Komentari

holyfighter.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • dodir tišine

    Ne želim te obeshrabriti, no sve te dijete su shit, ako ne promijeniš način prehrane cijeli život.Daju fenomenalan rezultat, no teško je održati rezultate kroz dulji niz godina.Zato je možda bolje da revidiraš dijetu na nešto prihvatljivije od 700 cal...može ti stradati imunitet i to gadno.Podržavam te samo nemoj se pretvoriti u anoreksičarku plizzz :)) pusa i love you! :))

    avatar

    24.01.2007. (15:34)    -   -   -   -  

  • dodir tišine

    I fakat su konfuzne dijete, jedni tvrde da se moraju odvajati ugljikohidrati od proteina i iamju dokaze za to, dok drugi kao što sada čitaš zonu, tvrde baš suprotno.Inače ta zona je shit, jer nemaš ovdje sve te kerefeke koji oni preporučuju, niti dovoljno vremena za pripremu svih tih jela.A nemamo ni love da ti kuhar kuha osobno.To je problem sa dijetama...

    avatar

    24.01.2007. (15:36)    -   -   -   -  

  • dodir tišine

    Ali moram ti priznati da si me potaknuo da opet malo porazmislim o prehrani,a i još netko moj nećemo spominjati tko sada mora na dijetu :)) tako da ću mu preporučiti tvoj blog :))i od danas ga stavljam na dijetu (a bome i sebe, nije da mi treba nešto posebno, ali primjetila sam efekt dijete sličan blagim opijatima...barem kod mene)

    avatar

    24.01.2007. (15:39)    -   -   -   -  

  • Holyfighter - vuk samotnjak

    Sjećam se Vještičje salate jedne davne godine, u jednom predivnom gradu. Da, nekad je hrana bila sveta i energizirana, a danas je samo pržena. :o)
    Da, stalno se kritiziram zbog malog kalorijskog unosa.
    Trenutno sam na dijetama (popularnim), ali mislim poraditi na načinu prehrane. Već imam viziju u vezi toga (nije od gladi :o)), problem je što zahtijeva vrijeme. Uostalom sve u životu zahtijeva vrijeme. Treba odrediti prioritete i odlučiti jel bitnije kvalitetno jesti i biti toga svjestan ili je bitnije gledati TV, živjet internet, biti u društvu, pratiti modu, ganjat lovu, aute, ...
    Hrana (kao i zdravlje) je dugoročno ulaganje, a danas je to prilično OUT.
    Zašto biti svjestan hrane i prehrane, kad postoje kuhari koji su stručni i možemo ih platiti i uštediti vrijeme? :o)
    I ponovo ulazim u sukob s mainstreamom. :o)

    avatar

    24.01.2007. (17:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...