Komentari

miculin.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • pupak svijeta

    Preporučam da ne analizirate ništa! Evo vam rezultat kratke opsežne konkretne analize: tip je kreten, nimalo drugačiji od hrpe ostalih kretena koji šetaju po Zemlji. Srećom, ta hrpa je još uvijek malo brdašce u odnosu na planinski masiv količine normalnih tipova. Zato zaboravit brdo i okrenut se planini. I to je to. Svak povremeno lupi glavom o zid. Treba ić dalje, a ne sjest ispred zida i pokušavat dokučit zašto je tu.... I to je to. A sad ajdete vanka i bacat mriže...i planinarit!!!! :-)

    avatar

    25.01.2007. (10:51)    -   -   -   -  

  • Suncokreta2

    Dobro pupkica zbori. Mujo je Mujo i takav će ostat.Šta se tu više ima analizirat. Zaključak je donesen, a analiza izvršena. Mandi poručujem nek ide dalje, a Muju nek ostavi da živi sa samim sobom. Pari mi se da mu je to dovoljan križ, za sve prije i sve buduće...

    avatar

    25.01.2007. (11:32)    -   -   -   -  

  • furba

    a ja mislija da će završit ovako- kad rivon prođe šjora Mande nosi žmul bevande...za svoga Muju, naravska stvar...:) jedino šta ja ode vidin je da se Mande privarila u svezi, glede i unatoč Muje, jerbo Mujo je, koliko san ja razumija - tip u vezi, dugoj i sritnoj...i to sa Anđon...Mujo je, po priči, kurbar i kurba o čovika...prvo je tija privarit curu, a onda se uspija škapulat prid iston...e da bi na kraju reka- jesan, pizda san, ali i drugi su pizde...a da se uspija osladit e onda bi naša Mande popizdila o muke...ko da već nije...boga mi, 8 miseci trkat za zajebon o čovika, e to mi nikako ne ide u glavu...neke se stvari ostave di jesu, bez analiziranja u tanane, jerbo samo štetiš sebi...a Mujo toga nije vridan...reci ti Mandi da će se nać neki Suljo ili Haso i da se ne isplati razbijat glavu s tin...i neka se ubuduće mani likova u vezi...pozdrav od furbe...Žuži Jelinek mi nije do kolina :)))

    avatar

    25.01.2007. (19:50)    -   -   -   -  

  • FOR JE!

    draga,evo organizirala sam se samo radi tebe da dodjem do kompica i cirnem u tvoj blog.
    vidim da si se vec snasla i ne ponestaje ti tema za pisanje :)
    prvo trebat ces mi objasnit sta ti znaci to miculin, a sta se tice ove price s Mujom, prvo samo ime mi je previse odvlacilo paznju od price jer me posjeca na jednog mog Muju, al prica ipak nije ista.
    Al svaki Mujo nadje svoju Fatu, sva sreca da tvoja prija to nije.
    Veliku ti pusu saljem, rado cu te citat kad budem imala prilike.
    Nisam znala koji nadimak da stavim da me skontas, ali mislim da ti je sve jasno :)
    FOR JE!

    avatar

    25.01.2007. (20:37)    -   -   -   -  

  • delnice

    paz' vamo: iz iskustva, kad te neko zajebe, ili ga poslat u 563 pizde materine ili to totalno odjebat i zaboravit da je ikad bilo u životu. tako da to šta je manda išla posli nešto komunicirat..0 bodova! tako da skratite analizu odma..i velika pouka:ako je neko u dugoj vezi i zašara sa strane, druga strana će UVIK ostat povriđena i tu nema kruva. kraj rasprave.
    a za manje sekonde blog, piše u linkovima, odma sa live strane, prvi je među blogovima, ne moš ga falit..

    avatar

    25.01.2007. (23:26)    -   -   -   -  

  • A

    ala koji post citala san ga 3 godine ;) ...ne komentiran pod linkom...because...nesmi se znat...E...ono iz poruke... =) ...doji malo do mog b-l-o-g-a-cha...znas adresu....tvoj je S-U-P-E-R...!!! ostavi mi kom....nemoj se sokirat kad vidis kakve postove pisen....hahahah....btw: NAPRAVI MSN!!! jeb..... mogla san ti ja jucer..... ajoj aj nea veze.....ciaoooo cujemo se ....pussaa :-*

    avatar

    27.01.2007. (17:46)    -   -   -   -  

  • A

    p.s.: sorry sta san pisala nesto sa crticama izmedu, al mi se*e nesto da nije dozvoljeno slanje spama....grrr...............pussa

    avatar

    27.01.2007. (17:47)    -   -   -   -  

  • lipota zore

    @furba: Ja san se iskidala od smija, Žuži ti nije ni do gležnja, moga bi se i ti itnit pa pisat za novine, samo ne za žutu štampu. Nego, nije da Mande analizira radi Muje, nego ona mora sist i ispričat sve iz početka radi sebe, da bi glasno sa mnon izgovorila ono šta u sebi ionako već zna. To je radi nje same, to je njena točka na i pa možemo krenit dalje... To smo obavile danas popodne tako da je Mujo uša definitly u history.
    Guštiraj:)))))
    P.S. Skužaj šta te pitan, ne moraš reć naravski, ali jesi li kojin ludin slučajen iša u O.Š."Split3"? Jerbo onda bismo mogli bit generacija iz iste skule.

