Komentari

rossanna.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Šima

    samo ću ti reći: budi jaka, budi sretna, kreni dalje.... Znam o čemu pričaš, jutros je i kod mene bila ista stvar, probudila sam se sretna, a onda mail i ja sad tužna, sretna, zbunjena, vesela sve u isto vrijeme........ zrela osoba, da, jesam, ali kad nitko ne gleda, još uvijek djevojčica.......

    avatar

    16.01.2007. (10:58)    -   -   -   -  

  • sesrušina

    kako kaže barba Gibo: "ovo mi je škola". Prvo, shvati to kao jednu dobru lekciju za ubuduće a drugo, možda za nekoliko godina budeš doznala zašto je sve moralo baš tako ispasti a ne onako kako si ti htjela. Možda je ovo sad prava stvar jer posli toga čeka nešto (netko?) puuuuno bolji! Glavu gori!

    avatar

    16.01.2007. (13:23)    -   -   -   -  

  • bedasta curica

    Ovo si tako objektivno napisala, tako dobro i u isto vrijeme i sa emocijama i bez njih da jednostavno mogu vjerovati da će s tobom biti baš sve kako treba. :))) Ti si odrasla curica koja zna i razumije neke stvari... Topli pozdrav... :)))))

    avatar

    16.01.2007. (14:45)    -   -   -   -  

  • anspik.

    najljepše je kroz život uz glazbenu podlogu :)

    avatar

    16.01.2007. (18:41)    -   -   -   -  

  • SiZ

    Jbg, uljepsala si mi barem malo ovaj dan, jedan od najgorih dana koji pamtim od rata pa na ovamo...
    Drago mi je sto sam mozda pomalo i ja dao poticaja da se ipak odlucis na korak koji vjerujem vise odgovara onome sto ti jesi nego necemu drugome.
    Uzivaj! I da, lakse sa tim samocascenjem.... :) Ne treba ipak pretjerivati :)

    avatar

    16.01.2007. (20:47)    -   -   -   -  

  • elektrokuhinja

    Ura za ćevape u podne. I ua za mail sa plakanjem! Valjda se to redovno dešava kad treba još malo pa da odboluješ nekoga. zato sam ja ipak i dalje protivnik bilo kakvih kontakata, sms-ova, telefoniranja i sličnog. Clean break što bi englezi rekli. Glavu gore i samo navali na ćevape!

    avatar

    16.01.2007. (22:17)    -   -   -   -  

  • .mao

    Meni je puštena glazba za vrijeme nečega što radim energija za daljnji napredak. Ako se mogu migoljiti dok navlačim čarape i pjevati dok pišem zadaću, sretna sam.
    Baš lijepo.

    avatar

    16.01.2007. (22:56)    -   -   -   -  

  • mandarinica

    draga anna, slazem se da samo ljubav nije dovoljna...
    kako je to moguce, pitam se svaki put iznova, iako shvatam...ponekad su neke stvari jace i jednostavno ne ide. na zalost. drago mi je da si neke stvari razjasnila i da 'mirno' ides dalje.
    meni iskustvo kazuje da pogotovo posle jedne tako duge veze /kakvu sam i ja imala/ prijateljstvo nije /bilo/ moguce. jer ako ljubav i dalje stoji...prijateljstvo ostaje... ali u mislima...ili samo na papiru...poneki mejl za praznike, rodjendane.
    ali verujem da su izuzeci moguci.
    drmni muziku do daske i sa rossom udri do zore :) bice bolje! pusa

    avatar

    16.01.2007. (23:06)    -   -   -   -  

  • aibreann

    naučila si lekciju i sad kreni dalje uzdignute glave, pametnija si i bogatija za još jedno iskustvo...boljelo je, ali ti je i koristilo, a vrijeme liječi sve rane! i nažalost ljubav ponekad nije dovoljna, očito on nije bio onaj pravi, ali naići će već i tvoj princ na bijelom konju, vidjet ćeš. velika pusa, drž' se! ;o)

    avatar

    17.01.2007. (03:30)    -   -   -   -  

  • prorokk

    Muzika je ta koja budi osjećaje i stvara romantiku,pozdrav.

    avatar

    17.01.2007. (08:42)    -   -   -   -  

  • Cry angel, cry....

    Istu stvar sam ja napravila u 9.mj... Puno je lakse bilo....I vrijeme lijeci sve, samo je ponekad sporije.. Ali ne odustaj.. Kissssssss

    avatar

    17.01.2007. (17:52)    -   -   -   -  

  • zvonjava

    drago mi je da si bila dovoljno jaka da to napraviš, da zatvoriš jedno poglavlje svog života kako bi neopterećena mogla krenuti dalje... bravo za tebe!
    pusa

    avatar

    17.01.2007. (18:13)    -   -   -   -  

  • jode

    ma i ja sam imao sličnu situaciju, jednostavno sam morao razjasniti neke stvari..nisam slao mail već sam to obavio face to face i odmah mi je bilo lakše..
    kad dođem u sarajevo, vodiš me na ćevape..:)

    avatar

    17.01.2007. (22:49)    -   -   -   -  

  • rossanna

    Prije svega, HVALA SVIMA na ovako lijepim komentarima, puno mi to znaci :)
    a sad, šime, i ja sam za to da cuvamo djevojcice u sebi...sestrušina, cudno da spominjes Gibu, jer njegov koncert i njegove pjesme su za mene bila prekretnica...bedasta curica, hvala na povjerenju ;)..anspik, slazem se u potpunosti ;)...SIZ, nadam se da je danas bolje nego taj dan? A tacno je da me tvoj komentar dodatno potaknuo na taj korak, ;)...elektrokuhinja, e sad tek mogu reci da je clean break, kad sam rekla svoje, rekla i mislila to sto sam rekla, hehe...stella je.*, ista sam ti ;)...mandarinica, znam ja da ce se i ovo razvuci na cestitke za rodjendan i praznike, ali i to je neka civilizirana komunikacija izmedju dvoje ljudi, bolje od ogorcenosti i ljutnje...Aibreann, lekcija je vjeruj mi naucena ;)...prorokk, da, da...Cry angel, cry, da, vrijeme lijeci sve rane, istinito, samo sto u tom procesu ti treba toliko zivaca i strpljenja, i nije jednostavno, ali prodje definitivno...zvonjava, hvala, upravo sam to i zeljela, krenuti dalje :)...jode, izgleda da svi se jednom, kad tad moramo suociti sa jednim takvim problemom u zivotu...a za cevape, hehe, naravno, mozes racunati na to ;)
    puse, anna

    avatar

    18.01.2007. (08:42)    -   -   -   -  

  • un attimo di pace

    biti prijatelj nekome koga voliš???...samo žene znaju koliko je to teško

    avatar

    19.01.2007. (09:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...