Komentari

veterinarskikutak.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • leagnr

    Strašno...a divan je! Ja sam nedavno našla pred svojim ulazom malog vučjaka starog samo mjesec dana... nakako ga nisam mogla ostaviti, pa sam ga odnijela doma. Znala sam da neće moći ostati kod mene jer ja već imam jednog psa a i živim u stanu. Sva sreća već sljedeči dan sam ga udomila kod jednih ljudi na selu. Puno puta sam rekla sa kad bih imala kuću, ne bi imala samo jednog psa... sigurno nih udomila još kojeg,ali ovako je to nemoguće... :((

    avatar

    13.01.2007. (15:33)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    Naravno da se ne ljutim nego sam beskrajno zahvalna na objavljivanju teksta i slike i iskreno se nadam da će Morales uskoro naći topli dom jer on i sva ta bića što čekaju to zaslužuju. Iako ima još puno tužnih priča i sudbina za koje znam, Moralesova me duboko pogodila isključivo zato što je diskriminiran na osnovu toga što ga potencijalni zainteresirani udomitelji proglašavaju ružnim i "nekomercijalnim" ! Meni je to prestrašno jer pas nije ružan ni najmanje a kad ga pogladite i kad vam se umiljava vidite koliko puno ljubavi leži u njemu, a kada legne u kut tužno vas gleda znajući da ga neće nitko uzeti, srce vam se slama. Hvala od srca još jednom veterinarskom kutku što je objavio ovaj post.

    avatar

    13.01.2007. (18:46)    -   -   -   -  

  • Psi su guba

    Pa ne mogu vjerovat da netko može reći da je Morales ružan a ima tak predivnu facicu. Nadam da će se neka dobra duša javiti i odvesti ga kući.

    avatar

    13.01.2007. (22:17)    -   -   -   -  

  • Millie

    Stvarno je slatki mali Morales.. Meni se ne svidjeju fensi smensi peseki. Vise sam fan tzv. obicnih s ceste.. Ja sam tako nasla svog peseka.. Netko ga je bacil na cestu, a ja sam se zaljubila u njega cim sam ga vidjela i odmah sam ga odnjela doma. Bio je tak mali.. Imao je 3 mjeseca.. Zove se Dodi :) i imam ga vec 9 godina i obozavam ga.. Mozda je majo djukelast, ali meni je najljepsi!!! Pusa Dodiju!! I Moralesu! Nadam se da je nasao svoj dom..

    avatar

    17.02.2007. (22:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...