Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (60)

Marketing


  • lorraine

    Hm da my dear, more komotno sve ovo, bas sam mislila i neku juhu od brokule za rucak, al jebemu ide sir u nju, nece onda valajt, sve mantram po fridgu sta cu sutra, brokula, karfiol, mahune... popizditis, kud li sam natrpala toliko. :). Ajde dobro nece ni danas biti lose;). But girls and boys, you need to do workout :)...odo ja sad lec, konacno... bitno da sam francusku za goste napravila...necu ni liznut, matere mi :)

    avatar

    10.02.2007. (07:47)    -   -   -   -  

  • Wanda

    lipi su ti recepti, urednice @Ruby, good job:-)) večera je ideja, da. koje vježbe, @lori?! no way. ja sam isto niskotlakaš, tu je danas u splitu južina, vrijeme koje je pakao za one koji imaju problema sa tlakom. i meni se vrti i boli me glava od jučer. plus oni dani u mjesecu. osjećam se još teže. savjet: u vodu koju pijete malo soli. i kaffa, da. danas kuham juhu od kaula i mrkve sa integralnom rižom. i salate ću poslije od kupusa. vidim da mi toplo (juha ili kompot) daju veći osjećaj sitosti. sve radim kako ste napisale, pazim i na kalorije, a skoro niti kilo nisam išla dole.:-(... osnivačici kluba moral je na niskoj razini... mislim da bi mi išao u triiii da nema vas:-)

    avatar

    10.02.2007. (08:52)    -   -   -   -  

  • Butterflies are beautiful...

    Evo mene..Zgodni recepti...Baš sam si mislila za ručak skuhati ovaj recept kojeg ste dali... Mogu li onda to i za večeru jesti, a ne ovaj recept koji piše pod večera?

    avatar

    10.02.2007. (09:25)    -   -   -   -  

  • ~ orange boy

    hey, evo naišo sam na ovo, i eto moram se ja pohvalit da sam na un dijeti izgubio 16,5 kg, e da imo sam karakter, i to sam napravio, izdržo, e pa sada imam problem tu težinu zadržat, mislim bit će teško jer se vraćanjem na normalnu prehranu ona već malo popela, tako da bi se prijavio, prvenstveno zbog toga da ostanem karakter i da skinem još bar 5 tijekom drugih 90 dana... so I'm joining the club.. tell me what to do... banner ubacim i to je to?...well čujemo se..

    avatar

    10.02.2007. (09:28)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    @Wanda, da te utješim, za razliku od prvi put kad sam varala i svejedno mršavila, sad ne varam i uopće mi se ne čini da mršavim. Kako nemam vagu nemam ni uvid u stanje, osim metra koji je pokazao samo 1,5 cm dolje, ali ja se radujem drugom voćnom danu, tada se počelo vidjeti nešto konkretnije :)

    avatar

    10.02.2007. (09:30)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    bravo cure!! držite se!!!

    avatar

    10.02.2007. (10:28)    -   -   -   -  

  • tonkabest

    jel može članstvo u klubu?

    avatar

    10.02.2007. (10:53)    -   -   -   -  

  • Angie

    imam ideju za ručak ili večeru.i inače radim to kao prilog no meni će danas biti obrok.izribajte 4 krumpira srednje veličine prodinstajte kratko na sitno narezanom luku,začinite s malo soli ,vegete i papra ,napunite svježe paprike ,stavite u vatrostalnu ,podlijte s malo vode i zapecite u pećnici.
    muči me slijedeće jel grijeh danas uz te krumpire juha samo od mrkve ,celera,peršina.prodinstano povrće s ulivenom vodom.mjenjala bi juhicu za salatu.ovo mi sve skupa postaje presuho.
    možete napraviti i ličke pole od krumpira.žlicom ulja samo premažite gornji dio polovine i posolite.

    avatar

    10.02.2007. (11:51)    -   -   -   -  

  • DeSiGnEs FoR yOu - BESPLATNI dizajnovi (i BaNeRi=)

    stavila sam vas u linkove na mom drugom blogu

    avatar

    10.02.2007. (12:26)    -   -   -   -  

  • majstorica

    a jadna Ruby. ja nisam na UN dijeti, al me puca kriza. sad sam ozdravila pa mi se apetit vratio. no barem sam u ova 4 dana gripe skinlua 1-2 kile
    još kad bih to i zadržala
    :)

    avatar

    10.02.2007. (12:27)    -   -   -   -  

  • Juliere

    drage moje moze li jedan prijedlog?
    kako imam stvarno dinamican zivot, spizu obavljam jednom tjedno. onu veliku spizu.
    kako bi bilo recimo da netko upucen stavi prijedlog za tjedne potrepstine onoga sto ce se jesti u tom tjednu?
    recimo danas je subota pa je lakse, ali recimo da sam po sredini tjedna vidjela ovaj recept sa sampinjonima, ne znam gdje bi ih nasla...
    ima li tko kakvu listu?

