Komentari

bdsm.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • BJELOVARČAN

  BRANKO STOJKOVIĆ - REKAO SAM JA DA JE FEĐA MEDAK BOLESNIK - ALI MI NITKO NIJE VJEROVAO
  08.09.2010., srijeda
  FEĐA MEDAK ISTUKAO JE DJEVOJČICU
  FEĐA MEDAK JE ISTUKAO DJEVOJČICU - A NJENOM OCU S PALICOM JE RAZBIO GLAVU  SKANDA U BJELOVARU

  Trener istukao najbolju sportašicu Bjelovara

  Najbolju sportašicu Bjelovara Za 2009. Ivanu Kokot (22) nasred ulice išamarao je njezin bivši trener Feđa Medak (32), nositelj crnog pojasa 4. dan

  Mlada tekvondašica u ožujku je nakon šest godina napustila Medakov klub Fox i prešla u Omegu, a zatim je počelo maltretiranje njezinog bivšeg trenera.

  'Nisam mogla izdržati svakodnevni mobing trenera Feđe i zauvijek sam napustila klub, jer je suradnja s trenerom bilo pravo mučenje', izjavila je za Sportske Novosti (08.09.2010.).Ivana Kokot.

  Prema njezinim riječima, nastavila se viđati s mlađim članovima iz kluba Fox što se nije svidjelo Feđi Medaku koji je zaprijetio njezinim prijateljicama da se sastaju s njom, a nju je sačekao na ulici, izvrijeđao i snažno opalio šamar. Nakon što se potužila roditeljima njezin otac Ivan (53) otišao je u klub gdje je došlo do fizičkog obračuna u kojem je njezin roditelj završio razbijene glave i u bolnici.

  Dan kasnije Medak je sačekao i njezinog brata koji nema veze s borilačkim sportom te mu prijetio. Nakon toga je ona odlučila sve prijaviti policiji.

  Policija je obavila obavijesne razgovore i podigla optužne prijedloge protiv Feđe Medaka i Ivana Kokota.

  avatar

  17.09.2010. (22:49)    -   -   -   -  

 • štitko

  ZAR NE VIDITE DA SE (NEPOSTOJNA) HRVATSKA KREČE PREMA KATASTROFI !?

  Rat za Hrvatsku bio je uzaludan

  Ovih dana u hrvatskim medijima slušamo premijerku Jadranku Kosor, kako ona nama govori - o svojoj stranci - o pomlađivanju HDZ-a i rekonstrukciji vladinog kabineta sa ministrima. Mi građani opet slušamo neke "nove fraze" o boljoj budućnosti. Neki dan u Saboru RH, jedan je zastupnik iz svoje klupe povikao - kako je HDZ-e "kriminalna i zločinačka organizacija", koja trebala iči u zatvor Remetinc. Tamo gdje je bio do jučer i njihov ministar gospodarstva Damir Polančec. Hrvatsku svakodnevno natresaju kriminalne afere, jedna afera za drugom. Opet je uhićen (28. rujna 2010.), jedan HDZ-ov visoki dužnosnik Mladen Barišić, koji je bio šef hrvatske Carine uprave.

  20. godina onečišćene Hrvatske od HDZ-a i SDP-a

  Osamdeset posto građana u Hrvatskoj suglasno je s time da 1991. godine desila se je kriminalna "pretvorba i privatizaacija", za koju nitko nije odgovarao. Ono što je i sad najgore i dalje se provodi provatizacija po tom istom kriminalnom obrascu. U ovm mjesecu Rujnu mnogi radnici poduzeća su izgubili svoje zaposlenje, a svoju pravdu traže sad na ulici u prosvjedima. Sve je to sramota za ovo društvo, u kojem vlada totalno bezakonje. Između ostaloga imamo i sramotnu i ništavnu vlas, koja je nesposobna - da što učini za Hrvatski narod.

  Ivo Josipović i Jadranka Kosor u potrazi za spasom Hrvatske

  žalosno je - da Ivo Josipović, predsjenik Republike Hrvatske i premijerka Jadranka Kosor, otkada su se vratili iz posjeta Americi, mi Hrvati još uvijek (ne)znamo - što je bio pravi cilj njihovog putovanja u SAD-e- Smiješno je - kad nama Josipović preprićava - kako je susret između njega i američkog predsjednika Barako Obama, protekao "srdačno, toplo i prisno". Mi građani se s punim pravom pitamo - što su oni mama donesli iz Amerike ? Jesu li napravili kakav dobar posao od kojega će Hrvatska imati neku korist. Ili su se išli tamo samo oni provoditi... Cijela Hrvatska nam "pliva u sotonizmu" protiv kojega se nitko ne bori. Jedna od najopakijih bolesti leži u političkoj i klanskij organiziranoj pljački Hrvatske i njenom zaduživanju.

  Policijska država djelotvorna na suzbijanju svih negativnosti

  Predsjednik Ivo Josipović je 29. rujna 2010., povodom Dana policije i policijskog zaštitnika svetog Mihovila uručio odlikovanja 115-torici djelatnika MUP-a, za časno i uzorno služenej Hrvatskoj domovini, građanskoj zaštiti... Odlikovano je Ravnateljstvo policije s ravnateljom Oliverom Grbićem na čelu sa ministrom Tomislavom Karamarkom. Tom prigodom predsjednik RH Josipović uručio je za postignute rezultate i vrijedan rad visoka državna odličja Red hrvatskog pletera za osobit doprinos i razvitak RH, te Spomenicu domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu primilo je 115 policijskih službenika i službenica.

  U Bjelovaru, 30. rujan 2010.
  HRVATSKI POKRET ŠTIT
  Branko Stojković
  brankostojkovic152@yahoo.com
  095/814-82-90
  C R O A T I A

  ttp://dvadesetgodinaiskoristavanja.blog.hr
  http://lijepaigadnanasa.blog.hr

  avatar

  05.10.2010. (20:09)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...