Komentari

brankov.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • *::::* Brookita *::::*

    pola stvari ne razumijem...mislim riječi ali eto...iz kontexta neš kužim...ma zakaj vam je svima stalo do kolača joj.......ako će svi muškarci gleat ja se nikada neću udati....jebote...!!!!

    ajd da prokomentarišem.....fora dizajn...rekoh da ne razumijem neke stvari...i sviđa mi se kaj je kratko ne ko dugo i nakrcano ko Afrika.....pišemo se...??!! pussssssssssa

    avatar

    26.01.2007. (00:45)    -   -   -   -  

  • ive

    Brankic ja mislim da ti pises koje kakve konfuzije i bedastoce. Ovo kaj si sad napisal tj. natilkal ni ja nikaj ne razmem. pocel si z brda z dola......kaj mislis da ti ja bom sad odgonetnol kaj si si ti mislil.....bormes nebom. Znas kaj i mene se sakojacke zgodovstine dogadajo al mi neje ni na kraj pameti da to pocnem pisati i bileziti.......nego znas kaj? daj ti nam lepo brankic napisi nekakvo pesmico da mi vidima jer ti to znas.....ajde ako se ufas i ako imas cas. Eto toliko bodi pozdravlen.......

    avatar

    26.01.2007. (03:27)    -   -   -   -  

  • Lj.K.

    Gospon Brankec, fâla na orginâlnom pisajnu i na popularizérajnu Vašě zavičajně podravskě kajkavstině. Rad Vas čitamo i v Turopolu.
    Skrečem Vam i Vašem čitatelem pâžnu na sledeči blog i forum, teri su vu celine ili delomično pisani turopôlsko-vukomeričkom kajkavštinom:
    lovec v kâlne vode
    (lovi i prozivlě gréšne osobe i događajě (i) sa javne sceně)
    turopolski for-um
    (notikavle sě i opčih kajkavskih temi)

    avatar

    26.01.2007. (07:52)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Ja ne znam kaj opče ovi komentiraju ak ne razmu. To sve treba našamarati.
    A kaj se ovoga kratkoga odgovora tiče, nesem ja obična zlevanka! I ti to dobro znaš! Skidaj gače, saču da te jebem! Ovaj, oprosti, malo me zanesli Gospodari.. I ne laži, ja sem tebe čekala pred cirkvom vu Koprivnici, ali ti nesi došel. I čekala sam i čekala z tuliko kuni kaj bi i četiri pive platila! Neje se z menom za zajebavlati. Je normalno da bi te se dekle vu selu štele kad si takof junak. Ja to znam! Ja to znam več ot davnih dana, Brankec. I neverujem da si bil vu mojemu selu jer da si bil ja bi te vidla, prepoznala bi te i znala bi odma koj si i ti i Davorica. I rekli bi mi sigurno ljudi ak ja slučajno nebi vidla, al ja bi te vidla jer sem jako dobro bila otprla oči. A bila sam i vu tvojemu kraju, al te isto nesem spazila nigdi. A gledela sem, jesem. Sakoga čoveka sem pitala jel je Branko ili Brankec i jel pozna Davorico i njegovoga dedo. Al nišče neje bil ti. Nišče neje kak ti. Ouvr end aut.

    avatar

    26.01.2007. (10:32)    -   -   -   -  

  • djevabajna

    sam da ti velim branko ja sam sve razumila! ja uvek sve razumim kaj sam pametna. a zato kaj sam pametna vidim da je između tebe i moje zleve jeden nesporazum. to treba odma razrešit! to vam ja velim!

    avatar

    26.01.2007. (11:13)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    bu drugi put platila pivu:)

    avatar

    26.01.2007. (14:22)    -   -   -   -  

  • spuk

    v pondelek je pijac kak i saki put i eto prilike...držim vam fige da spijete tu podravku več jenput skupa

    avatar

    26.01.2007. (17:13)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Tak je. Dojdi f pondelek sim. Jebemu, delam vjutro. Al dojdi vu školu di delam, bom te prectavila deci kaj bodeš rekel nekaj na našemu jeziku. Oni to vole. Ja im znam i na slovenščini nekad. Pozdrav prijateljski i kušlec tam gde te žegeče.

    avatar

    28.01.2007. (01:55)    -   -   -   -  

  • ana.marija

    dizain ti je super

    avatar

    31.01.2007. (20:41)    -   -   -   -  

  • christian

    jako dobar blog.pozdrav : )

    avatar

    01.02.2007. (00:42)    -   -   -   -  

  • Viktor

    mislim da se ne treba zajebavati vu takovom trenutku i trebate početi s laganim PAN-om če se najdete. na podravku prejdete poklje da bute se več razmeli, vište da se nemrete ni najti

    avatar

    09.02.2007. (14:45)    -   -   -   -  

  • SLAVONAC

    EEEEEEEEEEEJ MAJSTORE....PROŠO MJESEC VELJAČA A TI NI JEDNOG POSTA........ILI JE PIVO DOBRO URODILO U TVOM KRAJU ILI SI SE OŽENIO ILI ŠTO VEĆ........NE MOŽE TO TAKO..........

    avatar

    01.03.2007. (21:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...