Komentari

bluf.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • *stellari*

    Ej....Dobar post. I ja često promatram ljude na ulici i u autobusu....Svako nosi neku svoju priču.pozdrav

    avatar

    02.02.2007. (16:23)    -   -   -   -  

  • Kao da je važno...

    jako lijepo,zaista.samo ako malo pogledamo oko sebe shvatimo da zivot pise bezbroj prica,sto nasih sto tudih,i svaka je jednako zanimljiva,vrijedna,posebna...Tko zna kakva bi bila tvoja... tko zna kakva bi bila moja...Ja sam jednom promatrala ljude dok sam sjedila ispred jednog supermarketa u autu,a oni me nisu ni vidjeli.Svasta se moze otkriti po izrazu lica tih ljudi..razne brige,nemiri,veselja...Jako zanimljivo!

    avatar

    02.02.2007. (16:52)    -   -   -   -  

  • Santea

    Često sam znala promatrati ljude i uvuči se u njihove kože.Divno je promatrati lica i izmišljati njihove priče.Pozdrav draga velika i kisa ogromna:)

    avatar

    02.02.2007. (21:19)    -   -   -   -  

  • rU

    baš si me podsjetila, draga brunhilda, na onaj most u jednom europskom gradu na kojem redaju se ljudske figure ... od zametka do pogrbljenog starca.
    sutra će tinejdžeri navući francuske kape, a beba iz trbuha one trudnice zauzet će novonaučenu pozu lažne šarmerske sigurnosti.
    samo će vješto i ljudima sklono oko, drage nam spisateljice, i dalje zaiteresirano promatrati, čitati i pisati ljudske priče.

    uživala sam u ovoj tvojoj.

    avatar

    02.02.2007. (23:25)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    hehe mnogo puta se i ja to pitam :))

    avatar

    03.02.2007. (00:12)    -   -   -   -  

  • svaasta.

    oooh,sjajna opservacija...bas sam uzivao citajuci
    vidis,toliko se bogatstva nalazi u svakodnevnom zivotu...super
    pozz

    avatar

    03.02.2007. (10:04)    -   -   -   -  

  • Santea

    Znaš da ne bih mogla otići tek tako bez pozdrava i ne javiti se tebi i nekolicini dragih mi blogera.Možda se ne znamo za zbilja,ali kao i da jesmo eto tako vas ja doživljavam:)Pusam

    avatar

    03.02.2007. (14:06)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Ja bih se u sebi naljutila zbog tamnih naočala i okrenula ti leđa. ;)))) Vidiš kako sitnice mogu onemogućiti komunikaciju među ljudima u stvarnosti. I ja promatram ljude oko sebe. Ako im ne vidim oči, apstrahiram ih. Naravno, ne smeta mi kad poznanici nose tamne naočale, ili kad ih netko nakon upoznavanja i rukovanja bez njih ponovo natakne na nos, znam da mnogi ne mogu živjeti bez njih. Ja ih nikad nisam nosila, čak ni dok sam nosila leće zbog kratkovidnosti, volim vidjeti svijet oko sebe onakvim kakav jest. Zamisli dugu kroz tamne naočale... Nemoj, molim te, ovo slučajno shvatiti kao kritiku, osim toga sviđa mi se jako tvoj opis ljudi koje si vidjela - kao da ih vidim pred sobom, čak sam i autobus zamislila. Pozdrav! :))))

    avatar

    03.02.2007. (16:32)    -   -   -   -  

  • misko

    Pa napiši priču: sasvim si dobro započela...
    Dobru večer ti želim!

    avatar

    03.02.2007. (18:43)    -   -   -   -  

  • smuki

    „vidi ju..misli da je kul jer sjedi na zadnjem sjedalu i nosi sunčane naočale :D“

    avatar

    04.02.2007. (13:49)    -   -   -   -  

  • cantabile

    e pa sada, cuj dok si ti to promarala iz svoje perspektive tko zna tko je stvorio pricu o tebi, mozda bas onaj za koga bi i najmanje sumnjala u busu... No to su samo predpostavke i nabacivanja i slijepa zakljucivanja za druge, konkretno putnika u autobusu. Sve vidis/mo ali nista ne vidimo, svatko od njih nosi svoju istinu koju mi neznamo, mi vidimo samo privid na temelju cega zakljucujemo... Malo smisno ali istinito... kada malo pogledas koliko puta pa kao i ovaj tvoj put smo u sebi komentirali neciji postupak, drzanje itd. pa zakljucili kakav je a u biti nemamo pojma tko je ta osoba zasto to tako cini itd. No, zanimljivo si ti iznila ovo tvoje promatranje i stvaranje price na temelju tvog promatranja. Svi mi imamo svoju istinitu pricu koja se nalazi u nama a puno pricica oko nas... nadam se da nisam pretijerala i da me razumijes... Lipi ti pozdrav...:):):)

    avatar

    04.02.2007. (14:28)    -   -   -   -  

  • Irida

    dobar dar zapažanja i zavidna mašta, jer sumnjam da si sa zadnjeg sjedišta mogla i čuti sve te razgovore...

    avatar

    05.02.2007. (17:21)    -   -   -   -  

  • Aries

    super. puno lijepih pozdrava

    avatar

    05.02.2007. (18:33)    -   -   -   -  

  • milka s lješnjakom

    i ja isto volim promatrat ljude i razmišljat čime se inače bave i kakvi su inače...zna se stvorit lijepa priča..eto ti si baš pokazala kako zanimljiva može biti...pusa

    avatar

    05.02.2007. (19:36)    -   -   -   -  

  • filozofije jednog leptira

    hehe ja isto volim promatrati ljude pa pogadati tko je sta i sta ga muci...to mi je jedna od boljih igara na putu do faksa a nemam mp3

    avatar

    05.02.2007. (22:39)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Upravo takovu priču koju si nama ponudila...priču promatrača što na toliko jednostavan ali šarmantan način snima uokolo njih u zrcalu sebe.Samo još da si sebe opisala od glave do pete i dali si podbočila rukom glavu,imala prekrižene noge ili se udobno zavalila u sjedalo busa.
    Lijepo si otkala tu vožnju u društvu -NJIH!Osmijeh ti ostavljam!

    avatar

    06.02.2007. (09:59)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    samo pozdrav.........................

    avatar

    06.02.2007. (10:07)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    strka i jurnjava svaki dan i kroz zivot samo letimo. kad ovako zastanemo, i pocnemo promatrati oko sebe....pocnemo ponovno primjecivati razlicite ljude i promatrati kako su zanimljivi.....mada se ponekad cine obicni

    avatar

    06.02.2007. (12:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...