Komentari

madeinholland.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • semiotika

    Ti snovi su katkad tako izbezumljujuće stvarni. I onda kad se probudiš, prati te (bar mene) onaj podvojeni osjećaj ugode i neugode, kao, lijepo je vratiti tako neke trenutke, a opet izluđuje činjenica da ih nisi doista vratio, tako nekako...Uglavnom, zanimljiv san.
    Pozdrav :)

    avatar

    27.01.2007. (11:56)    -   -   -   -  

  • Made in Holland

    e bas tako semiotika, bas tako...

    avatar

    27.01.2007. (12:10)    -   -   -   -  

  • Lelin zivot

    Kao prvo hvala ti na posjeti. Jos nikada mi niko nije rekao da sam nacionalista ili nedaj boze rasista. Voljela bi da mi objasnis po cemu je moj post takav. NIje mi se bas dopalo da si Dijanu tako na mom blogu uputio psihologu. Ako si njoj nesto htio reci uradi to na neki drugi nacin. Voljela bi kada bi se javio i obrazlozio svoj komentar. Pozdrav od Lele.

    avatar

    04.06.2007. (22:34)    -   -   -   -  

  • Lelin zivot

    Hajde recimo da sam supljoglava plavusa pa mi ti podvuci ili citraj sta je u mom postu nacionalisticko.?

    avatar

    10.06.2007. (17:34)    -   -   -   -  

  • Lelin zivot

    Ok razumjela sam. i jos jednom ti kazem da mi nije bila namjera nikoga vrjedjati. Bemti ja u plocu a ti u klin. Slusaj mene je rat fakat unistio. Majke mi nikada ne mogu zaboraviti kako su nam govorili da idemo u Tursku kao da mi imamo nesto s a tim. kako sam ja turkinja. Ja sam Bosanka isto kao i ostali koji su tu rodjeni i bas nista nemam sa turskom. Prije dvije godine su mi u skoli kod malene dali pismo na Turskom jeziku. Ne znam zasto su mislili da mi imamo nesto sa Turcima, ali eto desilo se. Sljedeci dan sam vratila uciteljici pismo i rekla joj da to da nekome drugom ko to razumije. Popizdila sam. Poslije su se oni meni izvinjavali. Ma daj mi pismo na holandskom jeziku, mi zivimo tu i hvala bogu govorim i razumijem taj jezik. Poslije toga sam sjela i razmisljala sto to meni smeta. Eto smeta mi sto me i u mom gradu proglasise turkinjom i u mojoj Bosni proglasise me strancem. Mi smo bili nepozeljni odjedamput ne postojeci. ZA MENE SU BOSANCI I HERCEGOVCI SVI ONI KOJI SU U BIH RODJENI.NEMA VEZE KOJE SU RELIGIJE. ONI SU ONI KOJI JE VOLE I SMATRAJU NJU SVOJOM DOMOVINOM, ONI KOJI JE BRANE DIVE JOJ SE I PONOSNI SU NA NJENU BASTINU. UOPSTE NIJE BITNO KAKO SE ZOVU, GDJE SU I STA RADE. Nadam se da ces me sada dobro

    avatar

    10.06.2007. (23:22)    -   -   -   -  

  • Lelin zivot

    shvatiti i jos jednom izvini ako sam te uvrjedila. Majke mi moje nije mi bila namjera. Slusaj rane su jos svjeze i asocijacija sa ta tri prsta je trenutno takva. Mozda ce mi za koju godinu biti samo sveto trojstvo. I ja ne volim nikakve ekstremiste. I sve sto je puno nije dobro. Sto se Vehabija tice i ostalih koje si nabrojao zalosno je samo da jos uvjek ima puno onih koji ce iza njih stati. To je to. Ne smije se zaboraviti sta je bilo ali treba ici dalje i paziti da se zlo nikada ne ponovi. Hvala ti nadam se da cemo i ubuduce moci razgovarati. Pozdrav od Lele.

    avatar

    10.06.2007. (23:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...