Komentari

bluf.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • HOMOSEXUAL FEMALE

    Iznenadjena sam i zbilja mi je tesko i povjerovati da bi to sve mogla biti istina. Ukoliko je ipak tako - netko bi trebao preuzeti odgovornost za te stvari i poceti brinuti o onome sto nam prodaju pod "zdrava prehrana".

    avatar

    09.01.2007. (11:58)    -   -   -   -  

  • crescendo

    Hm! Vjerovati liječnicima koje osobno poznajem ili nepoznatoj osobi koja mi je poslala mail. Mlijeko i mliječne proizvode obožavam i ne namjeravam ih se odreći, a salame i paštete nisam neki ljubitelj, tako da mi to i nije neki gubitak. Pozzzz!
    P.S. LGG je zakon!

    avatar

    09.01.2007. (11:59)    -   -   -   -  

  • .Glupacha.koa jede te ledene stapiche.*..^^

    pa uzivaj..i usput..
    nice blog..
    hehe.-.
    aj navrati..
    =)

    avatar

    09.01.2007. (12:04)    -   -   -   -  

  • milka s lješnjakom

    dotični mail sam dobila. pogodi od koga-tebe :) pa ja zbilja ne znam više kome vjerovati, ali znam da ako ćemo tako gledati na sve onda ništa ne bi trebali jesti što kupujemo u trgovinama nego bi se trebali vratit u prošlost, raditi samo za svoj vrt, u njemu uzgajat svoje povrće, imati svoje životinje i onda ću znati što jedem jer smo to samo uzgojili. svaka čast ljudima koji to mogu u svom životu, ali za mene je to utopija! a gledaj to i s druge strane - pa svi moramo kad tad umrijeti, očito nije bitno kako i od čega!
    pusa velika, brunhildica moja

    avatar

    09.01.2007. (16:14)    -   -   -   -  

  • Irida

    i u našim krajevima se nekada stoka timarila između ostalog i predmetom koji se zvao češagija, pretpostavljam da je upravo taj predmet preteča stočnih masažera...
    znamo šta jedemo samo ako smo sami uzgojili svoju hranu...

    avatar

    09.01.2007. (16:43)    -   -   -   -  

  • suncek

    nista strasno.. moglo bi biti i gore :o))) sada znas zakaj zele dokinuti kumice i domace proizvode jer su kao nehigijenski :o)

    avatar

    09.01.2007. (17:55)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Koliko znam, sirevi se rade od mlijeka, ali da se krave svačim kljukaju, to već i mljekari priznaju. Inače, u dosta uputa za prehranu sportaša mlijeko se ne preporuča. Pozdraw

    avatar

    09.01.2007. (22:45)    -   -   -   -  

  • Auroraisini slatkiši

    Na ovo se uvijek zgrozim...ipak,tebi jedan pozdrav...

    avatar

    09.01.2007. (23:29)    -   -   -   -  

  • misko

    Znam da zvuči cinično, ali ne treba vjerovati nikome!
    Kako vjerovati EU, koja je bacila hranu u more, da bi održala cijenu, dok su u Etiopiji istovremeno umirali od gladi?
    Žao mi je, ali moje su povjerenje odavno izgubili, ne vjerujem im apsolutno ništa i ubijeđen sam, kako stvaraju svijet onakav kakav njima, povlaštenima, odgovara, naravno, na račun nas ostalih!
    Odvratno! I nema druge riječi!

    avatar

    10.01.2007. (08:14)    -   -   -   -  

  • Kao da je važno...

    o pa ja vjerujem,zaista!S vecinom sam toga upoznata preko stranice od prijatelja zivotinja pa ako zelis provjeriti pogledaj i tamo cinjenice.Sjecam se jos kad sam u skoli imala predmet "poznavanje robe" pa smo ucili upravo ovo o kobasama - kod nas je dozvoljeno sdtavljati puno manje mesa u kobase,ostalo nabacaju neki skrob,masnocu i vjeruj mi jos kojekakve otpatke,dok u EU moraju staviti znatno vise mesa -zato je i tolika razlika u cijenama. Sto se tice mlijeka,ne moze biti zdravo mlijeko iz mass proizvodnje jer se prema zivotinjama grozno postupa,kljuka ih se sa svacim,daju puno vise mlijeka nego im je to prirodno upravo zbog tih inekcija kojim ih redovito bodu (a ne znam cega sve ne bude u njima),svakako da se stres prenosi u mlijeko,kako i u meso(koje btw do nas dode gotovo trulo -ali zahvaljujuci kemiji,jako lijepog izgleda)... Vegetarijanac sam pa sam barem meso izbjegla,nazalost jedem puno sira i to onog jeftinog i znam da nema veze s mlijekom(pravim mlijekom) jee se to cesto osjeti i po samom okusu-ali nesto moram jesti...
    Mlijeko nisam nikada voljela i nema mlijeko veze s kalcijem.Znas ono,puno mlijeka,zdravi zubi i sl. Ma vraga! Nisam ga nikada pila,a nisam imala niti jedan karijes u zivotu ili nesto slicno! Zubi zdravi skroz! Sto se tice soje,uvijek je i obavezno napomenuto na ambalazi bilo soja ljuskica iii cega kod,da li je GMO ili nije,a uglavnom je u prodaji(barem kod nas) ono sto nije GMO,barem ovdje gdje ja kupujem.Sad nadam se da zaista nije..

