Komentari

vstsi.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • as

    pa hebotte kad ce se ovo vise rijesiti .. koji je ovo vrag s ovom skolom.. čujen i nešto da će se ukinuti! ima li tu istine?

    avatar

    27.01.2007. (13:42)    -   -   -   -  

  • bitka

    sta da ti kažem treba samo kap da se čaša prelije...

    avatar

    27.01.2007. (15:37)    -   -   -   -  

  • ja

    a ko šljivi nas brucoše...ne znamo ni ko pije a kamoli ko plaća...zatvorite ovo i poštedite nas muke...jedan dan ide prof. čićin šain, drugi dan perkov,pa lambašinica,a za njon i radićka, pa kolko čujen i neki sa viših godina...svi nešto govore niko ništa ne poduzima...mi imamo još vrimena, a stariji studenti su vidim, izgubili živce,kako i neće kad mlate suvu slamu. ne krivim profesore, divim im se,a divin se studentima viših godina na živcima,jer mi smo ih već izgubili...neman šta za reći, osin molbe da nam se kaže istina i da odlučimo (dok još nije kasno) di provesti sljedeće 4 godine školovanja!!

    avatar

    27.01.2007. (17:11)    -   -   -   -  

  • studentica

    znadete li da ispit položen kod žilicke ne vrijedi i da ćemo ga morati polagati ponovo?
    ko se ima pravo igrati s mojim ispitima i studijem?
    zašto netko to radi?
    može li privremeni dekan to odgovoriti?

    avatar

    27.01.2007. (17:28)    -   -   -   -  

  • šibenčanka

    Naravno da tvoj ispit položen kod Žilićke ne vrijedi. To je barem jasno.

    avatar

    27.01.2007. (17:29)    -   -   -   -  

  • studentica

    ako je to točno tražim od dekana da joj zabrani ispitivati studente. ODMAH I SADA

    avatar

    27.01.2007. (17:32)    -   -   -   -  

  • Bašić I.

    A da to zatražiš kod dekana???

    avatar

    27.01.2007. (17:34)    -   -   -   -  

  • šibenčanka

    Baš!

    avatar

    27.01.2007. (17:34)    -   -   -   -  

  • Budi(ša)čičak

    Kolege pazimo se. otklanjamo se od ključnog problema.. Bitka protiv Gardijana opravdana jer je on stvarno smeće kako rečew kolega. Ali znajte da je sve počelo s dolaskom privremenog. i kad mu je Dobre pokazao zube odmah je usljedio otkaz. Točno je da se nastavnici povlače i imamo pravo kazati im ovo što je rečeno. Oportuniraju i predali su se jer se boje za egzistenciju a oni koji mogu odlaze. Upitajte ih podržavaju li oni privremenog Radačića kad ništa ne poduzimaju. Međutim nastavnici ne mogu poduzimati žestoke akcije kao što možemo mi. Neće nam svjeće pomoći. A jesmoli mirekli našim ćaćama i materama što nam se radi i što su oni rekli. Nema nam spasa dok ne padne privremeni a onda je i Gardijan nula, Ali ima nula još svi znamo koji su to uljezi šute i ne javljaju se ali vrebaju iz prikrajka. Gardijan pa Gardijan. A Radačić a I.P. a Z.P. a O.C. a N.Kl.a SVI U GRADU I ŽUPANIJI I SVI U POLITICI !!! Dok mi vodimo borbu s Gardijanom Radačić je sve jači i misli ostati dovjeka jer više ne oide u institut gdje je radio. Možda su mu tamo i dali nogu pa sad misli uništiti turizam i osnovati kozna što. A možda će ga ako ode nasljeditZ.P. isti ka i on pa ćemo svi u poštare i policjote a turizam ciao! Zato dok budemo samo palili svjeće osvjetljavamo put privremenom da uporno nastavi sigurnim putem. Treba ugasiti svjetlo i u mraku srediti one koji ne zaslužuju svjetlo. Što sve radimo anitko u županiji ni gradski ništa. dignimo grad naq noge ne dolazimo na faks nego svaki dan u gradski kod kneginje i pauka pa nek se vidi kosmoištosmo a vako u školi oko škole a on nam se smije i za novine kaže da o svjećama nema pojma i da nezna zašto smo palili svjeće. sjetimo se što su i kako readili Budiša Čičak i ostali. Ni dsržave se nisu bojali a mi palimo svjeće. Mi smokukavice kojima ima pravo prkositi privremeni privremenog i privremeni za stalno. Evo što mi piše kolega iz Mostara.

