Komentari

blogamimoga.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • doogish

    he-he, ovaj komentar ispod zadnje slike je potpuno "politički kortektan". vidi se da si članica hnd-a. koja si ti kraljica, ma di te đava nosa kad si na njega naletila, još ti je falija samo pato sa lignjon od 2 metra!!!

    avatar

    09.02.2007. (10:35)    -   -   -   -  

  • zimska šema

    počnem čitati i u jednom dahu sve progutam. slušaj, vrijeme je da kreneš u pisanje vlastitog štiva za ukoričavanje. nemoj reći da još nije vrijeme. sada je vrijeme. ono koje će doći će biti neko drugo vrijeme. zato, sjedi i piši. no, prvo odigraj utakmicu. nažalost, nisam u mogućnosti pratiti, ali stavit ćeš ti najbolje na blog. jel da? prijedlog naslova ukoričenog štiva: "Moja lipa Makarska" ili "Živjela sam 2007" ili "Ko mi ima šta reć" ili "U zagrljaju makarske Skale". normlano sponzor će biti Skala.

    avatar

    09.02.2007. (11:08)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    Evo sam napravila ono što nikad nisam mislila da će se dogodit. Obrisala sam jedan komentar. Dragi Žile, tko god ti bio, prisilio si me na ovakav postupak. Očito me dobro znaš i ne ljutim se na bilo šta što ljudi pišu i komentiraju o MENI. I naravno da sam spremna snosit posljedice svega onoga što radim, pišem i kako se ponašam. Smatram da je sve to u granicama društvenih normi našeg konzervativnog društva, iako previše ne polažem na takve stvari. Svjesna sam da je teško gradit imidž (iz iskustva), a da ga se može srušti u samo jednom trenutku. Pa tako sebi nikad nisam dozvolila niti se napit (ni privatno ni u javnosti bez obzira koliko su neki moja raspoloženja tumačili i na taj način), što moraš priznat u našem gradu mnogima nije problem.
    S druge pak strane NIJE FER u sve ovo miješati i nekoga ko s tim nema veze, pogotovo ako bi taj netko mogao zbog toga imati neugodnosti. S druge pak strane, ma kakvi tvoji motivi bili, a ja ću i dalje vjerovati da su oni dobri, s nečim ovakvim ne činiš štetu samo meni, već i nekome, ponavaljam, tko za ovo nije ni kriv ni dužan. Eto, ja ću i dalje ostat pri tome da svak može napisat i kometirat što želi i kako želi. Od sada ostavljam da piše tko šta hoće i po svojoj savjesti. Ovo me može samo napravit ravnodušnom. Vjerovat ću isto tako da se sve događa s nekim razlogom pa i onaj tvoj komentar. Idemo dalje, rekli bi neki, za iste pare. Živio ti meni! Sretno, naravno. Jer, kako neki kažu, i na aparatima se može živit! A to nikome ne želim.

    avatar

    09.02.2007. (11:30)    -   -   -   -  

  • žile

    korektno. oprosti. nije bilo ni želje da nekome bude neugodno. neka si obrisala. neka. i dobru si mi bukvicu očitala. pošteno. samo nije da mi prijetiš ovo s aparatima. niti kuneš. biće sam štagod krivo protumačija. idem ponovo čitat. stoj mi dobro. podržavam prijedlog zimske šeme

    avatar

    09.02.2007. (11:41)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    Hej, odakle ti to da sam mislila nešto s aparatima? Zato sam i dodala SRETNO! I objasnila zašto je to tako. Ne prijetim nikome. Ipak sam ja samo jedna nježna biljčica (kaktus nije u kategoriji, samo da se zna!). Preveliki su igrači oko mene. A što se kletvi tiče, to mi je stvarno odraz primitivizma i s tim se ne bih ni u ludilu služila. Živio život! I veselje! I mi! Drago mi je da nije bilo loših namjera. To je važno. Aj, Bog! Idem radit.... (mora se i to nekad).

    avatar

    09.02.2007. (12:08)    -   -   -   -  

  • općinarka

    jutros pročitano, ali šta to ima veze. nemoj samo reći da nemaš nijednu škakljivu priču iza sebe. imaše. pa šta to ima veze. nemoj gajiti imidž žene koja ne može pasti. padni. jer sve padamo. nemožeš sad ti biti iznimka. i da se nisi napila? neš ti! viruj mi nisi ništa bolja od nas koje se digod naločemo. pa šta ima veze. a kako je žile pristojan. žile, javi mi se na drugi kat.

    avatar

    09.02.2007. (16:46)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    Vidi Drage i Svage na treningu :) Bit će to spektakularna utakmica, samo se bojim kiše...

    avatar

    09.02.2007. (17:51)    -   -   -   -  

  • Nesvrstani

    Najviše volin "aliena" ispo peke s kumpirima. Eto vam prijedlog za treće poluvrime ;)

    avatar

    09.02.2007. (18:17)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    Halo Doogish, da znaš samo na šta sve se naleti kad lutaš po "gradu koji se boji zalaska sunca". A dobrim dijelom i znaš. Zamisli te peke kad bi Pato uspio?! , već su mi preporučili da napišem knjigu po mogućnosti za djecu. Moš' mislit kakva bi se generacija odgojila? Toliki rizik ipak ne mogu snosit. Općinarko, bilo bi fer da se Žile najprije javi meni (ha, ha). A što se pića tiče, nije to važno. Samo meni bi se više brojilo. Da sam bolja od drugih već bi to netko primijetio. Ovako, sitni prosjek, i to je to. SOIA, nastojat ćemo ujutro rezervirat dvoranu kraj osnovne škole u centru. Ako ne, igramo drugu subotu. Nesvrstani, ako je oko nečega i bilo problema, oko večere nije. Ali prijedlozi nikad nisu na odmet. Tnx!

    avatar

    09.02.2007. (21:02)    -   -   -   -  

  • Megaforce

    Opet lignjolovci... ajme

    avatar

    09.02.2007. (23:15)    -   -   -   -  

  • borut

    i tako dobih jos jedno izvijesce. Skupljaj ti materiale, jednom ces ih mozda i staviti u korice zajedno sa komentarima. Pogotovo ovima izmecu tebe i Zile. Najljepse je kad se nesporazumi razjasne i svak u tome nesto nauci.

    avatar

    11.02.2007. (11:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...