    avatar

    10.01.2007. (08:48)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    danas, samo pozdrav...............uf kak je dobra ova klopa..................

    avatar

    10.01.2007. (12:56)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    ništ ne jedem, samo pijem

    avatar

    10.01.2007. (13:10)    -   -   -   -  

  • †Morbid Lady†

    KLIKNI

    avatar

    10.01.2007. (14:53)    -   -   -   -  

  • l`ennemi

    ok prepao me ovaj post....

    mislim da ću na dijetu

    : )

    avatar

    10.01.2007. (18:13)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Mislim da je ovo ipak jako pretjerano... Trebalo bi kupovati provjereno, koliko je to moguće. Sigurni smo samo kad sami uzgajamo i prerađujemo ono što jedemo. Ovo je ipak napisao netko zlonamjeran prema navedeniom tvrtkama, iako u navedenom ima dosta istine - ne bih sad ulazila u detalje. Najbolje da svi postanemo bretarijanci (oni uopće ne jedu) i ne opterećujemo se sitnicama... Pozdrav! :)))))))

    avatar

    10.01.2007. (18:52)    -   -   -   -  

  • milka s lješnjakom

    hahaha...vidim da se mijenja izgled bloga...promjena je dobra!super je, baš mi se sviđa.

    avatar

    10.01.2007. (19:09)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Draga moja ćirnem ja na blog,a i imam zadatak za tebe,pa svrati malo do mene.
    Ne znam što bih ti rekla na ovo;pošto je to moja struka i nagledala sam se u njoj svega ipak...sam tekst nije u cijelosti točan.Djelomično je istina,ali ipak je sve to prenapuhano.Prvo neka ti sam razbor kaže,a vjeruj mi sve nepravilnosti koje se u jednoj firmi dešavajau ne mogu se tek tako pustiti u javnost,a jedna prevoditeljica sigurno neće baratati tim informacijama.Pij mlijeko,zdravo je vjeruj jednom polu-stručnjaku:)))Kisam te puno

    avatar

    10.01.2007. (21:32)    -   -   -   -  

  • rU

    i meni se tekst mjestimično čini neuvjerljivim. no, sigurno je istina da ne znamo baš točno što jedemo. i da u svemu ima sve više "kemije".
    u nekim kulturama ne troše mlijeko - kinezi, na primjer. premda se i to globalizacijom mijenja.
    a ja vjerujem da je zdravo jesti što raznovrsnije, ne biti isključiv.

    avatar

    10.01.2007. (21:55)    -   -   -   -  

  • Otkucaj vjetra

    ...bolje da nisi nikad usla u "tvornicu" koja proizvodi hranu jer vjerojatno bis prestala jesti 95% onoga sto vidjela...vjerovati - sebi...svom instinktu...jesti - ono sto u onom trenutku osjetis...Danas ti je gotovo sva hrana losa - vecinom ti se odluke (i tokovi kupnje)formiraju na marketingu(izgled proizvoda i pakiranje, promocija i tzv. strucni savjeti-gotovo uvijek su aktivno ili pasivno sponzorirani)...

    avatar

    10.01.2007. (22:22)    -   -   -   -  

  • LetShana

    My oh My...što reći na ovo...
    Ova izjava o LGG me skroz šokirala...baš ne mogu vjerovati...
    a ja baš cuclam ko prase te jogurte di piše LGG i pijem mlijeko ko smuk!
    Ma znaš šta...realno gledajući sva hrana na tržištu je doslovno čisto sranje...pa ti je svejedno da li paziš na ovo ili ono jer se sve svodi na isto...mislim da je jedini spas ako si sam uzgajaš nešto na selu, daleko od ceste...pa je to donekle i zdravo.

    avatar

    11.01.2007. (16:48)    -   -   -   -  

  • Festina Lente

    Ne mogu vjerovati i dalje, znala sam da jedemo svakojaka S**NJA ali nekako je drugačije i sve to pročitati...UF!!!!

    avatar

    27.01.2007. (16:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...