    Ustanak!
    Šta našem čovjeku treba? Da ima ono malo živeži i miruje k’o svinjče u toru četvrtog kruga pakla po Danteu ili džehennema, kako ko voli. Zbunjeni smo. I previše.
    Studenti jesu, i moraju biti ona bliska budućnost koju će oblikovati. Ako se nastavi odvijati sadašnja ˝boli me briga, ili ako imam stav, onda sam ekstrem˝ politika, naši fakulteti će postati kronična kolijevka loše budućnosti, ma koliko studentski zbor brucošijada i pijanki organizirao. ˝Kruha i igara˝ kako bi masa pomislila da je to dobar studentski život i ne pomislila da može biti drugačije, te režala ili onako lijeno zijevala /˝ko će…˝/ kad se pomene fraza ˝zalaganje˝. Zasada ovoliko! A naši dragi studenti, šute. Vodstvo studentskog zbora pominje sve te silne pokušaje, koji očigledno nisu imali nikakva učinka. Nesposobnost je jedna od osnovnih mana našeg čovjeka. Rješenje? Jan Palah se spalio, onaj kineski student s tv-a, stao pred tenk, a mi čekamo… Godota, šta li…

    avatar

    27.01.2007. (17:45)    -   -   -   -  

  • informatichar II. year

    Koji je ispit kod žilicke?

    avatar

    27.01.2007. (18:08)    -   -   -   -  

  • x

    Slažem se s kolegom Budi(šom). Svaka čast. Slobodna interpretacija: ljudi, grupa se sastoji od pojedinaca. Ti koji čitaš ovo ovaj tren si pojedinac i ako ti kao pojedinac pokažeš da čvrstvo stojiš za sebe i budeš to pokazao, dobit ćemo grupu pojedinaca koju nitko neće moći srušit. I dobit ćeš ono što tražiš, samo ako uzmeš svoj život u svoje ruke i otvaraju ti sve vrata tko zna kakvih mogućnosti..
    Bilo bi vrime da kao osoba dobiješ svoje stavove, osjetiš da napokon počinješ odrastati i da uđeš u svijet kad se uloge mijenjaju. Da više ne budeš onaj kojeg jeb. već da budeš onaj koji jeb..
    Pozdrav

    avatar

    28.01.2007. (16:29)    -   -   -   -  

  • Mušketir

    @ Budi(ša)čičak & x

    Zašto se onda niste organizirali i smislili nešto konstruktivno? Mi smo radili i još radimo onako kako smo smatrali da je najispravnije. Piskaranje po blogu nije djelovanje. Nije mi namjera nikoga vrijeđati, samo komentiram.

    avatar

    28.01.2007. (18:39)    -   -   -   -  

  • studentica I

    Bilo bi dobro kada bi nas nasi predstavnici pozvali da sutra prisustvujemo sastanku Privremenog dekana s našim profesorima i zatražimo ostavku privremenog dekana zbog svega što je napravio na NAŠEM Veleučilištu te iznevjerio povjerenje ministra koji ga je imenovao. Pomozimo profesorima da zadrže svoje dostojanstvo i da ne napuste Veleučilište.

