Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Berini dnevnici

    Klap Klap, jedan od spomenutih je trebao biti maknut kada je zaposlio osobu bez sigurnosne provjere, ostalih afera ne bi ni bilo.

    A od kada se osoba nad kojom se vrši provjera kontaktira o provođenju iste ?

    P.P.

    avatar

    27.01.2007. (11:32)    -   -   -   -  

  • Rheumon

    meni se sve cini da je dijete moralo uciti fausta napamet pa se zbunilo kod one "dvije duse stanuju u mojim prsima - pa koju plate vise" i nazvalo nekog tuduma za pjesnistvo. i eto ti belaja.

    avatar

    27.01.2007. (11:43)    -   -   -   -  

  • Opet nadimak ? Nemam ga !

    Clanak iz VL od 26.01. (A.Malenica) opet samo pokazuje da ni novinari, ni provjeravani, ni operativci, ni rukovoditelj SOA, ni politicari, ni razno-razne udruge nemaju pojma o poslu o kojem pricaju, odnosno kojim se (neki) bave ! I nije problem u nabrojenima sto nemaju pojma, nego je problem sto to ni Tomislavi ne znaju !!!

    avatar

    27.01.2007. (13:59)    -   -   -   -  

  • NF

    opa, pišeš i o drktorima filozofije ;)

    avatar

    27.01.2007. (14:13)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @NF, pa tip nema ni dana radnog staža. Kakvo mu je znanje njemačkog?

    avatar

    27.01.2007. (14:49)    -   -   -   -  

  • Kemoterapija

    Da mi je samo znati kakve je škole završio mali Bosanac? Morti mu je stručna škola Tatin sin. A babo je, pak, inače poznat po brojnim budalaštinama tipa Mudrac s madraca. Inače, tatek je stručnjak za jednog bosanskoga pjesnika, a sinek je čini se doktrirao na predmetu telefonski bahatolog.

    avatar

    27.01.2007. (17:31)    -   -   -   -  

  • comment

    Mišljenja su podijeljena je li Kovačević junior o toj akciji obavijestio Tomislava Karamarka i dobio njegov blagoslov, što bi značilo da stvarnu odgovornost snosi šef SOA-e, a ne podređeni operativac, ili se je sve odvijalo mimo glavnog špijuna

    Gluposti; pa zar se za provjeru obavještava ravnatelja?

    avatar

    30.01.2007. (19:36)    -   -   -   -  

  • STITONOSA1958

    ČETVRTA KAZNENA PRIJAVA PROTIV KRISTINE GRČIĆ
    ponedjeljak, 17.01.2011.

    PRIJETNJE I UVREDE

    KAZNENA PRIJAVA

    Dana 31. prosinca 2010., u prijepodnevnim satima oko 1o,14 sati nalazio sam se u mjenjačnici "Shilton" vlasništvo Zavelim d.o.o. u Ulici Petra Zrinskog 3 u Bjelovaru radi kupovine deviznih sredstva.

    Kada sam plaćao devize, za koje vrijeme se u mjenjačnici nalazilo troje meni nepoznatih ljudi, s obzirom da sam čuo kako je netko otvorio vrata i ušao unutra, pogledao sam sa strane i uočio Kristinu Grčić koju inače znam iz viđenja, a koja mi se bez ikakvog razloga i povoda, povišenim tonom obratila riječima : "što je seljačino? Imaš li ti ikakvih problema? Još jedamput napiši nešto o meni i mojoj mami, zgazit ću te autom na cesti!"

    Ja sam u čudu prokomentirao : "Što je ovoj ženi?". Iako sam bio jako neugodno iznenađen i zatečen ništa nisam poduzimao već sam izašao van. Kada sam došao do svog automobila parkiranog ispred mjenjačnice, ponovo mi je doviknula : "Zgazit ću te autom!" te se s djevojkom, koja je cijelo vrijeme bila s njom u društvu, udaljila i više me nije napadala.

    Da se sve zbivalo na način kako sam to opisao može potvrditi gospođa koja je predmetne zgode radila u mjenjačnici, a osim toga cijeli događaj snimljen je nadzornom kamerom mjenjačnice, pa predlažem da se snimka nadzorne kamere izuzme jer može poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku.

    Smatram da je Kristina Grčić svojim postupanjem predmetne zgode počinila kazneno djelo prijetnje iz članka 129. stavka 2. Kaznenog zakona na moju štetu te stoga predlažem da se protiv nje pokrene kazneni postupak.

    3.siječnja 2011.
    u 14,00 sati
    Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru

    Potpisuje:
    Branko Stojković

    avatar

    17.01.2011. (15:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...