Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Fighter

    citiram: "... Podsjećam vas da smo domaćinstvo SP-a dobili 2004. nakon SP-a u Italiji (Carrara). Tamo smo potrošili preko 75.000 € (150 ljudi x 3.700 kn za prijevoz, hotel, hranu i startninu = 550.000 kn !!!). ..."
    Navedeno je "... Tamo smo potrošili ...". Da to pročita neka osoba koja nije upućena zaključila bi da je HKBS platio svim borcima, dakle svih tih 550.000 kn, a ne da su zaprovo te novce izdvojili sami borci. Mislim da je
    sramotno da si borci sami moraju plaćati trenirke od reprezentacije, kao da reprezentacija predstavlja nas, a ne mi reprezentaciju, i sami snosit troškove puta. Uspoređujete nas sa svim sportovima, a recite mi dali si i
    ostali sportaši koji predstavljaju našu zemlju sami moraju snositi sve troškove (uključujući i trenirke). Tako gledano uopće nije bitno jer borac dovoljno dobar da bi predstavljao reprezentaciju, npr. na svjetskom prvenstvu, nego jel
    si može on to financijski priuštit. Mislite li da bi svi mi postizali veće uspijehe da nam vi bar malo u tome pomognete??

    Sretan Božić i Nova godina svim kickboxerima!!!

    avatar

    01.01.2007. (15:47)    -   -   -   -  

  • de terminator

    Citiram i ja
    Za nas je posebno značajno da je formiran Arbitražni odbor (Arbitration Committee). Među 3 njezina člana izabran sam i ja. Ostala dvojica su Dominique Rousset - doministar športa Francuske i Rondo van Clief - odvjetnik iz New Yorka. Zadatak je odbora da odlučuje u eventualnim sporovima između Borda direktora i predsjednika WAKO-a s jedne strane te ostalih članica WAKO-a s druge strane. Odluka Arbitražnog odbora je konačna unutar WAKO-a, a daljnja žalba je moguća samo Međunarodnom sudu pravde u Zürichu (Švicarska). Sve je to dokaz ugleda koji HKBS uživa u svjetskom kickboxingu. Meni osobno je to velika čast, ali i obveza budući da sam ne samo predsjednik Hrvatskog kickboxing saveza, trener KBK Malinska i KBK Omišalj nego i član Skupštine Hrvatskog olimpijskog odbora, član Skupštine Zajednice športova Primorsko-goranske županije te Skupštine i Izvršnog odbora Kickboxing saveza Primorsko-goranske županije. Velika je to čast i za sve članove HKBS-a jer je pored mene u tijelima WAKO-a i naš glavni tajnik Romeo Deša koji kao član Organizacijskog odbora (Organizing Committee) vodi cjelokupni tijek svjetskih i europskih prvenstava i kupova.

    Značajan dio u predsjednikovom pismu odnosi se na njega samog, a gledajući malo po Wako stranicama ništa od toga tamo nema osim ovog dijela koji se odnosi na Dešu i njegovo članstvo u organizacijskom komitetu.

    avatar

    02.01.2007. (14:12)    -   -   -   -  

  • Marija

    Zanimljive su te - uvijek jedne te iste primjedbe. „Fighter“ zaboravlja da su članovi hrvatske kickboxing reprezentacije ujedno i članovi HKBS-a jednako kao i sam predsjednik saveza. Pa kad predsjednik kaže da su oni potrošili toliko novaca onda je to novac i od HKBS-a i od njegovih članova. Odakle kickboxing savezu novci? Koliko sam ja čula, glavni izvor je članarina klubova, a novci u klubovima su uglavnom od članarina pojedinaca među kojima su i reprezentativci. Nadalje, u HKBS-u postoji Skupština u kojoj sjede predstavnici tih istih klubova-članova i oni raspodjeljuju novce razmatrajući i usvajajući svoj godišnji financijski plan. Oni ne mogu raspodijeliti nešto čega nema, tj. novac koji sami nisu uplatili u kasu saveza ili ga pribavili na neki drugi način. Što treba napraviti? Povećati godišnju članarinu ili smanjiti broj reprezentativaca? Drugi savezi su, koliko ja znam, napravili i jedno i drugo. HKBS vodi stotine boraca da se odmjere s najboljim borcima Europe i svijeta. Oni tako stječu iskustvo i šansu da osvoje medalje. Dok HKBS daje svojim članovima priliku da se dokažu i ne sputava ih u napredovanju, u drugim savezima broj reprezentativaca se mjeri prstima jedne ili dvije ruke!!! Čak i druge države reduciraju broj reprezentativaca. Čula sam da srpski kickboxing savez ima godišnji proračun 4 puta veći od hrvatskog, ali oni se ne natječu u aero kickboxingu, glazbenim formama, semi contactu, light contactu pa čak ni u full contactu!!! Oni nemaju na brizi dječji natjecateljski uzrast, ni mlađe ni starije kadete, ni mnogobrojne trenere koji prate svoje borce… E, tako im ostaje novaca da financiraju nastup reprezentacije u low kicku i thai kickboxingu. Da li da tako rade i Hrvati? Ja nisam za to i podržavam dosadašnju politiku vodstva saveza. Ti, Fighter, ako želiš po tom pitanju nešto mijenjati imaš predstavnika svog kluba u Skupštini HKBS-a pa neka on/ona predloži promjene na sljedećoj godišnjoj sjednici. Žalosno je da od čitavog niza nabrojanih uspjeha nisi prokomentirao ni jedan nego si se uhvatio besparice – kao da živiš profesionalno od kickboxinga. Koliko znam, HKBS plaća nastupe svojim osvajačima medalja na svjetskim i europskim prvenstvima. To se iščitava i u ovom pismu predsjednika HKBS-a („Pored neizmjerne radosti koju su nam ti uspjesi pričinili upozoravam vas da će to, po pitanju sufinanciranja daljnjih reprezentativnih nastupa, biti i ozbiljan financijski problem u budućnosti“). Zato „Fighter“ budi pravi fighter i osvoji jednu od tih medalja pa će ti savez sigurno financijski pomoći. Sretna ti i uspješna bila nova 2007. godina - isto kao i ostalim članovima i vodstvu HKBS-a!

