Komentari

lepina.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • relej

    Dobro što si se nablagdan penjo na krov, ali šta ti je palo na amet da pomjeraš antenu.

    avatar

    16.01.2007. (22:23)    -   -   -   -  

  • ston

    Gsn. lepina!
    Da li ste se nekada zapitali, kako i zasto nastaje 'rak' odredjenih organa?
    Mene zanima: odakle ste (rodjenje), gdje danas zivite, sta ste po struci, a sta trenutno radite,kakav tretman (status) imate u drzavi u kojoj zivite (izbjeglica, privremeno boraviste, drzavljanin)? Ja radim u 'Mayo clinic' Rochester, to je najpoznatija bolnica za rak u svijetu u kojoj je lijecen i Franjo Tudjman 2000-dite godine. Od kada i do kada ste bili u ratu i na kojem podrucju? Posto ste bili na susretima (vidjenju) boraca vase postrojbe, da li jos neko ima iste probleme? Koliko godina imate i da li bolujete jos od neke bolesti?

    avatar

    17.01.2007. (00:31)    -   -   -   -  

  • lepina

    za ston

    Da,zapitao sam se puno puta.Prvenstveno,nasljeđe zatim način života plus okoliš, način prehrane.Ja osobno ispunjavam sve uvjete za nastanak raka.Otac mi je umro od raka pluća.Stric je operirao rak debelog crijeva na istom mjestu kao i ja,rađena mu je desna hemikolektomija kao i meni.Nekoliko rođaka je umrlo od različitih tipova raka,jedna rodica od raka srčanog mišića.Osobno mislim da je ovaj rat dao svoj doprinos kao inicijator poticaj nastanku tumora.Rat je omogućio nastajanje genetske greške.To je moje laičko razmišljanje.Osim toga bio sam ranjavan dva putaBio sam višegodišnji pušač,sklon prehrani s malo vlakana,više masna prehrana.Radim kao medicinski tehničar u traumatološkoj bolnici.Godinama sam radio u zoni ijonizirajućeg zračenja.Sada sam se kao i mnogi zdravstveni djelatnici prihvatio alternative.Rođen sam u Bosni i Hercegovini živim i radim u Hrvatskoj kao državljanin u svojoj kući.Ratovao sam u Bosni. Iz moje postrojbe nitko nije obolio od slične bolesti.Rodbina koja je umrla i obolila nije bila na ratištu.

    avatar

    17.01.2007. (09:18)    -   -   -   -  

  • lepina

    Rođen sam 1959g. osim navedenog nisam bolovao ni od kakve druge bolesti,ali u području gdje sam rođen puno ljudi je umrlo od različitih tipova zloćudnih bolesti,osobito nakon rata.Mislim da znam što vas zanima.Područje je veoma zanimljivo za istraživanje,ako ne griješim.

    avatar

    17.01.2007. (09:25)    -   -   -   -  

  • domobran

    Cvrle ovaj znanstvenik je izgleda skužio da si ti fenomen, a mi, mi smo ti svi bolesni, pa to nadeš i sam ali od rođenja.
    Navrati li Crveni brat kod tebe.

    avatar

    17.01.2007. (21:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...