Komentari

stormtroopers.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • The Laugh Company

    treba i to nekako izdržati. Samo se ti nedaj i sve će biti dobro. Kad tad ćeš otići sa tog otoka i postati neki urednik vlastite Darth Burek Company koja će izdavati bureke, stripove, priče, majice, vudu-lutke i sva razna marketinška sranja od kojih se zarađuje tako da ćeš svakoga dana moći nekog častiti sa preko 30 pizza! Uživaj i čim prije/kasnije (odaberi opciju koja ti se bolje sviđa) se oporavi! :))

    avatar

    25.01.2007. (14:09)    -   -   -   -  

  • hexen

    izdržat ćeš ti to nekak ne brini, a na ljeto nećeš bit sam, zar ti nećemo malo mi doć u posjet?........plava

    avatar

    25.01.2007. (17:42)    -   -   -   -  

  • Darth Burek Šprženi

    Hmmmm...neznam čini mi se preozbiljno da bi bilo istinito.Ali ako je,heh,čekam.Uglavnom daj neku svoju sliku plava da znam kako izgledaš.Većinom već znam izgled.C'mon...

    avatar

    25.01.2007. (19:08)    -   -   -   -  

  • m4st4

    EVO, DA NE BUDEŠ SJEBAN...OBJAVIO SAM PRVI DIO SIN CITYA!!!

    avatar

    26.01.2007. (07:58)    -   -   -   -  

  • DJ Da Force

    Bit će bolje! Uživaj!

    avatar

    26.01.2007. (10:12)    -   -   -   -  

  • LetShana

    Burek, po ovome što si napisao vidim da stvarno proživljavaš pravu dramu doma i žao mi je...nemoj se previše bedirat, misli na budućnost. Znam da ti se sada čini da su se svi urotili protiv tebe i da se osjećaš kao Pavle sam na svijetu....ali koliko god ti se gadila škola i nastavnici vjeruj mi, škola ti je najvažnija od svega. Potrpi još koju godinu i školuj se za nešto korisno. Ako ne voliš učiti i ići u školu bar završi neki zanat od kojeg ćeš kasnije imati korisi, tj. moći ćeš se zaposliti.
    Kada se jednom osamostališ...ma svih možeš sterati u k....
    I kad god ti je teško i ako imaš potrebu se bar izjadati, slobodno to učini...ako ništa drugo imaš nas...'virtualne prijatelje'....koji u najmanju ruku možemo pružiti koju riječ utjehe ili savjeta.....i slažem se s komentarom TLC...uživaj koliko god možeš....i piši priče i radi što god te veseli, bez obzira što bilo tko na to kaže :)))))))

    avatar

    26.01.2007. (10:32)    -   -   -   -  

  • windows help

    Ej, pozzzz, sorry što me nije bilo dosta vremena, ali počela je nastava pa i nemam baš vremena za blogove... Ali nadam se da me niste zaboravili jer ja vas nisam... pozzzzz

    avatar

    26.01.2007. (11:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...