    Ili Privremeni Marko ili profesori, donesimo odluku!

    avatar

    28.01.2007. (19:29)    -   -   -   -  

  • prom

    Kao što se vidi, blog nije samo za studente. Svako djelovanje je djelovanje. I nekakav prilog je bolji nego nikakav. Drugima je izgleda teško i iznijeti svoje mišljenje a nisu ni svijesni da gdje god izneseno mišljenje ima makar šansu da dopre do negdje i nekog nego ono što nije uopće izneseno

    avatar

    28.01.2007. (20:41)    -   -   -   -  

  • M.L.

    da smo svi barem malo gluplji pa tak i hrabriji, možda bi i bilo nešto od nas..

    avatar

    28.01.2007. (20:44)    -   -   -   -  

  • upitnik II

    "studentica I" izvrsno razmišlja! Bravo! Ne smijete dozvoliti ono što je vašem egzekutoru glavni cilj (u svrhu vlastitog opstanka): da posvađa međusobno svoje žrtve (studente i profesore).

    avatar

    28.01.2007. (21:39)    -   -   -   -  

  • informatichar II. year

    Koji je ispit je bio kod žilicke?

    avatar

    28.01.2007. (21:50)    -   -   -   -  

  • Ivan Matošin

    Samo opaska na komentar sa prethodnog posta:
    "A O 4 STUDENTICE", molio bih te da ne pišeš o stvarima o kojima nemaš pojma!

    avatar

    28.01.2007. (22:49)    -   -   -   -  

  • cirkus

    Kako je vrijeme o maškara trebamo ključeve studenske udruge predati privremenom caru. Kako je od Veleučilišta napravio cirkus, sigurno će nastaviti i uspješno voditi maskenbal studenata.

    Svi smo za privremenog cara i njegovog ostavljenog privremenog car-Grdijana.

    Morate se složiti, odvajkada u Šibeniku nije bilo boljeg cirkusa.

    avatar

    29.01.2007. (00:42)    -   -   -   -  

  • malena

    Ajmo se mi ekipa organizirati, pa lipo umisto privremenog cara, stavimo mi lipo prof.čovu na njegovo misto, a šta jest jest, barem čovo naš čovik, iz našeg mista i svaka mu mista ima. Ajmo sada ko glasa za moj prijedlog? Ko je za čovu? Kaže "car" zakon je zakon, a ja kažem "čovo je zakon". Ajmo glasaj narode

    avatar

    29.01.2007. (04:09)    -   -   -   -  

  • bivsi musketir

    Bitno je da su svi naši problemi uključujući Gardijana sazeti u jednom čovjeku koji z.... sluzbeno 1500 realno 600-800 ljudi, mislim da su svi problemi u jednoj cinjenici, a to je da ne postoji volja barem trećine studenata da stane pred fax i ne mice se dok vodstvo i oni koji odlucuju ne popusti i da je to smjer kojim treba ici sirenje i osvjescivanje studenata do potrebne mase, a ta masa bi trebala stvoriti atmosferu za promjene i tad ce sve ici glatko

    avatar

    29.01.2007. (09:59)    -   -   -   -  

  • Mama

    Može li mi neko reć ko uopće održava onu nazovi web stranicu Gardijanovog velemučilišta (zaletih se pa htjedoh napisat našeg, ali oh kako se prevarih...), na kojoj nema ni broja telefona velemučilišta ni bilo kakvih podataka (iako ih je nekad bilo), a ispitni rokovi razlikuju se na rasporedu ispita i na studomatu. Kakva škola, takva i stranica...

    avatar

    29.01.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  • bivsi musketir

    NAJNOVIJE PRIVREMENI PRODEKAN Petar Gardijan je SMJENJEEEEEEEEEEEN

    POGLEDAJTE NA STRANICU FAKSA ODJEL MENADŽMENT!!!!!!!!!!!!!!!1

    avatar

    29.01.2007. (20:02)    -   -   -   -  

  • Vlatka

    prof. Mikulić je novi voditelj studija menadžmenta. Koliko sam cula.

    avatar

    29.01.2007. (20:06)    -   -   -   -  

  • bivsi musketir

    SASTANAK SUTRA U 12 U DVORANI A BIVSI SOLARIS

    avatar

    29.01.2007. (20:06)    -   -   -   -  

učitavam...