    avatar

    02.01.2007. (15:45)    -   -   -   -  

  • Fighter

    "...Koliko znam, HKBS plaća nastupe svojim osvajačima medalja na svjetskim i europskim prvenstvima. ... ...Zato „Fighter“ budi pravi fighter i osvoji jednu od tih medalja pa će ti savez sigurno financijski pomoći. ..."

    Marija srećo, ja sam među osvajačima medalja koji su ti na postu ispod navedeni i nemam ama baš nikakve koristi od toga!!!

    avatar

    02.01.2007. (19:58)    -   -   -   -  

  • Marija

    Fighter srećo, zvala sam neke članove Upravnog odbora HKBS-a i zaključila sam da tebe netko u tvom klubu ili potkrada ili ti nije objasnio gdje je novac od Saveza koji te pripada. Provjeri to sa svojima!

    avatar

    04.01.2007. (00:35)    -   -   -   -  

  • Marija

    De Terminator, Internet nije Sveto pismo – Biblija ili Kuran. Podaci na njemu su često ili pogrešni ili nepotpuni. Nazvala sam predsjednika HKBS-a, čestitala mu Novu godinu i otvoreno sam ga pitala komentar na tu tvoju tvrdnju. Čovjek mi je djelovao vrlo skromno i rekao je da on nema ni namjeru ni vremena pisati nikakve demante s namjerom veličanja sebe. Proslijedio mi je e-mailom dopis predsjednika WAKO-a u kojem je vidljiva njegova pozicija u svjetskoj kickboxing organizaciji. Dokument se zove „Contactlist Board and Committees WAKO“ od 7.11.2006. Predrag Znaor je na toj listi 19. osoba u hijerarhiji WAKO-a. Romeo Deša je 29. na popisu. Ukupno je nabrojano 56 imena, ali se neki od njih ponavljaju jer su istovremeno članovi više odbora. Najprije ide 14 članova Borda direktora. To su: President Ennio Falsoni –Italy; 6 potpredsjednika - Vice-president Werner Sossna – Germany, Borislav Pelević – Serbia, Espen Lund – Norway, Richard Leyrer – Hungary, Horst Prelog – Canada i Nikolaus Gstättner – Austria; 6 članova Borda - Renè Bosch – Switzerland, Kate Kocizewska – Poland, Vadim Ukraintchev – Russia, Denis Marie Cintura – France, Tunc Turgut – Turkey i Calvin Thomas – USA, te blagajnik – Treasurer Tom Hibbert - Great Briatin. Nakon toga slijede: Auditor Nasser Nassiri - I.R.Iran i Auditor Maouron Farah – Mexico, te 3 člana Arbitraže - Arbitrator Denis Rousset – France, T. Rondo Van Cleef – USA i Predrag Znaor – Croatia. Zahvaljujem predsjedniku HKBS-a na podacima i još jednom mu čestitam na izboru. Žao mi je što u Hrvatskoj i dalje vlada nepovjerenje prema našim ljudima koji uspiju u inozemstvu.

    avatar

    04.01.2007. (00:36)    -   -   -   -  

  • fighterov prijatelj

    Marija ti imaš takve informacije da mi izgleda kao da imaš pišu, imaš crnu kosu i češljaš se na stranu. A i pišeš jako brzo,ili kako kažeš prepisuješ, jel napi sati jedan komentar u 00:35, a ovaj drugi duži već u 00:36 stvarno je primjer brzine. Reci mi tko te plaća ?

    avatar

    04.01.2007. (08:15)    -   -   -   -  

  • MaricaHrdalo

    Čitam sada na blogu da je Gospodin Deša tek 29. u hijerarhiji wako-a, a naš precjednik bogami 19-ti. Vidiš, vidiš, ko bi reko, a ja uvjeren na osnovu onoga u što sam se uvjerio već više puta uživo vanka na i običnim turnirima i na službenim prvenstvima da je gospodin sigurno u top 20 skromno rečeno, a u stvarnosti top 10 , a njegovo veličanstvo devetnajstog poznaju samo precjednici federacija sa kojima sjedi na službenim večerama. Mislim da marija stvarno ima pišu.
    Jebi ga kako se čovjek prevari.
    Kako kaže Marija "Internet nije Sveto pismo – Biblija ili Kuran". Nije Marija, stvarno nije. Ali nije ni papir od 07.11.. Stvarnost tj. život je nešto sasvim drugo.

    avatar

    04.01.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • semi

    pozdrav svim kickboxerima od frane opačka . ako tko ima nešto protiv mene neka mi kaže u facu

    avatar

    07.05.2007. (12:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...