Komentari

shegrthlapitj.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Jao, žao mi je zbog bronhitisa, nadam se da će brzo proći. Po logici svega nabrojanoga, nije dobro ni piti antibiotike jer će buduće bakterije u tijelu postati otporne na njih, niti je dobro piti tablete protiv bolova (koje, doduše, pokušavam izbjegavati) jer je svaki lijek otrov u malome i sl. Bullshit :)
    Istina, možeš se zaraziti kada daješ krv i taj rizik, kolikogod malen bio, uvijek postoji. Odluka je na pojedincu. Ja sam isto razmišljala o davanju krvi, ali imam anemiju, tako da...
    Ne znam, ja također ne vjerujemu štošta u RH, ali me to ipak ne paralizira u svakodnevnom životu. Ići kod doktora se jako bojim zbog straha 'da mi nešto ne nađe', iako znam da treba ići i išla bih i išla sam kad sam bila bolesna.
    A kod ljudi općenito mislim da je veliki problem neinformiranost i nedostatak volje za istom, pa se tako i stvaraju predrasude o ovome ili onome. Loše, vrlo loše.
    Zato - daj krv, a dat ću i ja kad mi se željezno stanje organizma popravi ;)

    avatar

    23.01.2007. (12:13)    -   -   -   -  

  • 16

    ej, i ja bi dala u inat, a i ovako naravno. isto dugo razmišljam o davanju krvi ali nisam sigurna jer me isto malo strag zaraze.. za davanje srži sa definitivno, makar sam čula da kod nes nema još dovoljno zainteresiranih kao ni dovoljno sredstava da bi se to ostvarilo.. brat je to morao raditi zbog ne znam čega i tad je bio još jako mali, ali jako boli, navodno.. pusa

    avatar

    23.01.2007. (21:31)    -   -   -   -  

  • luda mala

    ejla...pa di si mi ti nestala?!?!? kad će fotke s koncerta...baš sad slušam neke pjesme od kud idijota...hehe...joooj...oduvijek sam željela davati krv, al problem je što sam anemična...to je malo sjebano, al nadams e da će mi se s vremenom stanje popraviti...ugl, na vađenje krvi često idem zbog redovotih pretraga, i mogu reći da mi to uopće ne smeta...pa da me 500 puta ubodu iglom (čak odjednom), ništa mi ne bi bilo...a anestezija nije niš posebno...ne šteti toliko zdravlju...heh, bolje nek ti daju maricu pa ćeš odmah odletiti u neki 30 svijet....hihi...nisam normalna...vjeruj mi, anestezija je nešto sasvim oke...probala ju više puta i nije uopće smetala...ajd...sad te stvarno moram pozzati...matematika me čeka...ljubim te...bye, bye :)

    avatar

    25.01.2007. (20:00)    -   -   -   -  

  • bosonoga

    i tak sam ja fino napisala veliki komentar i komp mi se zbleso...

    avatar

    28.01.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • 16

    di si segrtice, kako si? javi nam se, pusa

    avatar

    29.01.2007. (17:38)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Nadam se da je sve ok i da si 'samo' u obvezama, pa da te zato nema :)

    avatar

    05.02.2007. (13:59)    -   -   -   -  

  • midori

    moja je popizdila kad sam dopustila da mi uzmu organe ak se nedobog nešto desi, a dala sam i za tu koštanu krv pa nije pričala sa mnom par dana :))) hehehe :)))

    avatar

    09.02.2007. (13:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...