Komentari

okice.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • hippy smile

    nisam sigurna da znam o cemu se radi..pretpostavljam nesto..ali mislim da je to totalno u krivu..ali opet drzim da je jer moram na osnovu necega pisati...znamo da su mu greske smrtne..isto tako kao sto znamo da ima drugih ljudi koji cijene te vrline..a posebice tvoju ...iskrenost..znas..ima nas koji se toj tvojoj vrlini divimo i non stop pokusavamo biti takvi..ali to je urodjeno..mislim...ma da napises nesto finally i kanes se njega mada vec jesi...ja sam probala...pa svaki redak na papiru malo popravi odnos...ma muski...grrr.....bleee...sta ce nam..osim onih nekih....ma hajd...jel tio znas da je nama tek14,15..a jos 10godina skole...pffffffffffffffff.aj bit ce njih .....aj draga..imas kod mene mali komentar..read..volim te puuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnooooooooooo....

    avatar

    08.01.2007. (17:51)    -   -   -   -  

  • Girl broken wings

    hmhm.....ja mislim da ti ja sad na ovu temu nemogu reće neš....jer vidim da se radi o muškom nepovjerenju........kao što i sama znaš ja sam sad totalno zaljubljenaaaaa i ne mogu reći ništa protiv muškog spola =)))
    ali reći ću ti samo...........NISU SVI ISTI........svratiti će onaj PRAVI i kod tebe i pokucati na tvoje srce =))) a ti mu bezbrižno otvoiti i pustiti ga unutra =))) ali pazi to mora biti onaj PRAVI =))
    neznam dal si me shvatila????Neš malo trabunjam ali nadam se da neš kopćaš!!!! =)))
    draga šaljem big kissssss =))

    p.s-ja još uvjek oćekujem komentar od tebe =(((

    avatar

    08.01.2007. (19:41)    -   -   -   -  

  • PROdotes

    nismo svi isti!
    ima nas svakavih... većih, manjih, debljih tanjih...
    um... pričam o izgledu!
    mislim... fizičkom! :D
    no... realy ^^
    mislim da i sama sve znaš... i mislim da ja najbolje ne mislit...
    hm... mislim da je najbolje ne mislit... fora rečenica :D
    um... opet se ponašam ko da mi je 5 :D
    realy hun... kako kaže hippy... tek ste oko 15te... kad dodješ na moje se javi ^^

    avatar

    08.01.2007. (19:48)    -   -   -   -  

  • complicated girl =)

    ej...wow....ova tema...u zadnje 2 godine se peglamo s ovim... a sta da ti kazem... don't bother.... nece ona napravit iste greske ko ti... mozda hoce...al tu je uvijek 50-50.. ustvari.... jesu li to bile greske..?? ja osobno mislim da nisu...ti i sama znas da ti nisi uradila nista pogresno... to se sve odigralo davno...i mislim da se preko toga treba prec...i koliko god puta ti rekla da jesi...ja i ti najbolje znamo da on barem malim djelom u tebi jos zivi...a o tome smo i pricale... s kojim osjecajima si ti pisala ovaj post??... puna neke ljubavi..mrznje..zaljenja...nije vazno...sta je god..vazno je to da je ovo gotova prica..samo je na tebi jos da odlucis kako ce se ustavri zavrsit..ne ne...na tebi je da odlucis hoces li da stveri izmedju vas budu bolje od 'cao cao' il ces preko toga prec...ma...vec se pomalo gubim medju ovim rjecima... and i'm not sure that you will know what am i talking....but...ma haj..uzivaj...v.t.p.

    avatar

    08.01.2007. (22:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...