Komentari

svid.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • major tom

    politička autonomnost ne uključuje financijsku autonomnost, naročito ne u državama u kojima je ta ista država vlasnik svih sveučilišta!
    kako da riječko sveučilište pokuša biti konkurentno npr. zagrebačkom, kad zapravo imaju istog "direktora", gospodina Primorca!
    Biti konkurentan znači biti bliži političkoj vlasti.
    Gdje je tu neovisnost, Whisky?
    Ti nisi Whisky, ti si Votka.
    Tvoje ideje su moralno totalitarne.
    Kapitalizam je bar pluralistički.

    avatar

    24.01.2007. (17:08)    -   -   -   -  

  • whisky bar

    Od kada je autonom nost jednaka konkurentnosti? Manje vodke dok pišeš.
    Neovisnost sveučilišta znači da je slobodno od utjecaja na utjecaja na program od strane vlasti ili bilo koga drugog. Ako je faks ovisan o donacijama jedne obitelji onda ona malo po malo utječe na njegovo djelovanje.
    Ako baš želiš isfurati kapitalističku propagandu malo pažljivije biraj prim jedbe i usporedbe.
    Moje su ideje totalitarne, a kapitalizam je pluralistički-po čemu? Po tome što je na vlasti onaj tko ima više para za PR, jumbo plakate, korupciju. Ne kužim u čemu je svrha takvog pluralizma, primjerice u SAD imaš tako velik izbor između ČAK DVIJE STRANKE. Jebote, što im aš izbora! S tim da su razlike između stranaka minimalne. A da ne govorim da je kod njih saživio ideal HDZ-ovog glasnogovornika Mačeka da onaj tko nema 50 tisuća eura na banci se ne možđe baviti politikom.
    Ali ponavljam, od kada je konkurentnost jednaka autonomnosti!!!!!!!
    Bez veze.

    avatar

    24.01.2007. (18:10)    -   -   -   -  

  • whisky bar

    Osim toga, kao da je smisao postojanja svih stvari na svijetu novac i kako ga steći, te onda to postaje mjerilo uspješnosti?!
    Ako je tako onda je najbolje organizirati polugodišn je tečajeve umjesto faksa i imat ćemo prave šljakere specijalizirane za usko specijalizirano područje, nesvjesno šire slike događaja, kadar idealan za manipulaciju i uspavano u iluziji da živi u najboljem mogućem demokratskom susatavu, a zapravo živi u oligarhijskom sustavu.

    avatar

    24.01.2007. (18:15)    -   -   -   -  

  • major tom

    naravno da autonomnost nije jednaka konkurentnosti.
    samo mislim da netko kome je politička oligarhija vlasnik nikad ne može biti autonoman, niti znanstveno niti materijalno. najbolji primjer su famozni hrvatski studiji koji su se napajali od blizine oltaru.
    ne pričam uopće o americi, ali kada je već na tapetu, svrati malo do webova stanforda ili yalea ili bilo kojeg faksa. nije amerika samo george bush. budi malo opušteniji. ja pričam samo o kvaliteti, i.....malo te provociram jer cjenim tvoj trud i energiju.
    iskustvo me naučilo da nema općeg dobra za koje se ,čini mi se , zalažeš, pa ovu komunikaciju koristim da propitujem svoje i tvoje vrijednosti.
    eto.

    avatar

    24.01.2007. (18:30)    -   -   -   -  

  • Begaznls

    cross-ceste, te su otkinuti i tiho igra stare sanjke na Jacksey's find refurbished laptops

    avatar

    25.09.2009. (14:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...