrovan, poslije njega Ivan Pavao II - politicki Papa (po majci navodno zidov a zidovstvo se nasljedjuje po majci)...
    Biskup Strossmayer je bio mason i Maksimilijan Vrhovec (cak je jedna masonska loza nosila njegovo ime).
    1997. sam bio prestao ici u crkvu jer je jedan svecenik govorio o crvenoj opasnosti koja je u Poljskoj dosla na vlast te da ako ne budemo pametni da bi se mogla vratiti mracna vremena, sugerirajuci tako da se glasa za HDZ. Vratio sam se na velika vrata kad je umro Ivan Pavao II i to u Vaticanu gdje sam 3 veceri za redom bio na trgu sv. Petra, misu u 10 sam jedva docekao na nogama. Mislim da se Crkva treba mijenjati iznutra a posebno ova u Hrvatskoj jer ce joj se inace dogoditi marginalizacija kao i u Spanjolskoj a to je nekima i cilj.

    "Rome will lose the faith and become the seat of the Antichrist... The Church will be in eclipse..."
    (-Words spoken by Notre Dame de La Salette (Our Lady of La Salette) to Melanie Calvat in 1846 A.D., a fully approved Church Apparition)

    avatar

    18.02.2007. (05:30)    -   -   -   -  

  • Zagreb-Stari

    Jevreji unistavaju sve druge vere osim svoje sopstvene da bi jednog dana dominirali svetom.Taj dan je vrlo blizuzbog toga sto krcani toleriraju jevreje kao nesto nadljudsko, tako jevreji ptofitiraju u svim sektorima zivota.

    avatar

    18.02.2007. (08:46)    -   -   -   -  

  • kay

    Kad biste bar malo ovog žara potrošili na borbu protiv vrlo svjesnog incesta, kojeg ima sigurno u prosjeku više od 150 slučajeva na 200 mil. stanovnika, u formalno vrlo vjerničkim obiteljima, onda bih rekla da se borite za nešto vrijedno.
    Potpisujem sanju 45 (osim što su vjerojatno svećenici, kao intelektualci dobro potkovani u kontracepciji)

    A drugo, otkud znate koliko djece doista živi s biološkim ocem, a začeta su prirodnim putem.

    avatar

    18.02.2007. (09:58)    -   -   -   -  

  • dogma92000

    Melior est generatio cum claritate inmortalitas
    est enim in memoria illius quoniam et apud
    Deum nota est et apud homines
    Cum praesens est imitantur illam et desiderant eam
    cum se duxerit et in perpetuum coronata triumphat
    incoinquinatorum certaminum praemium vincens
    Multigena autem impiorum multitudo non erit
    utilis et spuria vitulamina non dabunt radices altas
    nec stabile firmamentum conlocabunt
    Et si in ramis in tempore germinaverint infirmiter
    posita a vento commovebuntur et a nimietate ventorum
    eradicabuntur
    Confringentur rami inconsummati et fructus illorum
    inutilis et acerbi ad manducandum et ad nihilum
    apti
    Ex iniquis enim omnes filii qui nascuntur testes
    sunt nequitiae adversus parentes in interrogatione
    sua

    avatar

    18.02.2007. (10:02)    -   -   -   -  

  • quiet death

    sranje od bloga......hahaha

    avatar

    18.02.2007. (10:08)    -   -   -   -  

  • neutralan

    Ništa ni ZA ni PROTIV - jer otkad postoj svijet ima muškarce koji se xxxxxx svugdje gdje im se nudi prilika, pa se desi da i te njihovi 'plodovi' - ne znajući da su zapravo istoga stabla - vole, vjenčaju, pomnože... ali jedna bitna napomena:
    Pišete "Jedna živi u lezbijskoj zajednici..." ; tko nije upučen, tko nnije čitao članak dođe na pomisao da je cura sama izabrala taj život u toj zajednici... trebali ste barem dodati da je ona rođena od jedne tih žena, odrasla u toj zajednici kao dijete ovih žena... nije imala izbor, kao što nijedno diete nema izbor čije dijete želi biti...

    avatar

    18.02.2007. (11:04)    -   -   -   -  

  • more~snova

    napisali ste na svom blogu u zadnjem tekstu ( donorijada) :Tko zna što će sve biti kad se 'lijepo' jednom u budućnosti izmiješaju potomci potomaka "plavookog filozofa" pa mnoštvo degenerika stane tražiti svoje pretke? zar su to rijeci jednog svecenika,? otkud vam pravo tako nazivati ikog a pogotovo neciju djecu? koliko mrznje i koliko ste sami sebe i svoje zanimanje srozali u mnogim ocima ovakvom jednom izjavom .dobro razmislite s cim i kako "castite" ikog. SRAM VAS BILO!

    avatar

    18.02.2007. (11:17)    -   -   -   -  

  • andrej the boy

    PUNO POŠTOVANJA! AL STAVITE NEKU SLIKU

    avatar

    18.02.2007. (11:32)    -   -   -   -  

učitavam...