Komentari

hal.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • Marita

  Slazem se, svi navedeni su dobri u svom fahu i voljeli ih mi ili ne, treba im skinuti kapu na onome sto rade. Kao i tebi :)

  avatar

  16.02.2007. (20:16)    -   -   -   -  

 • Frikača

  Slažem se, skidam kapu za onu misao o zavisti.

  avatar

  16.02.2007. (20:37)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  Blog je prepun manipulacija ali vrhunska je manipulacija pisanje bloga za novac. Novinari koje navodis kao uzore obicna su laprdala koja trebaju privuci pozornost, povecati "citanost" za sto netko prikuplja novac i na tome zaradjue (blog.hr). Svatko moze otvoriti blog sto je OK. Ali temeljno je pitanje radi li to iz postene namjere ili po narudzbi sto pripada u kategoriju manipulacije. Drustvo koje spominjes radi po narudzbi i time jedan, u osnovi vrlo posten i otvoren medij postaje totalna manipulacija.

  Nemoj misliti da je ovdje netko nekome zavidan ali ima li profesionalizam mjesto u ovom mediju. Profesionalizam da netko dobiva novac a drugi kao ovce nasjedaju manipulaciji. Za profesionalizam definitivno postoje drugi medij i tako je to u svijetu odakle se javljam.

  Blog jest medij ali ipak postoji nesto sto ga u temelju razlikuje od drugih medija a to je amaterizam. U tom je kontekstu cak i koristenje amaterskog medija za vlastitu promociju prihvatljivo ali definitivno sto nije prihvatljivo jest da za to na ovom mediju dobiva novac.

  Sve to promatram iz "prikrajka" i sa velike udaljenosti (daleko od domovine) i moram priznati da mi se to sve manje i manje svidja. Zaista je nevjerojatno kako u domovini sve vrlo brzo postaje manipulacija. Natezu vas za usi kao magarce, iz vas rade ovce (budale) a vi na to nasjedate i trudite se do iznemoglosti postici nesto sto na nacin na koji to radite ne mozete postici.

  avatar

  16.02.2007. (22:41)    -   -   -   -  

 • Hal v4

  @Zagrebački dekamerone, nemam nimalo volje s tobom polemizirati iako bih mogao samo o tome što govoriš napisati poduži post. Poštujem tvoje pravo na vlastito mišljenje odakle god da se javljaš. Makar sam ja taj koji živim ovdje u domovini daleko sam od toga da te nazovem budalom i magarcem što si ti upravo učinio cijeloj hrvatskoj blog generaciji. Lijepo sam napisao na kraju posta da nije potrebno oko mojeg mišljenja dizati prašinu. Ali ti nisi izdržao. Nakon dobro sročenog i argumentiranog osvrta ipak si na kraju popustio pod porivom da sve hrvatske blogere (ili barem one na blog.hr) nazoveš izmanipuliranim ovcama (budalama). Mislim da to nije bilo potrebno. I ti naime sa svojim blogom živiš na ovoj adresi i samim time je svejedno koliko si fizički daleko. Pustimo da se prašina slegne. Nisam mislio ništa loše a sigurno nisi ni ti.

  avatar

  17.02.2007. (00:59)    -   -   -   -  

 • novac

  Pozdrav Hale, hvala na lijepim željama i čitanju.

  @zagrebački, ja ništa ne radim po narudžbi pišem o čemu god želim.

  avatar

  17.02.2007. (12:53)    -   -   -   -  

 • vicomani@

  Nisi dobre volje procitaj neki vic ili ako imas neki smijesi posalji ga mi ce mo ga objavit, a mozes i glasat za najbolji.

  avatar

  17.02.2007. (15:13)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  draga blog generacijo u domovini ... samo marljivo pišite i klonite se profesionalnih novinara koji preko bloga krpaju svoje honorare ...

  avatar

  18.02.2007. (23:27)    -   -   -   -  

 • marinac26

  Zanimljiv blog, ako te ikad bude zanimalo klađenje dođi do mog bloga, otvori si račune na kladionicama i zaradi si nešto novaca. Samo trebaš prepisati parove koje objavljujemo. I sam možeš vidjeti našu statistiku. Pozdrav.

  avatar

  19.02.2007. (11:08)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...