Komentari

zubatac.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • MrVa

    e svaka cast sjor luka. sad odma pocni planirat lito!!!

    avatar

    10.01.2007. (11:38)    -   -   -   -  

  • kesa

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
    e!

    avatar

    12.01.2007. (17:59)    -   -   -   -  

  • Moja Štikla

    jel to taj famozni brod na slici il????

    avatar

    29.01.2007. (11:20)    -   -   -   -  

  • crocoin

    Kako su ubili nesretnog glamka

    Dovođenje dotičnog broda iz Murtera u Split (točnije Podstranu) naravno nije prošlo bez tragičnog epiloga. Nakon nekoliko dana kaotičnog plutanja u jadranskim bespućima izmučena posada Tice (u sastavu Luka, Žan i profi skiper Buble) počeli su gubiti razum...U pojedinim trenutcima stanovnici sa udaljenog kopna jasno su mogli razaznati jauke poput "mama" i "Božene zašto nisi sada sa nama".
    Vidno oslabljeni nedostatkom proteina, pomahnitala posada u velikom nevremenu odlučila se na ribolov iz nužde. Kako su i najnaivnije ribe u tim teškim trenucima potražile skrovito mjesto u stijenama ili dubljem moru, napori da dođu do hrane nisu urodili plodom. Tek sutradan, nakon zatišja, krenuo je i ulov. Žan (inače plemeniti ribolovac, koji ribu redovito štiti upozoravajući je svojim nezgrapnim ronjenjem) koincidencijom je uhvatio nesretnog glamka ( Sirota ribica]glamak.jpg[/LINK] ).
    Ugledavši nesretnu ribicu, trojica mornara su odmah uočila da ona neće biti dovoljan zalogaj ni za jednoga od njih, ali umjesto puštanja u more, glamak je doživio sudbinu ješke za puno krupniju ribu, koja nažalost nikada nije naišla.
    Drugi put momci obavezno povedite nekoga od ribe (ili u protivnom dosta konzervi) jer ovakve ispade i vandalizam nećemo tolerirati!

    avatar

    09.02.2007. (23:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...