Komentari

knifeedge.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Dragonmuha Mahović

    učenje kemije. :)
    ležanje otvorenih očiju do sitnih sati, nesipavanost. košmar u glavi. know the feeling. hate the feeling.
    [banalni primjer]danas. konačno sam odlučila da odem po tenisice za kojima slinim već bar mjesec i po i da nitko neće umrijet ako ih kupim i da su zapravo jako lijepe i da ne znam zašto mi uvijek treba toliko vremena da se odlučim i djelujem. i uzmem majku i u grad. prodali zadnje jučer i neće ih više dobivat. jad i očaj. došlo mi je da se polijem visokokoncentiranom kiselinom. mrzim taj osjećaj. a stalno se pojavljuje. i uvijek kad sve prođe, žalim za neučinjenim. i kad si takav, onda ti stvarno ovako nešto (ovaj put u obliku tvoje umotvorine) dobro dođe. kužiš?
    tempus fugit. (..)
    it is great. consider your brilliant head gekűsst. :*

    avatar

    10.02.2007. (14:32)    -   -   -   -  

  • dora

    at your service...
    žao mi je zbog tenisica

    avatar

    11.02.2007. (10:46)    -   -   -   -  

  • dora

    vidim po komentarima da umni postovi više nisu popularni -_-

    avatar

    13.02.2007. (00:41)    -   -   -   -  

  • znas tko...

    kako ne bi bili!!! samo, koga god pitam, u zadnje vrijeme svi imaju nekakvih probema sa internetom. i ja sam imala, ali evo rijesih ih i evo komentiram da se ne osjeces manje vrijedno, ali i zato jer imam potrebu. post mi se svidio, ali vise bi htjela komentirati neke interne stvari... vezane uz dio posta kada pises o tome kako se za dijete da zivot i e brijice... ne znam dali se sjecas... ne ne necemo tako! samo cu ti rec da ne moras imati dijete da se tako osjecas. ja ti mogu reci, bez obzira na jucerasnji razgovor i na sve sta je ikad bilo medju nama (u negativnom smislu, naravno, pozitivno nek mi nitko ne dira), da bi ja bez razmisljanja za tebe dala zivot. i ne bi mi bilo zao. mozda mislis da je to nemoguce nakon svega, ali za neke ljude imam razumijevanja i ljubavi da se nekad i sama zacudim koliko... znam da ti vjerojatno ne osjecas tako, i potpuno te razumijem (jer na kraju krajeva ne razumijem ni samu samu, pa tu vidim pinkicu od problema, ali dobro) ali imala sam ti potrebu to reci. i za kraj, znam da ces me vjerojatno zadavit, ali: i dont wanna miss a thing..................................................................... ........................................................................... ........................................................................... ........................................................................... .....................................................(visetocje, ali razloga mu ne znam)..................................................................... ........................................................................... ........................................................................... ........................................................................... ........................................................................... ..................

    avatar

    13.02.2007. (10:44)    -   -   -   -  

  • Bijesna Kokoš

    umni postovi nisu popularni. definitivno. ja se neću niti trudit napisat umni post.
    noćas sam sanjala da trčim s velikim žutim psom. i uspjela sam se emotivno povezat s njim. i onda me probudila gore navedena pjesma i dont wanna miss a thing na otvorenom radiju u sklopu ljubavnih pjesama za, hm, jel.
    i u snu sam kupila hendrixovu biografiju i nosila ju pod rukom dok sam trčala. point priče? aerosmith me odvojio od psa.
    ako bač da život, što će onda bit sa mnom koja živim kroz nju?
    ma njah sve. idem igrat pokemone. sutra idem u školu što znači da danas moram prijeć sve do kraja..

    avatar

    14.02.2007. (10:51)    -   -   -   -  

  • le vent de l'hiver

    moraš mi posudit taj film. :D

    avatar

    16.02.2007. (13:59)    -   -   -   -  

  • le vent de l'hiver

    iiiiiiiiiiiiiiiiiii koji je komentar na jučer??????????????? :D :D :D :D

    avatar

    18.02.2007. (10:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...