    avatar

    10.02.2007. (13:07)    -   -   -   -  

  • obično-neobična ja

    @Wanda=I meni moral nekako pada, nisam na UN dijeti, nego na nekoj svojoj verziji iste...evo brzo će 3. tjedan, a samo 1 kilo...šmrc

    avatar

    10.02.2007. (13:15)    -   -   -   -  

  • Kat

    Ja ću sada reći nešto.Ja se mogu nekad najesti ko pas,ali ako ujutro popijem veliku šalicu crne kave,sve ode baj-baj.A joj što sam odvratna.:D

    avatar

    10.02.2007. (14:02)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    @Juliere, prijedlog ti je odličan, ali je nemoguće napraviti jednu listu koja bi svima odgovarala, ali se jedna od nas može potruditi i napraviti okvirno listu za sebe i plus za svoju obitelj, tek toliko da bi se po njoj mogle druge ravnati.
    Ova dijeta se ionako može provoditi samo planski jer za svaki dan moramo pripremiti hranu dan prije da se ne bi desilo da dođemo doma gladne i kuhajući ono što bi trebale pojesti, nemogavši izdržati pojedemo upravo ono što nam se prvo nađe na putu, a u pravilu tu se krije najviše kikseva kojih se napravi za vrijeme bilo koje dijete.
    Kad već moramo planirati dan unaprijed, zašto si nebi pojednostavile pa napravile plan za tjedan.
    Juliere, hvala.

    avatar

    10.02.2007. (14:26)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    iako se nisam učanila u vaš klub (a na dijeti sam otprilike dugo koliko i vi) imam dobar savjet vezano uz probleme sa probavom koje neke od vas imaju: čaj za mršavljenje od Galenskog laboratorija. Paketić košta 30-tak kuna i može se kupiti u Billi i DM-u ili bilo kojoj boljoj apoteci a traje prilično dugo. Ja na šalicu od pola litre stavim jednu čajnu žličicu da odstoji pola sata i to pijem tijekom prijepodneva na poslu. Nakon toga garntirano nemate problema sa probavom, a ja čak ni nakon višemjesečnog uzimanja istog nemam nikakvih popratnih pojava... uz to otklanja toksine iz tijela i u početku ćete samo malo češće ići piškiti... sretno cure :)

    avatar

    10.02.2007. (14:52)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Girls, nemojte mi se obeshrabrivati, ovo je tek pocetak, ja sam na dijeti od 27.1 i tek se sad pomalo vide rezultati. Kako je i demjan rekla tek poslije drugog vocnog mozemo nesto ocekivati. Ne dajte se, zato smo tu. Meni se vec stisao zeludac pa jucer na onaj fini mesni dan jedva sam nest i pojela.Raila sam francusku, nisam je ni probala, kakva god da je, dobra ili losa ne mislim je ni liznut, kolaci... ostavit cu si komad za sutra:))...i tako...veselo naprijed!!!
    @Angie- bolje ti je da od onog svega salatu napravis, a ne juhu. Neces se ni od juhe udebljat, but, drz se knjizurine ;)... kiss babies!

    avatar

    10.02.2007. (15:12)    -   -   -   -  

  • Butterflies are beautiful...

    Meni je sutra UH dan. Smijem jesti 3 kremšnite, makar one sadrže puno mlijeka pa neznam smijem li...I da, mogu se učlaniti u klub?

    avatar

    10.02.2007. (15:15)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    @Lorraine, ponosna sam na tebe i točno znam kako ti je jer su sinoć kod mene bili gosti, naručene su pizze sa svim mogućim prilozima (tako je fiiiiino mirisalo) i piva, a ja sam samo šnjofkala i pila vodu. Ponosna!!!A još kad su me pitali hoći li, a ja odbila, da samo znaš kako sam se dobro osjećala :)))

    avatar

    10.02.2007. (15:24)    -   -   -   -  

  • Angie

    curke jeste li sigurne da se ručak i večera mogu razlikovat,listam knjigu i ne čini mi se tako????!!!!!!

    avatar

    10.02.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  • riprendere

    ja danas na ugljikohidratnom danu... ručak tjestenina sa paradajz umakom... ali zato večera :P ... jeste probali nove kolače u milleniumu? tip je dofurao nekog talijana za slastičara... ti kolači - kao da su pali sa neba... must try! p.s. kako se postaje član kluba? :D

    avatar

    10.02.2007. (16:13)    -   -   -   -  

  • Juliere

    Pitanje za BRIDGE: sta ti je s blogom???

    avatar

    10.02.2007. (16:23)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    curke, ZASTO VEGETA ?????? pa ona u sebi ima natrium monoglutamat, tzv E621, od kojeg cete samo jesti vise nego vam je doista potrebno !!!!!

    avatar

    10.02.2007. (16:27)    -   -   -   -  

  • Wanda

    jebiga @lipa mare... znam, ali kad ja ne znam kuvat bez vegete.

    avatar

    10.02.2007. (17:07)    -   -   -   -  

  • Rubia

    EL GUAPO - Kažeš da želiš biti član kluba i to je to :)
    ANGIE - Na par mjesta sam pročitala da može.

    avatar

    10.02.2007. (17:11)    -   -   -   -  

  • Juliere

    nego, riba i skoljke... sta je s njima? moze li se to jest?
    p.s. nisam u klubu, ali kao analiticar radim na analizi i tek onda primjeni :-)
    ja bih sada bila clanica ali kao potpora. moze?

    avatar

    10.02.2007. (18:07)    -   -   -   -  

učitavam...