    avatar

    27.01.2007. (21:10)    -   -   -   -  

  • lipota zore

    @suncokretica2: Smijala san ti se na detalj da mu je to dovoljan križ... Baza.
    Pojubac :))))

    avatar

    27.01.2007. (21:11)    -   -   -   -  

  • lipota zore

    @FOR JE! : Definitly mi je sve jasno, znan te ko si. I tebi velika pusa i je, malko san ti se opustila. Ma malo po malo, vrag odnija prišu!
    Guštaj i kiss :))

    avatar

    27.01.2007. (21:15)    -   -   -   -  

  • lipota zore

    @proširene vene: Kontan šta mi oćeš reć, ali Mande je Mande, nismo svi isti. Triba joj to radi nje. Ali sve je riješeno danas popodne, obavile smo sve analize :)))

    avatar

    27.01.2007. (21:18)    -   -   -   -  

  • lipota zore

    @A: Fala na pohvali. Čitat ću i ja tebe sutra jerbo sad neman vrimena, trčen nešto navuć na sebe pa malko vani. A jedva čekan mogu ti reć, valjda se neću šokirat, niko ništa neće znat, ne boj se.
    Pojubac!!! :)))))))))))))

    avatar

    27.01.2007. (21:21)    -   -   -   -  

  • furba

    nemaš šta skužat, naravski da ću odgovorit...iša san na Split3 punih osan godina...najlipši dani života moga...e sad kad se ispostavi da smo bili u iston razredu...:)

    avatar

    28.01.2007. (00:22)    -   -   -   -  

  • dreamkeeper and lost soul

    e...bidna Mande....pa kako uvik naleti na taki komad budale ka ca je Mujo....ca je rekla Suncokreta...njemu je dosta ca je sam sa sobon...to mu je dovoljan kriz u zivotu......insoma dela soma....vidin doli raspravu u komentarin pa cu se zero umisat da skuzate...e,isa san i ja u split 3 u osnovnu...samo mislin da san zero starija generacija...ko zna mozebit da san tebe i furbu ganja odispri skole i kra van sendvice:)))))Pozdravjan i osmjeh ostavjan:)))

    avatar

    28.01.2007. (03:38)    -   -   -   -  

  • delnice

    ovaj, i ja san iša u st3 osnovnu školu, a i studira san u mostaru 1. godinu..

    avatar

    28.01.2007. (11:50)    -   -   -   -  

  • Suncokreta2

    E lipoto, lipoto, sad moraš napisat neki post i o toj famoznoj školi. Prosto me zanima. Ja bi možd mogla znat dreamkeepera, a ti furbu i venu... Možda nas ima još. Onda ćemo nas dvi sve to lipo na kavi razradit. Pa da napravimo nekakvo primenje u blogere, u našoj školi. Jesteli vi uopće primljeni u pionire i omladince?

    avatar

    28.01.2007. (12:18)    -   -   -   -  

  • lipota zore

    @Dreamkeeper: Ma vidi vraga! Šta je svit mali, sad će ispast da smo svi u iston kvartu proveli ditinjstvo! A garant si mi kra sendviće, bidna ja, tada mala i bespomoćna. Možda te Gudić i kaznija koji put radi toga :)))))))) Ma sad me baš sve zanima.
    Guštiraj:))))))

    avatar

    28.01.2007. (16:31)    -   -   -   -  

  • delnice

    ja san ti bia osmaš 98/99, a brucoš 03/04..a na čemu si ti..? mislin, studij..

    avatar

    28.01.2007. (17:00)    -   -   -   -  

  • bosonoga

    heh, na tren mi se učinilo da smo Manda i ja na istog Muju naletile:)

    avatar

    28.01.2007. (22:19)    -   -   -   -  

  • lipota zore

    @Suncokreta: Ma vidi vraga, a? Koliko nas ima. Meni se škola zvala Veljko Vlahović prve dvi godine, čini mi se. I sićan se kad su onoj bisti isprid škole (tamo di su ulazili petaši i naviše) Veljka "odrubili" glavu. Bidna bista! Ja san bila pionir, predzadnja san generacija, onda ima bit da je Furba zadnja, a da Proširene vene nije ni bija pionir (nagađan). Do omladinca nisan dogurala, sistem se raspa.
    @Proširene vene: Ja san bila osmaš ili 94/95 ili 95/96 (mislin ipak ovo drugo) pa san posli malo studirala u Splitu pa san završila u Mostar i bila brucoš 04/05. Malo san zakasnila, ali dobro je. Zadovoljna san na kraju svega. Znači da se nismo mogli ni u Mostaru srest. Ali zamalo!
    Guštiraj:))))

    avatar

    28.01.2007. (22:19)    -   -   -   -  

  • Suncokreta2

    Ajde lipoto, novi post. Znam ja, nekako slutim, da imaš o čemu pisat. Ako ništa i dizalice bi ti mogle bit dobra inspiracija. HAHAHA!:-))))

    avatar

    29.01.2007. (23:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...